Bu şekilde kullanacağım o zaman teşekkürlerPanel neredeyse tv fiyatıdır farklı panel tvye takıldığında panel yazılımını da bulup yüklemek gerekir.
Bu şekilde kullanacağım o zaman teşekkürlerPanel neredeyse tv fiyatıdır farklı panel tvye takıldığında panel yazılımını da bulup yüklemek gerekir.
Rica ederim.Bu şekilde kullanacağım o zaman teşekkürler
İstanbul da tv hastanesi bi görüşün son kullanıcı iş yaparlarmı bilemiyorumadem bey bir yer tavsiye etti.yarın göstereceğim.çözüm bulamazsam sizin dediğiniz gibi nereye yaptırabilirim?
merhabalar kolay gelsin nexon 39 inç tv ekran bembeyaz fakat görüntü var zor anlaşılacak şekilde gözüküyorRica ederim.
merhabalar kolay gelsin nexon 39 inç tv ekran bembeyaz fakat görüntü var zor anlaşılacak şekilde gözüküyorLED arızası gibi duruyor.
Besleme kartı korumaya geçiyorsa led arızası vardır.ustalarım herkese iyi akşamlar elimde 32 i,nç profilo 17mb140 anakart var profilo yazısı çıkıyor blaklight yanıyor daha ekran gelmiyor korumaya geçiyor yazılım yükledim fakat düzelmedi. yardımcı olabilir misiniz
Görüntü aktaran kablolarda temassızlık mı var acaba dedim ama sorun gözükmüyor..İyi akşamlar. Benim cihazımda da şöyle bir problem var. Söktüm baktım ama pek bakınca anlaşılacak bir şeye benzemiyor. Nedir sizce arıza? Arada görüntü düzeliyor arada fotoğraftaki gibi oluyor..
Kabloyu yeniledim LNB yi yeniledim. Sinyal kalitesi yüksek olmasına rağmen KanalD hd ara ara mozaiklenme kopma yapmaya devam ediyor. Bu TV'nin uydu alıcısı mı bozuk acabaDeneyebilirsen, o kabloyu harici uydu alıcısında da denemelisin ki kablo markası olmasa da bir tavsiye verilsin.Bence ya elinde olan veya arkadaşından bulacağın harici uydu alıcısında dene önce bakalım
Kırılma ve dalgalanmalarda çanak ayarınız iyi değil çanak merkezde değil yada lnb ayarını iyi yapmanız lazım biz buna elevasyon ayarı diyoruz kısa,kısa aralıklarla lnb,yi sağa,sola çevirin eğer düzelmez ise sistemden gelen kabloları kontrol edin yırtılma,kırılma olmasın varsa içine su girmiş olabilir sizden başka kullanan varsa onlara,da sorun diğerlerinde yoksa sizin cihazınızla alakalı bazı tv,lerdi bu sorun olabiliyorİyi akşamlar. Benim cihazımda da şöyle bir problem var. Söktüm baktım ama pek bakınca anlaşılacak bir şeye benzemiyor. Nedir sizce arıza? Arada görüntü düzeliyor arada fotoğraftaki gibi oluyor..
Görüntü aktaran kablolarda temassızlık mı var acaba dedim ama sorun gözükmüyor..
Cevap için teşekkürler. İçerideki televizyonumda sorun yok, panel arızası var dediler. LVDS kablosu da arızalı olabilir deniyor sadece ısınınca yapıyor ilk açılışta cam gibi görüntü var sizce neden olabilir? Panel mi kablo mu?Kırılma ve dalgalanmalarda çanak ayarınız iyi değil çanak merkezde değil yada lnb ayarını iyi yapmanız lazım biz buna elevasyon ayarı diyoruz kısa,kısa aralıklarla lnb,yi sağa,sola çevirin eğer düzelmez ise sistemden gelen kabloları kontrol edin yırtılma,kırılma olmasın varsa içine su girmiş olabilir sizden başka kullanan varsa onlara,da sorun diğerlerinde yoksa sizin cihazınızla alakalı bazı tv,lerdi bu sorun olabiliyor
tv görüntüsü çok yakın değil ben tv arızasından anlamam ama uzman ustalarımız bu konuda size cevap verebilir sanırımCevap için teşekkürler. İçerideki televizyonumda sorun yok, panel arızası var dediler. LVDS kablosu da arızalı olabilir deniyor sadece ısınınca yapıyor ilk açılışta cam gibi görüntü var sizce neden olabilir? Panel mi kablo mu?