I
ibrahimykr1
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Kafam o kadar çok karıştı ki, ne yapacağımı bilemedim. Oturdum doların yükselişi izliyorum
TL borçlanmanda bir sakınca yok.Kafam o kadar çok karıştı ki, ne yapacağımı bilemedim. Oturdum doların yükselişi izliyorum
Kimsenin vadeliye koştuğunu düşünmüyorum.Dolar freni patlamış kamyon gibi bayır aşağı yardıma yardıra gidiyor.
Örtülü faiz verinde halk vadeliye koştu
Demek ki Dıjjj güçlülerin işi değilmiş...
Evet memleket baştaki zatı seçenler yüzünden gidiyor, Dolar düşünce kredi çekerek dolar alanların, doların yükselmesine azda olsa katkısı olanların hiçbir suçu yok öylemi. Biraz aynaya bakmayı bilin !Memleket baştaki zatı seçenler yüzünden gidiyor.
Adam bir ay boyunca çalışacak, alım gücü eriyecek, alım gücünü korumak zorunda.Evet memleket baştaki zatı seçenler yüzünden gidiyor, Dolar düşünce kredi çekerek dolar alanların, doların yükselmesine azda olsa katkısı olanların hiçbir suçu yok öylemi. Biraz aynaya bakmayı bilin !
Serbest piyasa.Senin gibiler yüzünden dolar kalmıyor piyasada kredi çekip dolar alan ahmaklar cogaldi piyasada dolar kalmayınca yükselişe geçiyor. Almayın kardeşim almayın bırakın kalsın ülke zate batıyor almayın ya
İnsanları buna iten sebeplere ve sebep olanlarada “ahmak” kelimesini kullanabiliyor musunuz?Senin gibiler yüzünden dolar kalmıyor piyasada kredi çekip dolar alan ahmaklar cogaldi piyasada dolar kalmayınca yükselişe geçiyor. Almayın kardeşim almayın bırakın kalsın ülke zate batıyor almayın ya
Doğru.Eğer dolarla maaş almıyorsanız kara geçmezsiniz. Alım gücünüzü korursunuz . Çünkü dolar yükselince satın aldığımız her şey de zamlanıyor. Yani zarardan kurtulmak da denebilir.