allah acil şifa versin üzüldüm adına. allah yar ve yardımcın olsun şu cuma günü hürmetineteşekküer ederım. ınsallah sorunsuz bır sekılde gecırırız...
maalesef oyle bir imkan yok. odaya kapattım kendımı. elden ancak bu gelıyor. imkanlar kısıtlı :(
allah acil şifa versin üzüldüm adına. allah yar ve yardımcın olsun şu cuma günü hürmetineteşekküer ederım. ınsallah sorunsuz bır sekılde gecırırız...
maalesef oyle bir imkan yok. odaya kapattım kendımı. elden ancak bu gelıyor. imkanlar kısıtlı :(
Allah razı olsun abi.allah acil şifa versin üzüldüm adına. allah yar ve yardımcın olsun şu cuma günü hürmetine

listerine varsa evde, arada bir gargara yapın isterseniz.Allah razı olsun abi.
umarım tez zamanda atlatırız sıkıntısız.
piskolojikmidir nedir boğazım gıcıklanmaya başladı![]()

sirke ve limonlu su ile yapıyorum geneldelisterine varsa evde, arada bir gargara yapın isterseniz.
o iş bende abi sıkıntı yok . moralim çok iyi Allahın ıznıyle.TV izleme yeter!
izleme derken malum programları demek istedim,aç kardeşim filim milim
Kemal Sunal Şener Şen v.s sen de iptv varmı? bazı kanallar var sansürsüz
bol küfürlü filan onları bul izle,küfür derken yaw bunlar her an bu milletin
dilinde olan şeyler neden bipliyorsunuz dingiller![]()
muhatap virüs olduğu için sirkenin çok bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. listerine tipi gargaralarda alkol içeriğinden dolayı, virüsün yağ proteininde çözülme olması daha muhtemel.sirke ve limonlu su ile yapıyorum genelde
bogazımıda kuru bırakmamaya garet edıyorum. sık sık yudum su iciyoruım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o iş bende abi sıkıntı yok . moralim çok iyi Allahın ıznıyle.
eyvallah saolasın
hocam benim yazdığım için diyorsanız, normal piyasada satılan, normal zamanda da kullanılan bir ürün gargara.abi ezbere işler yapmayın yaw
bizim milletin böyle bir alay "ilaçları" vardır ama tercih etmeyin
doktorlar ne diyorsa ya da neyi iç diyorsa v.s bunları yapın istirahata çekin
kendinizi
"doktorlar ne diyorsa" derken,TV de ki heriflerden bahsetmiyorum dalgaya düşmeyin!
Sorma hastalık haberleri izledikçe bizde öyle oluyoruz ?Allah razı olsun abi.
umarım tez zamanda atlatırız sıkıntısız.
piskolojikmidir nedir boğazım gıcıklanmaya başladı![]()
Kardeşim geçmiş olsun. Mavlam acil şifalar versin.evet
maalesef yapılan test sonucu "POZİTİF" çıktı ?
pozitif cıkınca
- işe gelme sen evde DİNLEN denilebildi (ŞAKA GİBİ )
ulan millet g.tünü yırtıyodu personeli asgari sayıya ındırın dıye. o zaman nerdeydiniz
şimdi ilçe sağlığın aramasını beklıycez bakalım.
saolasın kardesım. Amin insallah şifa buluruz tez zamandaKardeşim geçmiş olsun. Mavlam acil şifalar versin.