Değerli ustalarım elimde arçelik A32LB4310 tv var bir yakınımın tv,de görüntü gitmiş ancak ses geliyor skart,tan bir uydu alıcı bağladım ses var ışık tuttuğumda arkadan görüntü olduğunu gördüm ve ledleri değiştirmeye karar verdim sizlerinde linkini verdiğiniz fmr,den led sipariş ettim taktım ancak bende dikkat etmedim ledleri ya yanlış gönderdiler yada biz başka bir modelinkini sipariş ettik velhasıl ledlerin ikisi çalıştı ama biri hiç çalışmadı acaba benmi yanlış taktım diye kontrol ederken tv,yi terar açtığımda flaş yapmaya başladı bende fişten çektim tv daha önce zaten ledleri değişmiş fakat 1 yıl olmadan tümü yanmış ve bu esnada yanlış ledler olduğunu anladım eskilere baktığımda 2 adet 7,li 1 adet 6,lı var bana gönderilen ise 2 adedi 8,li 1 adedi 7,li takım bende eskileri aldım sefaköyde karaca elektronik,e gittim eskilerin 1,ci kalite olmadığını onun için yandığını söyledi ve bende onun verdiği ledleri aldım taktım ancak şu an hiç biri yanmıyor şimdi ustalarım kartlarda sorun olmuşmudur acaba hangisindedir sorun kumanda çalışıyor açılıp kapanıyor ancak ledler yanmıyor resimleri buraya atıyorum yardımlarınızı bekliyorum ilgilenen ustalarıma şimdiden teşekkür ederim saygılarımla.