meebbe
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,463
- 32
Migros'tan almıştık biz de iyi mi.Alınmama konusunda tanınmış bir markadır.
Migros gibi marketlere ucuz, vasat ürün yapar.
kumtel firması haksız garanti geçerli çünkü montajı tesisatçı firma yapmış oda yetkili servis sayılır sadece gaz bağlantısı yapılmış eğer tesisatçı firma değil siz dahi montaj yapsanız garantisi devam eder ocakta darbe vuruk ezik yoksa gözle görünen hasar yoksa keyfi garanti dışı bırakamazlar size eve gelen yetkili servis denen şerefsiz oyun yapmış sizden 50 TL Almak için hatalı montaj yapılmış hatalı montaj sebebi ile arıza oluşmuş falan filan kullanıcı hatası diye rapor tutmuş o rapora bakarak kumtel firması ocağı garanti dışı bırakmıştır yetkili servisi ve kumteli thh şikayet edin bilirkişi istediğinizi belirtin üstüne'de maddi manevi tazminat davası açın onlarında canı yansın durum bilirkişiye giderse siz haklı çıkacaksınız bilirkişi istediğinizi muhakkak yazın çünkü kumtel servisin yazdığı raporu savunma olarak sunacak peşini bırakmayın hakkınızı sonuna kadar arayınOnların elindeki koz montajın servis tarafından yapılmamış olması.
benim elimdeki kozlar ise
kutu üzerinde bununla ilgili tüketiciyi uyaran ibare yok.Satıcıda bu bilgiyi vermedi.
doğalgaz tehlikeli bir konu olduğu için kombi ile birlikte ocağında bağlantısının yapılmış olması, akabinde gaz dağıtım şirketi randevulu çalıştığı için ve randevu kaçırılırsa tekrar ücret ödenmesi gerektiği için Tesisatci firma öncesinde tüm kontrolleri yapması gerekiyor.Bundan dolayıdır ki yetki belgeli Tesisatci firma ocağın sadece doğalgaz bağlantısını yapmıştır.Ocağım içine yada parçalarına müdühale kesinlikle yoktur.Aksini kanıtlayan bulgu da yoktur.
Sırf servis montajını yapmadı diye fabrikasyon arızalı ocak garanti dışı bırakılmıştır.
Ocakta hasar yada montajdan kaynaklanan arıza olmadığı gibi servis tarafından da tespit edilmiş benzer durum yoktur.Servis formuna ocağı kendisi kurmuş 50 tl ücret alındı yazmıştır .
Ocağın gözleri arızalı olup çalışmadığı video görüntüleri ile sabittir.Servis yetkilisi düğmeleri çıkarmış içinden ayar yaparak ,birine de conta ekleyerek çözüm üretmiştir.Bunlarda resim görüntüleri ile kanıtı sabittir.
thh ye aynen bu şekilde yazıcam hocam varmı dır eklemek istediğiniz bir şey?
hayır burada bazı arkadaşlar kiracı nasılsa ucuza kaçmışsın dediler ? Ancak ne olursa olsun ürün temel vaadettiği işlevini yerine getirmek zorunda.Tamam emaye ,plastik kalitesi kötü yada idare edebilir seviyede olabilir.Benim kızdığım firmanın amatörlüğü,kurumsallık dışı tavırları ?? Nice kaliteli markalar fabrikasyon arızalı çıkıyor ama hiç biri müşterisini geri zekalı yerine koyup eften püften bahanelerle müşterisini mağdur etmiyordur.Alınmama konusunda tanınmış bir markadır.
Migros gibi marketlere ucuz, vasat ürün yapar.
kumtel firması haksız garanti geçerli çünkü montajı tesisatçı firma yapmış oda yetkili servis sayılır sadece gaz bağlantısı yapılmış eğer tesisatçı firma değil siz dahi montaj yapsanız garantisi devam eder ocakta darbe vuruk ezik yoksa gözle görünen hasar yoksa keyfi garanti dışı bırakamazlar size eve gelen yetkili servis denen şerefsiz oyun yapmış sizden 50 TL Almak için hatalı montaj yapılmış hatalı montaj sebebi ile arıza oluşmuş falan filan kullanıcı hatası diye rapor tutmuş o rapora bakarak kumtel firması ocağı garanti dışı bırakmıştır yetkili servisi ve kumteli thh şikayet edin bilirkişi istediğinizi belirtin üstüne'de maddi manevi tazminat davası açın onlarında canı yansın durum bilirkişiye giderse siz haklı çıkacaksınız bilirkişi istediğinizi muhakkak yazın çünkü kumtel servisin yazdığı raporu savunma olarak sunacak peşini bırakmayın hakkınızı sonuna kadar arayın
Migros'un hiçbir ev elektroniği ürünü alınmaz.Migros'tan almıştık biz de iyi mi.
Tam tersi kiracıya orta üst seviye ürünler alınmalı ki sık sık başınız ağrımasın.
Ben öyle yaptım çok mutluyum kira getirisi olarak. ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Migros'un hiçbir ev elektroniği ürünü alınmaz.
Rahat biriyseniz olabilir.
Ben tez canlı, sinirli, aşırı titiz düzenli birisiyim bana uymaz.
Electrolux, Miele vs 'de almayın tabii ama Simfer, Altus olabilir.aynen öyle şimdi bu adama marka birşey alacağım temiz tutamayacak sözleşme feshi yada evden çıkarken bedelini yada emsalini isteyeceğim pahalı gelecek.
İşin içinde doğalgaz olmasa bırakırım kendi alsın .Ama içinde insan yaşayacak kaza olur Allah korusun vebali üstümde kalmasın.
Şimdi ki aklım olsa vestel yan sanayilerinden birini alırdım.Electrolux, Miele vs 'de almayın tabii ama Simfer, Altus olabilir.
Migros'un hiçbir ev elektroniği ürünü alınmaz.
Rahat biriyseniz olabilir.
Ben tez canlı, sinirli, aşırı titiz düzenli birisiyim bana uymaz.
Türk halkının alım gücü iyicene azaldı. bu nedenle böyle dandik markalara gün doğdu ben bile hep kaliteli ürünler alan biri olarak son zamanlarda alım gücü düşüklüğü yüzünden hep ucuz markalardan ürün aldım.bizi bu hallere düşürenlere hakkım haram olsun.