Kumtel Ocak Pişmanlığı (Markadan Uzak durun!)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahaha :kop

Neymiş Neymiş?

Havası mı alınmamış?

Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :kop :kop

Sorsaydın o zirzopa, Her Aygaz bittiğinde hava mı alınıyormuş ocaklarda?
Borçdan dolayı doğalgazımı kestiler diyelim, gittim parayı yatırdım geldim adamlar da gazı açtı, Ne oldu hava mı alıyoruz şimdi ? :kiskis

Kardeşim gaz akacak olan o boruların içinde hava olduğu doğrudur, Gaz bağlantısı yapıp İLK ÇALIŞTIRMA yapmak için gaz düğmesini çevirdiğinde sisteme dolan basınçlı bütan gazı içeride hava mava bırakmaz beklerden dışarı atar ve gaz gelir, çakmak çakar ocak yanar bu kadar basit.

Gören de kuantum fiziği üzerine tez veriyor zanneder zirzopu.

Aynı zamanda hiç bir firmanın kuralı kanundan üstün değildir.

Garanti belgesinin tekemmül ettirilip Fatura ibraz etme şartı ile HER ÜRÜN hem de servis kursun kurmasın HER ÜRÜN üreticisi tarafından garanti dahilinde hizmet verilmesi ZORUNLUDUR

Kanun bu konuda çok açıktır

GARANTİ SÜRESİ MALIN TESLİMİNDEN İTİBAREN BAŞLAR :ok

Ofisten çıkıyorum şimdi. Eve geçince daha detaylı yazarım :ok

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,086
tesisatçının iş güzarlığı onlarda kendince bana fayda için yaptılar büyük ihtimal.Hatta arka da dirsek yoktu tesisatçı taktı .Ama çoğu kişiye 50 lira karşılığında dirsek hortum da yoksa 80 liraya satmış kumtel servisleri.Merkezde iş olmayınca servisler istediği gibi at koşturuyorlar belli ki.

Ürün fiyatına göre ürün lafım yok.Ama demek istediğim firms ciddiyetsiz Allah korusun ocak kaynaklı yangın vs. sıkıntı olsa kesinlikle o sorumluluğu alabilecek firma değil.

işte alel acele aldık tutupta kiracı için zaten 1000 liralık ocak alamazdım.

Servis bir şeyler satmaya çalışabiliyor maalesef tabi ama tesisatçı da hortumu, dirseği takıp gidebilirdi.
Firmanın sorumluluk kabul etmemesi ayrı bir işgüzarlık tabi.
Sonuçta fabrika çıkışı doğalgaz uyumlu gelen bir ürün bu.
Enjektör vs. değişecek olsa neyse.

THH'ye gidin derim. Yapacak bir şey yok.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,471
33
Servis bir şeyler satmaya çalışabiliyor maalesef tabi ama tesisatçı da hortumu, dirseği takıp gidebilirdi.
Firmanın sorumluluk kabul etmemesi ayrı bir işgüzarlık tabi.
Sonuçta fabrika çıkışı doğalgaz uyumlu gelen bir ürün bu.
Enjektör vs. değişecek olsa neyse.

THH'ye gidin derim. Yapacak bir şey yok.

öyle görülüyor hocam amaç forumca biliyoruz ki 50 tl değil andım olsun ki geri aldığım gibide gidip ihtiyaç sahibine vereceğim.?

telefonda da defalarca müşteri hizmetlerine anlattım olay para değil haksızlık.

Kutunun üstünde montajının mutlaka servisinin yapması gerektiğine dair ibare var mı ?
YOK

Ürün fabrikasyon ayarsız ,kusurlu mu ?

EVET

Sorun çözüldü mü?

HAYIR

haksız yere amaçsız dayanaksız 50 tl ücret alındı mı ?

EVET (hatta form vermek istemedi , abi çalışanım bende soracaklar şimdi, araçta takip sistemi var falan saçmaladı)

boşa canımı sıktılar yani.Benim derdim insanımızın çoğunun haberi yok veriyorlar , kayınpeder bile boşver olduysa sorun yok diyor.Naparsın işte.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,086
öyle görülüyor hocam amaç forumca biliyoruz ki 50 tl değil andım olsun ki geri aldığım gibide gidip ihtiyaç sahibine vereceğim.?

telefonda da defalarca müşteri hizmetlerine anlattım olay para değil haksızlık.

