albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,383
ülen yasaklayın bu illet TV programlarını,haberleri verin,bakan bey de çıksın açıklama yapsın
resmi bazı açıklamalar v.s yapılsın,o pragramlara çıkan tiplerin alayını da sallayın gitsinler
diyorum ama nerdeee
herifler "Rating" peşindeler hala ve onu düşünüyorlar
abi çağır o zaman benim adamımı Cübbeli Ahmed i kanal kanal çıkarın adamı versin
fetvasını böylece tek bir ağızdan duyalım her ne olacaksa artık!
ülen milleti beyin salatası yaptınız,her kafadan bir Hoca çıkıp sallıyor,ülen ortada hiç bir bok hala yok
giden de gidiyor ve ülkenin bakanı(ilk defa dün biraz izledim hazreti)adam hala o ülkeyle bu ülkeyle
sankim Türkiye bir rekabet içine girmişçesine,her cümlede biz böyleyiz,bu seviyedeyiz yok buraya geldik
oranlarda şöyleyiz buraya geldik v.s v.s yaw yürü git sen de işine
resmi bazı açıklamalar v.s yapılsın,o pragramlara çıkan tiplerin alayını da sallayın gitsinler
diyorum ama nerdeee
herifler "Rating" peşindeler hala ve onu düşünüyorlar
abi çağır o zaman benim adamımı Cübbeli Ahmed i kanal kanal çıkarın adamı versin
fetvasını böylece tek bir ağızdan duyalım her ne olacaksa artık!
ülen milleti beyin salatası yaptınız,her kafadan bir Hoca çıkıp sallıyor,ülen ortada hiç bir bok hala yok
giden de gidiyor ve ülkenin bakanı(ilk defa dün biraz izledim hazreti)adam hala o ülkeyle bu ülkeyle
sankim Türkiye bir rekabet içine girmişçesine,her cümlede biz böyleyiz,bu seviyedeyiz yok buraya geldik
oranlarda şöyleyiz buraya geldik v.s v.s yaw yürü git sen de işine