Koronavirüs maalesef Türkiye'de de tespit edildi.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
bu illeti anladığım kadarıyla çok fazla kişi taşıyıcı olarak taşıyor! ve öyle kalıp bir süre sonra da
tamamen onda bitiyor veya iyileşiyor veya tam negatife dönüyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
evet
maalesef yapılan test sonucu "POZİTİF" çıktı ?
pozitif cıkınca
- işe gelme sen evde DİNLEN denilebildi (ŞAKA GİBİ )
ulan millet g.tünü yırtıyodu personeli asgari sayıya ındırın dıye. o zaman nerdeydiniz :durt
şimdi ilçe sağlığın aramasını beklıycez bakalım.
Sertaç ,geçmiş olsun ,umarım tez zamanda iyi olursun.

A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
647
catres catres Allah sana ve tüm hastalarımıza acil şifalar versin,
Evde kal, kahraman ol. Bilmeden sana bulaştıran gibi başkalarına bulaştırmayarak gerçek bir kahraman olabilecek sansın oldu. Bence sıkılma her saniye sen beni değil ben seni izole olarak esir alıp yokediyorum diyerek kendinle, bizim seninle duyduğumuz gibi gurur duy. Herkes senin ve çevren gibi bilinçli olup bulaşı izole edebilse çok daha az hasarla atlatabiliriz...
Toplum olarak bir kördöğüşü halindeyiz, bir şekilde testle yakalanabilinenler çok şanslı, farkında oluyor tedbir alma, tedavi olma şansları oluyor. Bir de toplum içinde serseri mayın gibi çok sayıda taşıyıcıların dolaştığı gerçeğini kabullenmek zorundayız. Bize veya bir yakınımıza er veya geç bulaştırabilirler...

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
catres catres Allah sana ve tüm hastalarımıza acil şifalar versin,
Evde kal, kahraman ol. Bilmeden sana bulaştıran gibi başkalarına bulaştırmayarak gerçek bir kahraman olabilecek sansın oldu. Bence sıkılma her saniye sen beni değil ben seni izole olarak esir alıp yokediyorum diyerek kendinle, bizim seninle duyduğumuz gibi gurur duy. Herkes senin ve çevren gibi bilinçli olup bulaşı izole edebilse çok daha az hasarla atlatabiliriz...
Toplum olarak bir kördöğüşü halindeyiz, bir şekilde testle yakalanabilinenler çok şanslı, farkında oluyor tedbir alma, tedavi olma şansları oluyor. Bir de toplum içinde serseri mayın gibi çok sayıda taşıyıcıların dolaştığı gerçeğini kabullenmek zorundayız. Bize veya bir yakınımıza er veya geç bulaştırabilirler...
güzel mesajınız ve dilekleriniz icin tesekkur ederım.
valla evde kalarak kahraman olunurmu bılemem ama ınsanları evınde tutarak o butceye, imkana ve potansıyele sahip olunarak kahraman olunabılınır dıye dusunuyorum.
dun akşam da görüldüğü gibi insanları maalesef evinde tutmak mumkun olmuyor. mayın tarlasında bılıncsızce dolasan ınsanlardı dün o goruntulerı verenler maalesef.
buyuk bı vakaa patlaması olucaktır yakın zamanda. ve bu ınsanlar bılemeyecek maalesef. söyledıgınız gıbı test yapıldı bana şanslıydım. yapılmasa bende bılemezdım elbette..

umarım en az hasarla atlatılır artık.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
arayarak halimi ve hatırımı sormanda ayrı bi incelik abi saolasın?
Allah razı olsun
Lafı bile olmaz ,ama dua et seni kandırmadım,birde genelde bana "kimsiniz" denildiğinde "ben spy , teraspy" derim :hihi
Bu arada elimdeki mini matkaba baktım (hanımın),6volt adaptör yapmışım 6v/3a ,ço işimi görüyor ,hani bilgi vereyim dedim :)

Geri
Üst Alt