Kutunun üstünde montajının mutlaka servisinin yapması gerektiğine dair ibare var mı ?
YOK

Ürün fabrikasyon ayarsız ,kusurlu mu ?

EVET

Sorun çözüldü mü?

HAYIR

haksız yere amaçsız dayanaksız 50 tl ücret alındı mı ?

EVET (hatta form vermek istemedi , abi çalışanım bende soracaklar şimdi, araçta takip sistemi var falan saçmaladı)

boşa canımı sıktılar yani.Benim derdim insanımızın çoğunun haberi yok veriyorlar , kayınpeder bile boşver olduysa sorun yok diyor.Naparsın işte.

Ya kalite kontrol sıkıntıları var ya da ürün nakliye & lojistik aşamasında hasar aldı.
Üründeki arıza ne şu an?
Bazı bekler yanmıyor mu?

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,471
33
Ya kalite kontrol sıkıntıları var ya da ürün nakliye & lojistik aşamasında hasar aldı.
Üründeki arıza ne şu an?
Bazı bekler yanmıyor mu?
Termokulp lar sıkıntılı hocam bazen yanıyor bazen yanmıyor.

düğmeler ayarsız gibiydi kafalarını söküp içindeki contaları ileri geri gitti en baştakine de pul gibi conta koydu.

Ama halen büyük göz yanmıyor bek kısmı iletken değilmiş yarın yenisini getircek ama bence yine yanmayacak termokulp çalışmıyor.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,086
Termokulp lar sıkıntılı hocam bazen yanıyor bazen yanmıyor.

düğmeler ayarsız gibiydi kafalarını söküp içindeki contaları ileri geri gitti en baştakine de pul gibi conta koydu.

Ama halen büyük göz yanmıyor bek kısmı iletken değilmiş yarın yenisini getircek ama bence yine yanmayacak termokulp çalışmıyor.

Nasıl bir üretim denk gelmiş size anlayamadım açıkçası.
Mağazadan mı aldınız yoksa internetten mi?

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,471
33
Nasıl bir üretim denk gelmiş size anlayamadım açıkçası.
Mağazadan mı aldınız yoksa internetten mi?
şans işte hocam bizim küçük oda da 2 hafta durdu, evin eksikleri bitip kapısı da takılınca götürdüm koydum tezgaha, ambalajlama da güzel zerre hasar yok hasar alması da zor yani.

Ama kalite kontrol yok gibi birşey.Şansıma böyle denk geldi.Yarın birde mikser olayımız var.king merkeze göndericez.

Benim olayım bu kaç tane lg telefon aldım bozuldu tüketici haklarına verdim ,kavga gürültü patırdı geri aldım parasını.Bozulan eşyalar yarım yaltalak usta işleri vs vs.??

ev aldık kapısı yamuk tam 3 hafta aradım müteahhit oralı bile olmadı ,sen bir gün eşim git söylen söylen ?? usta gelmeden gitmicem buradan demiş sonra güzellikle ikna etmişler eşimi.3 hafta gelmeyen usta 30 dk da gelmiş kapıyı komple söküp yeniden takmış.Eşimde kardeşiyle başında beklemiş.Ocak olayını şimdilik eşime intikal ettirmiyorum?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,102
65
Herşeyi roman bu ocağın,değil bekleri -çakmağı :)
İletken olmayan metal,ilk defa duydum bunu tüm düğmeler basınca çakmak çalışıyor mu acaba mert ,birinden çakmak sesi duymadım sanırım.
Ayrıca içine kaçmış düğme de ilk kez duydum :) ,oradaki vidalar boşa mı vidalanmış ki ,içe kaçmış ,çok garip geldi bana ,bırak hava olayını.
Yeşil contalı kısıma düğme yerine elle bastığında çakmak çakıyormu acaba ,ablamda vardı ,markasını hatırlamıyorum ,o da tek göz çakmak çakmıyordu ,plastik düğmeye giren metalin boyu kısa idi ama elle bastığımda çakıyordu ,bende düğmenin içine biraz pamuk koydum,taktım çakmaya başladı ve yandı ,ama senin de böyledir anlamında yazmadım,yanlış anlaşılma olmasın , ama yeşil conta çakmağın ateşlemesini engeller diye düşünüyorum nacizane :)

