Marka kaliteden uzak tamam. Vaktiyle tecrübe etmiştim bunu. Fakat su olayı annemin bosch markada da aynı. Çaydanlıktan su taşar mesela çıt çıt susmak bilmez. Sigortayı attırıp su kaçan düğmeyi söküp kurutmadıktan sonra susmaz.Bizde bu ocağın siyah olanını almıştık. Pişman olduk, üzerinde kaynayan su taşsa hemen çıt çıt çıt, sonra da sigortayı attırıyor. :(
Uzmanların maaşı çok fazla değil,oğlumun arkadaşı uzman ,oradan biliyorum ,ama subay-astsubay evet ,ona bir şey diyemem
Abi nerelere taşıdın konuyuHocam hiç güleceğim yoktu. Demek bayan olsa cam ankastre set alacaksın.
Getti güzelim demlikMarka kaliteden uzak tamam. Vaktiyle tecrübe etmiştim bunu. Fakat su olayı annemin bosch markada da aynı. Çaydanlıktan su taşar mesela çıt çıt susmak bilmez. Sigortayı attırıp su kaçan düğmeyi söküp kurutmadıktan sonra susmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Annem de çareyi çaydanlığın üst tarafına buhar tahliye deliği açtırmakta buldu. Fakat bir pişmanlığı hızını alamayıp demliğe de delik açtırmış o.
Kanundan bahsedince ne diyorlar peki?Bugün kumtel den şikayetvar.com daki şikayetim üzerine arandım ama tamamen aradık demek için aradılar telefondaki bayan yine saçmaladı saygı çerçevesinde kavga ettik yüzüme kapattı?Kavga dediysem haklı gerekçelerle kendimi savundum mantıklı cevap veremeyince bu şekilde konuşamayız dedi kapattı.Yoksa hakaret küfür ses tonu yüksekliği gibi bir tavrım günlük hayatta da yoktur.
Haklarınızı kullanabilirsiniz diyorlar.Kanundan bahsedince ne diyorlar peki?
Hep yazdığım üzere, ülkemizde bu işlerin hukuk kanadından halledilmesinin iyi bir prosedür ve zaman içerdiğini bildikleri için kasıtlı olarak sizi o yola sürüklüyorlar.Haklarınızı kullanabilirsiniz diyorlar.
2 talebim var 50 lira servis ücretimi iade edin dedim.
ocak fabrikasyon arızalı değişimini sağlayın dedim.
ikisini geçelim, direk garanti dışı diyorlar.?
ocağa müdahale edilmedi sıkıntı içinde diyorum montaj esnasında hasar verilmiş olabilir diyorlar ?
Ne alaka diyorum cevap yok.Servis yeni bek getirecekti oda ne oldu bilmiyorum.Arayan yok soran yok.?
Onların elindeki koz montajın servis tarafından yapılmamış olması.Hep yazdığım üzere, ülkemizde bu işlerin hukuk kanadından halledilmesinin iyi bir prosedür ve zaman içerdiğini bildikleri için kasıtlı olarak sizi o yola sürüklüyorlar.
Aslında temel olarak satış sonrası hizmet yönetmeliği madde 15/2 de yer alan Borçlar kanunu hükümleri uyarınca tazminat talep etme hakkınız dahi doğar, yeter ki tüketici uğraşmak istesin.
ayrıca bir göz halen çalışmıyor?Onların elindeki koz montajın servis tarafından yapılmamış olması.
benim elimdeki kozlar ise
kutu üzerinde bununla ilgili tüketiciyi uyaran ibare yok.Satıcıda bu bilgiyi vermedi.
doğalgaz tehlikeli bir konu olduğu için kombi ile birlikte ocağında bağlantısının yapılmış olması, akabinde gaz dağıtım şirketi randevulu çalıştığı için ve randevu kaçırılırsa tekrar ücret ödenmesi gerektiği için Tesisatci firma öncesinde tüm kontrolleri yapması gerekiyor.Bundan dolayıdır ki yetki belgeli Tesisatci firma ocağın sadece doğalgaz bağlantısını yapmıştır.Ocağım içine yada parçalarına müdühale kesinlikle yoktur.Aksini kanıtlayan bulgu da yoktur.
Sırf servis montajını yapmadı diye fabrikasyon arızalı ocak garanti dışı bırakılmıştır.
Ocakta hasar yada montajdan kaynaklanan arıza olmadığı gibi servis tarafından da tespit edilmiş benzer durum yoktur.Servis formuna ocağı kendisi kurmuş 50 tl ücret alındı yazmıştır .
Ocağın gözleri arızalı olup çalışmadığı video görüntüleri ile sabittir.Servis yetkilisi düğmeleri çıkarmış içinden ayar yaparak ,birine de conta ekleyerek çözüm üretmiştir.Bunlarda resim görüntüleri ile kanıtı sabittir.
thh ye aynen bu şekilde yazıcam hocam varmı dır eklemek istediğiniz bir şey?
Abi nerelere taşıdın konuyu
Belkide benim borç isteyeceğimi düşünüp öyle cevap vermiştir keratabekçi bile 5000 tl alıyor, uzman bundan aşağı olurmu hiç burada 2017 de 6500 tl alıyordu uzmanlar. şuan kimbilir kaç tl dir öğrenince yazacağım çok tanıdığım var. zaten adam köyde bir baltaya sap olamamış bi anda 7-8 bin tl maaş alıyor hemen kredi çekip araba alma derdinde çoğu 21-23 yaşında gençler..anlaşnalı banka maaş müşterisi zaten hemen kredide veriyor bunları işe girer girmez borca sokuyor.
Bir gün işten öğle yemeği için eve gelmiştim ,yemeğimi yedim hadi bir de kahve yapayım dedim ama çaydanlığı bulamadım,cezvede kaynattım suyu ,akşam eve geldiğimde ,baktım hanım elinde çaydanlık beni bekliyor (o da yeni gelmiş),meğer rahmetli babamın işlerini -yemek falan yapmak için çiğliye gitmiş,giderken de çaydanlıkların alt ve üst ikisini de babama delik açması için götürmüş (her konu açıldığında gülerek sorarım bizimkine "hadi altı götürdün mubarek ,üstünü neden götürdün , ve neden üstünü babama verdin" diye ) Babam,al sen ikisini de, tam da ibriğin oradan delAnnem de çareyi çaydanlığın üst tarafına buhar tahliye deliği açtırmakta buldu. Fakat bir pişmanlığı hızını alamayıp demliğe de delik açtırmış o.