Kredi aylık ödemesi ne kadar dosya masrafları düştükten sonra net ne kaldı ne kadar $ aldın detay ver kaç yüz $ var elinde10 bin TL dolar aldım arkadaşlar. Bir kaç ay içinde misliyle artar kâra geçerim diye düşünüyorum.
Şeytan ayrıntıda gizli dolar bazlı mevduat faizi mevduatını bu sisteme yatıranlar sistemi korumak için oyunu kime verecekŞimdi haram diye girmeyen biz olacağız fakat haramzade balinalar %14leri garantilemek icin mevduata gececek ama mevduatla yetinecek mi bunlar? 15i aldik yeter mi diyecekler yoksa dovizi yükseltip ekstra ne kazansak kâr mi diyecekler
Ekonomistim ben diyen biri mi ???O tren çoktan kaçtı . Bu saatten sonra kredi çekip dolara girmek 15 yaşındakı çocuğa 50 bin lira emanet etmek gibi birşey. Artık devlet garanti veriyor ben doların daha da düşeceğini düşünüyorum.
Kredi çekme kısmını bilemem ama güvenenlere hayatta başarılar dilerim.O tren çoktan kaçtı . Bu saatten sonra kredi çekip dolara girmek 15 yaşındakı çocuğa 50 bin lira emanet etmek gibi birşey. Artık devlet garanti veriyor ben doların daha da düşeceğini düşünüyorum.
Maalesef bunu kabul edemeyen milyonlar var.Vatandaşın kredi çekip aldığı dolardan birşey olur mu bilmem, şahsen bu işlerede girmem zaten. Beni düşündüren doların sert düşeceğini önceden haber alan yandaşın, candaşın çektiği dolarlardır. Milyon, milyon çekiyorlar çünkü dolarları, bence onların peşine düşülmeli.
Zoruma giden at gözlüğü takanlar. Sabit fikirliler . Başka düşünceleri benseyemeyenler vb uzadıkça uzar. Bir insan bir soru soruyorsa farklı fikirleri kendince değerlendirmek için sorar. Hoşuna gitmeyen bir cevap aldığında aşağılamaya çalışmaz .Zoruna giden kısım tam olarak ne peki? Niye sinirlendin?
Arkadaş burada kabaca tabirle (sen ne anlarsın lan) demek istiyor. Ben de diyorum ki siz çok biliyorsanız ne diye soruyorsunuz . Kendinizi iyi hissetmek için fikirdaş arıyorsanız o zaman konuyu başka amaçla açmışsınız. Bu kurdan bende dolar aldım fakat kriptoya yatırdım.Ekonomistim ben diyen biri mi ???
Orada bence sadece gönderme yapmış, size bir şey söylememiş.Arkadaş burada kabaca tabirle (sen ne anlarsın lan) demek istiyor. Ben de diyorum ki siz çok biliyorsanız ne diye soruyorsunuz . Kendinizi iyi hissetmek için fikirdaş arıyorsanız o zaman konuyu başka amaçla açmışsınız. Bu kurdan bende dolar aldım fakat kriptoya yatırdım.
Zoruma giden at gözlüğü takanlar. Sabit fikirliler . Başka düşünceleri benseyemeyenler vb uzadıkça uzar. Bir insan bir soru soruyorsa farklı fikirleri kendince değerlendirmek için sorar. Hoşuna gitmeyen bir cevap aldığında aşağılamaya çalışmaz .
Arkadaş burada kabaca tabirle (sen ne anlarsın lan) demek istiyor. Ben de diyorum ki siz çok biliyorsanız ne diye soruyorsunuz . Kendinizi iyi hissetmek için fikirdaş arıyorsanız o zaman konuyu başka amaçla açmışsınız. Bu kurdan bende dolar aldım fakat kriptoya yatırdım.
Ledger in bir zafiyeti var bence ama bilemiyorum. Sadece anahtar kelimeleri bilmek erişmeye yetiyor sanırım.Hangi coinlere yatırım yaptınız ?.
Ledger kullanıyor musunuz.
Merak ettim.