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,471
33
Herşeyi roman bu ocağın,değil bekleri -çakmağı :)
İletken olmayan metal,ilk defa duydum bunu tüm düğmeler basınca çakmak çalışıyor mu acaba mert ,birinden çakmak sesi duymadım sanırım.
Ayrıca içine kaçmış düğme de ilk kez duydum :) ,oradaki vidalar boşa mı vidalanmış ki ,içe kaçmış ,çok garip geldi bana ,bırak hava olayını.
Yeşil contalı kısıma düğme yerine elle bastığında çakmak çakıyormu acaba ,ablamda vardı ,markasını hatırlamıyorum ,o da tek göz çakmak çakmıyordu ,plastik düğmeye giren metalin boyu kısa idi ama elle bastığımda çakıyordu ,bende düğmenin içine biraz pamuk koydum,taktım çakmaya başladı ve yandı ,ama senin de böyledir anlamında yazmadım,yanlış anlaşılma olmasın , ama yeşil conta çakmağın ateşlemesini engeller diye düşünüyorum nacizane :)
hehe sağolsun hocam?

çakmakları düzeltti içinde böyle conta mı desem bilezik mi desem birşeyler var onları yukarı çekti vs. çakmaklar çalışıyor.Yeşil contalı olanı da ancak o şekilde düzeltti.

Bilmiyorum yarın hele yeni iletken olan bek i getirsin bakalım neler olacak.Sözde birde iyilik anlamında ocağın kaydını da girip garanti den gösterecekmiş.Duruma göre edevletten tüketici şikayet i oluşturucam şikayetvar.coma yazdım falan ama firma görmemiş bile henüz maillere de dönüşte yapılmadı. Konunun başından beri anlatmak istediğim kumtel çiftlikmiş ocak ısıtıcı gibi hayati önem taşıyan cihazların ne denli özensiz üretildiğini gördüm.İş yerinde kumtel ısıtıcı vardı küçük arkadaş yazdı bozulmuş.

Kumtel Almayın aldırmayın?☺️?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,102
65
hehe sağolsun hocam?

çakmakları düzeltti içinde böyle conta mı desem bilezik mi desem birşeyler var onları yukarı çekti vs. çakmaklar çalışıyor.Yeşil contalı olanı da ancak o şekilde düzeltti.

Bilmiyorum yarın hele yeni iletken olan bek i getirsin bakalım neler olacak.Sözde birde iyilik anlamında ocağın kaydını da girip garanti den gösterecekmiş.Duruma göre edevletten tüketici şikayet i oluşturucam şikayetvar.coma yazdım falan ama firma görmemiş bile henüz maillere de dönüşte yapılmadı. Konunun başından beri anlatmak istediğim kumtel çiftlikmiş ocak ısıtıcı gibi hayati önem taşıyan cihazların ne denli özensiz üretildiğini gördüm.İş yerinde kumtel ısıtıcı vardı küçük arkadaş yazdı bozulmuş.

Kumtel Almayın aldırmayın?☺?
Hımm,senin çakmaklar o zaman düğme+baskı ile çalışıyor,ablamdaki altta ayrı anahtar(öyle diyeyim) ile çalışıyordu,ama iletken olmayan metali de duymuş oldum ,sana zahmet onu da sor bari gelen kişiye :)
Alınmaz ayrı konu ,ben almam -aldırmam , tıpkı falan marka tv gibi :) merdiven altı desem değil ,ama anlayış öyle "sattım bana ne" anlayışı bunlarda , tüketici kanununu umursamıyorlar bile ,neyse hadi sustum yine :)

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,471
33
Hımm,senin çakmaklar o zaman düğme+baskı ile çalışıyor,ablamdaki altta ayrı anahtar(öyle diyeyim) ile çalışıyordu,ama iletken olmayan metali de duymuş oldum ,sana zahmet onu da sor bari gelen kişiye :)
Alınmaz ayrı konu ,ben almam -aldırmam , tıpkı falan marka tv gibi :) merdiven altı desem değil ,ama anlayış öyle "sattım bana ne" anlayışı bunlarda , tüketici kanununu umursamıyorlar bile ,neyse hadi sustum yine :)

evet hocam kendinden düğmeden çakmaklı.

