Eyvallah hocam nedemek Arkadaşlık,Dostluklar böylesi günler içindir. (Her türlü desteğe hazırız)telefonla arayarak halimi hatırımı soran Sota Ahmet kardeşim Allah razı olsun. valla müteşekkir oldum yahu.
sadece buradan yazışarak bırbırımıze gecen saygı ve güven ne buyuk bir platform oldugununun bir kanıtı..
valla duygulandım haaa ☺
Allah razı olsunEyvallah hocam nedemek Arkadaşlık,Dostluklar böylesi günler içindir. (Her türlü desteğe hazırız)
Çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda geçer. ??evet
maalesef yapılan test sonucu "POZİTİF" çıktı ?
pozitif cıkınca
- işe gelme sen evde DİNLEN denilebildi (ŞAKA GİBİ )
ulan millet g.tünü yırtıyodu personeli asgari sayıya ındırın dıye. o zaman nerdeydiniz
şimdi ilçe sağlığın aramasını beklıycez bakalım.
cok tesekkurler... valla ınsallah gecer tez zamanda. yoksa tek odanın ıcerısınde patlayabılırım yakın zamandaÇok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda geçer. ??
kuluçka dönemi 12 nisanda sona eriyor gerileme görülmezse sert önlemler gelebilir.
cok tesekkurler... valla ınsallah gecer tez zamanda. yoksa tek odanın ıcerısınde patlayabılırım yakın zamanda
kuluçka dönemi 12 nisanda sona eriyor gerileme görülmezse sert önlemler gelebilir.
tesekkur ederım kardesım.Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Ben de kendimde belirti yok diye seviniyordum.
Ama bir yandan da taşıyıcı olabilirim diye düşünüyorum.
Yaşadığım hisler psikolojik oluyor genelde.
Bir değişim hissederseniz ve imkanınız olursa buraya yazın.
Anladığım kadarıyla iş yerinizdeki birisinin yakını nedeniyle size test yaptılar öyle mi?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tesekkur ederım kardesım.
valla ılk pozıtıf cıkan arkadasta da halen belırtı yok.
suan pozıtıf cıkan 5 arkadas ve ben dahil kımsede belırtı yok.
bazen bende de psıkolojık olarak bogaz agrısı gıbı yanma gıbı hısler oluyor. su ıcıorum gecıyo
normalde test yapılmıyor kimseye
bızım mudur bey saolsun bıryerlerle gorustu fln pıyangodan cıktı yanı test dıyelım.
belırtıler olursa ve ımkanda olursa elbette yazarım
bende arkadaslara ayı seyı soyledımTestin doğruluk oranı düşük olmasın? Yani yanılma payı da oluyor test kitlerinde.
bende arkadaslara ayı seyı soyledım
bızım caycımız ( butun pozıtıf arkadaslarla teması olan kişi ) negatıf cıktı
14 gun bekleyelım bakalım. ne olcak gorcez
alieksprese de mi dusmus yaahuuu...Umarım test yanılmıştır. Çünkü aliexpress'te bile satıldığı söyleniyor bu testlerin.
Özel hastahane mi yaptı testlerinizi?
alieksprese de mi dusmus yaahuuu...
yok devlet hastahanesinden geldiler