Deneyebilirsen, o kabloyu harici uydu alıcısında da denemelisin ki kablo markası olmasa da bir tavsiye verilsin.Bence ya elinde olan veya arkadaşından bulacağın harici uydu alıcısında dene önce bakalımYani sinyal kaliteli de olsa kablo ekli veya eski olması bu tip sorunlar çıkarabi diyorsunuz.?.Peki İnternetten anten kablosu alsam özellik olarak ne marka yada kalite almam gerekiyor.
Foto eklermisin. Resim ekle bu tonuna tıklayıp ekliyebilirsin.Merhaba sabah kalktığımda tv ekranı daha önce hiç görmediğim bir sorun oluşmuş kendiliğinden garantisi var tam ortasında siyah kalun bur kararma var kalım bir çizgi akıyor gibi alt ve üstünde belli belirsiz görüntüler var
Foto eklermisin. Resim ekle bu tonuna tıklayıp ekliyebilirsin.
Anakartda işlemcinin sökülüp yeniden ayak yapılıp takılması lazım bulunması zor bir anakart
merhaba.elimde vestel kutusunda 32 pf 7017 (arkasında 32 pf 9322) yazan vestelin ilk çıkardığı smart tv var.efsane bir televizyon.özellikle görüntü kalitesi şu andaki üst model televizyonlarla yarışır.lg panel.televizyonda resimdeki gibi renkler karışık oluyor.ısındığı zaman yapıyor.adem helvacı beye fethiyede pixel teknoloji varken pandeminin ilk başladığı zamanda bir kere anakartını değiştirttim.yine anakartı sorunlu gibi.bu televizyonun anakartını bulabilir miyiz?televizyonun paneli okadar kaliteliki çöp olsun istemiyorum.
bu arada yanlış yere sorumu eklemişim.bu konuda acemiyim.mesajımı silemedimde.kusura bakmayın
adem bey bir yer tavsiye etti.yarın göstereceğim.çözüm bulamazsam sizin dediğiniz gibi nereye yaptırabilirim?Anakartda işlemcinin sökülüp yeniden ayak yapılıp takılması lazım bulunması zor bir anakart
Piksel hatasının tamiri yok panel değişimi yapılır.Sanırım yeni konu açmadan buradan çözüm üretebilirim. Hisense bir tv aldım(yurtdışından geldi) ekranda bir piksel hatası var koyu renklerde belli oluyor aslında çok takılmıyorum hatta dikkat etmediğim zaman görmüyorum ama tamiri mümkün mü merak ettim. Eğer mümkünse satıcıdan tamir bedelini isteyip ok derse yqptırabilirim.
Piksel hatasının tamiri yok panel değişimi yapılır.
Panel neredeyse tv fiyatıdır farklı panel tvye takıldığında panel yazılımını da bulup yüklemek gerekir.bende öyle tahmin etmiştim. PEki bu marka ülkede yok haliyle ben buna uygun panel nasıl bulurum? Görüntü anlamında tüm tercihlerimizi panel belirlemiyor mu? Gidip sony xj90 panel taksam performansı o olmayacak mı görüntü olarak? Çok basite indirgenmiş bir soru farkındayım ama temelde panel bu değil mi? İşlemci o panelden alınan performansı etkiler diye düşünüyorum sony %100 performans alırda vestel %70 alır gibi.