☺️

hadi iyi geceler dilerim hocam.?

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
ferre ocak aldığımda aynı modelin doğalgazlı olanını servis ücretsiz kuruyormuş lpgli olanını ücretli kuruyormuş.bu nasıl bir iş anlamadım.kendimiz kuruncada bir sorun çıksa yandı gülüm keten helva .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben geçen sene aldığımda 300 tl almıştım n11 den şimdi baktım 550-1000 tl arasında fiyatları değişiyor.geçen seneden beri maaşlar bu kadar artımıki fiyatları şişirmişler insafsız haysiyetsiz satıcılar.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

Abi bunun servisi de yine arkadaşım. Bir gün başı sıkıştı, Benim farklı bir iş için gideceğim rut üzerinde rica minnet bana bir montaj kakaladı sağ olsun :kiskis

Allah için fırını güzeldi ama ona Ocak diyene ben Şubat derin öyle rezil bir üretimi vardı, Davlumbaz desen Davulbaz olur ama davlumbaz olmazdı kesinlikle.

Bunlar hep Hap yap para kap mantığının ürünleri.

Kaidesiz sistem kurmuş adamlar ocağın iç kısmına, çakmağa basmak için düğmeye bastırdığında blok komple aşağı esniyordu.

Düğmelerden ikisi montajda çalışmadı, ''Diğer ekip gelip bakacak'' diyerek çıktım evden. Benden sonra bizim arkadaşın elemanı gitmiş eve, aynı burada gördüğün gibi altına conta koy, araya kâğıt sıkıştır mantığı ile ocağı çalıştırıp çıkmış. Yazık insanlara.

Yazık bu üretimlere Kalite kontrol onayı veren devlet görevlilerine insan diyenlere..

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,471
33
Abi bunun servisi de yine arkadaşım. Bir gün başı sıkıştı, Benim farklı bir iş için gideceğim rut üzerinde rica minnet bana bir montaj kakaladı sağ olsun :kiskis

Allah için fırını güzeldi ama ona Ocak diyene ben Şubat derin öyle rezil bir üretimi vardı, Davlumbaz desen Davulbaz olur ama davlumbaz olmazdı kesinlikle.

Bunlar hep Hap yap para kap mantığının ürünleri.

Kaidesiz sistem kurmuş adamlar ocağın iç kısmına, çakmağa basmak için düğmeye bastırdığında blok komple aşağı esniyordu.

Düğmelerden ikisi montajda çalışmadı, ''Diğer ekip gelip bakacak'' diyerek çıktım evden. Benden sonra bizim arkadaşın elemanı gitmiş eve, aynı burada gördüğün gibi altına conta koy, araya kâğıt sıkıştır mantığı ile ocağı çalıştırıp çıkmış. Yazık insanlara.

Yazık bu üretimlere Kalite kontrol onayı veren devlet görevlilerine insan diyenlere..

hehe aynı benim durum?

hayır kiracıya da almış olsam bende samimiyet önde gelir çocuğa kalsa abi bırak sinir olma dört gözden birini de kullanmayı vereyim diyor.

olmaz dedim sözüm söz ben sana gerekirse sıfır ocak alıcam senin canını malını tehlikeye atan Ocağı ben burda tutmam dedim.

gelen görevli de çalışanım abi etme yapma modunda ancak beni salak yerine koyması canımı sıktı metal iletmiyormuş anahtarla çizik attı ocakta ısıttı bilmem ne.Yok hepsi birbiri ile bağlantılıymış korumaya alıyormuş.Düğmeleri ben zorlamışım koca gün sinir etti beni.Bakalım bugün yazıcam bakalım bek i değiştirince çalışacak mı?

Geri
Üst Alt