Koronavirüs maalesef Türkiye'de de tespit edildi.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
ülen yasaklayın bu illet TV programlarını,haberleri verin,bakan bey de çıksın açıklama yapsın
resmi bazı açıklamalar v.s yapılsın,o pragramlara çıkan tiplerin alayını da sallayın gitsinler
diyorum ama nerdeee

herifler "Rating" peşindeler hala ve onu düşünüyorlar

abi çağır o zaman benim adamımı Cübbeli Ahmed i kanal kanal çıkarın adamı versin
fetvasını böylece tek bir ağızdan duyalım her ne olacaksa artık!

ülen milleti beyin salatası yaptınız,her kafadan bir Hoca çıkıp sallıyor,ülen ortada hiç bir bok hala yok
giden de gidiyor ve ülkenin bakanı(ilk defa dün biraz izledim hazreti)adam hala o ülkeyle bu ülkeyle
sankim Türkiye bir rekabet içine girmişçesine,her cümlede biz böyleyiz,bu seviyedeyiz yok buraya geldik
oranlarda şöyleyiz buraya geldik v.s v.s yaw yürü git sen de işine

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
ülen yasaklayın bu illet TV programlarını,haberleri verin,bakan bey de çıksın açıklama yapsın
resmi bazı açıklamalar v.s yapılsın,o pragramlara çıkan tiplerin alayını da sallayın gitsinler
diyorum ama nerdeee

herifler "Rating" peşindeler hala ve onu düşünüyorlar

abi çağır o zaman benim adamımı Cübbeli Ahmed i kanal kanal çıkarın adamı versin
fetvasını böylece tek bir ağızdan duyalım her ne olacaksa artık!

ülen milleti beyin salatası yaptınız,her kafadan bir Hoca çıkıp sallıyor,ülen ortada hiç bir bok hala yok
giden de gidiyor ve ülkenin bakanı(ilk defa dün biraz izledim hazreti)adam hala o ülkeyle bu ülkeyle
sankim Türkiye bir rekabet içine girmişçesine,her cümlede biz böyleyiz,bu seviyedeyiz yok buraya geldik
oranlarda şöyleyiz buraya geldik v.s v.s yaw yürü git sen de işine

İnternet de olmasa... :kiskis :bilmiyom

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
ben Dini kanalları da epeyi izlerim!
yaw kafayı yedirten muhabbetler geçiyor oralar da!
bunları izleyen kitleler de var ama kim inanıyor kim inanmıyor orasını bilemem gari
hani normal Hocalar da çok fena senaryolar yazıyorlar ama dinci kesim de onlara
uymuş bunlar çok daha kötüsünü yazıyorlar

Rabbim den dileğim tez zamanda şu illet virüse etki edecek bir aşının bulunması!
kim bulursa bulsun hiç önemli değil,çalışmalar çok ciddi yapılıyor ama kesin bir şey
daha yok!

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
evet
maalesef yapılan test sonucu "POZİTİF" çıktı ?
pozitif cıkınca
- işe gelme sen evde DİNLEN denilebildi (ŞAKA GİBİ )
ulan millet g.tünü yırtıyodu personeli asgari sayıya ındırın dıye. o zaman nerdeydiniz :durt
şimdi ilçe sağlığın aramasını beklıycez bakalım.

Kisuke Urahara Çevrimdışı

Kisuke Urahara 

Aktif Üye
21 Mar 2019
434
evet
pozitif cıkınca
ulan millet g.tünü yırtıyodu personeli asgari sayıya ındırın dıye. o zaman nerdeydiniz :durt
Çok geçmiş olsun .İnşallah sağ salim atlatırsınız. Ailenizin yanında olmayacağı bir yer varsa orada izole edin kendinizi . Çoluk çocuk varsa kesinlikle ayrı bir evde olmalı. var mı öyle bir şansınız?

Son düzenleme:
catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Çok geçmiş olsun .İnşallah sağ salim atlatırsınız. Ailenizin yanında olmayacağı bir yer varsa orada izole edin kendinizi . Çoluk çocuk varsa bence ayrı bir evde olmalı. var mı öyle bir şansınız?
teşekküer ederım. ınsallah sorunsuz bır sekılde gecırırız...
maalesef oyle bir imkan yok. odaya kapattım kendımı. elden ancak bu gelıyor. imkanlar kısıtlı :(

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
evet
pozitif cıkınca
Öncelikle geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum... Belirtiler nedir? Sadece izole olmayla tedavi olunabilecek mi?

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Öncelikle geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum... Belirtiler nedir? Sadece izole olmayla tedavi olunabilecek mi?
şöyle söyleyim
herhangi bir belirti yok
işyerinde bir arkadasımınızın eşi sağlık çalışanıydı ve onda 1 hafta önce pozitif cıktı. onda da şuana dair bir belirti yok
salı gunude bıze test yapıldı sonuclar bugun cıktı. 9 kişiden 7 kısı pozitif. ve hıc bırımızde bir belirti yok.
14 gun evde ızole edıcez kendımızı ve ilçe sağlık ekıplerı eve ilaçlarımızı getırıcekmiş.
kullanmaya basladıgımızdan ıtıbaren 14 gün sayıcaz ve iyileşicekmişiz :hoba1 Dr. Şeyda hanımın söylediği bu :hihi

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Allah şifa versin hepinize,tez zaman da atlatın bu illeti
pozitif çıkması illa kötü olacak diye de görmeyelim,sanırım burada hassas
bir durum söz konusu ve aslında içimiz de bilmeden dolaşan böyle bir
sürü insanlar ve bir ihtimal bunlardan bulaşıyor diğerlerine ve çoğu
pozitif den atlatıyor,belirtilerin olmaması da sanırım iyi bir şey!
Rabbim herkese yardım etsin

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Allah şifa versin hepinize,tez zaman da atlatın bu illeti
pozitif çıkması illa kötü olacak diye de görmeyelim,sanırım burada hassas
bir durum söz konusu ve aslında içimiz de bilmeden dolaşan böyle bir
sürü insanlar ve bir ihtimal bunlardan bulaşıyor diğerlerine ve çoğu
pozitif den atlatıyor,belirtilerin olmaması da sanırım iyi bir şey!
Rabbim herkese yardım etsin
amin insallah
elbewtte pozıtıf cıktı dıye moralım fln bozulmadı.
dedıgınız gıbı cogu kişi bilincsızce dolaşıyor. kımde var kımde yok bılınmıyor. bende mesela test sonucu cıkana kadar yıne toplu ulaşımla halen işe gidip geldim :bilmiyom
maske ve eldıven kullanmıştım elbette ama insallah bırısıne bulastırmamışımdır
belırtımız felan yok ınsallah da olmaz. boyle altatırız

Geri
Üst Alt