Koronavirüs maalesef Türkiye'de de tespit edildi.

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Lafı bile olmaz ,ama dua et seni kandırmadım,birde genelde bana "kimsiniz" denildiğinde "ben spy , teraspy" derim :hihi
Bu arada elimdeki mini matkaba baktım (hanımın),6volt adaptör yapmışım 6v/3a ,ço işimi görüyor ,hani bilgi vereyim dedim :)
tahnmin etmiştim senin oldugunu aslında :hihi :hihi
zaten 4 volt ile calışabılıyor sanırım ( yanılmıyosam)
bende işte evde uğraşıyorum sımdılık bıseylerle... yakın zamanda da eskı uydu alıcısından farklı voltlar alabılecegım güc kaynağı yapıcam :kas:kas

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
tahnmin etmiştim senin oldugunu aslında :hihi :hihi
zaten 4 volt ile calışabılıyor sanırım ( yanılmıyosam)
bende işte evde uğraşıyorum sımdılık bıseylerle... yakın zamanda da eskı uydu alıcısından farklı voltlar alabılecegım güc kaynağı yapıcam :kas:kas
4 volt değildir ,içindeki pil zaten 6 volt ,olmaz 4 volt ile (pili 4 değilse)
Evet ,yapabilirsin, cinsini bilmiyorum ama 3.3v ,5v,12v,ve 28v(bazılarında) ,alırsın. o besleme kaynağından ,işe de yarıyor :) ,köyde benim var kullanıyorum :ok

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
4 volt değildir ,içindeki pil zaten 6 volt ,olmaz 4 volt ile (pili 4 değilse)
Evet ,yapabilirsin, cinsini bilmiyorum ama 3.3v ,5v,12v,ve 28v(bazılarında) ,alırsın. o besleme kaynağından ,işe de yarıyor :) ,köyde benim var kullanıyorum :ok
aynen abi. elimdeki eski next uydu alıcısında besleme kartı musaıt.
halledicem insallah

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
uyku için tarif veriyorum şimdi:kiskis
belki de biliyorsunuz

Youtube uygulaması version "Smart YT" diğerlerinde de olabilir

4K Cities var dünyanın önemli şehirlerin de arabaya cam.koymuşlar sabit şekilde sokaklarda dolanıp duruyor!
ama kıyak yerlerde dolaşıyor,öyle varoşlar veya teneke mah. filan değil:kas

1saat süren var 1,5 saat sürenler var hem tanıyın hemde bir süre sonra uyku basıyor yaw o devem etsin gittin!
Rio dan başlayın Tokyo dan çıkın sonra NewYork dan girin LosAngeles den çıkın:haha
yakıt parası yok herşey beleş yaw

ben bu sıralar Amerikaya takılıyorum:kiskis
abi Rio ya gittim merkez öyle piski(sanırım işyerlerinin olduğu Eminönü filan gibi yerler)
sonra sahili indim Ipenama ve Coppocabana Beach lere ya takıldım "Tangalı kızlar" ne alem de diye
ama tık yok yaw:kas
bizim buradaki Lara Beach daha neşeli:haha1

sanırım uykunuz geldi değilmi

Geri
Üst Alt