catres
Süper Üye
- 26 May 2018
- 1,459
- 41
umarım şuankı halımden degısıklık olmaz ve gecer gıder dıye umut edıyorumDevlet ise güvenilirlik yüksektir diye düşünüyorum.
İnternette okumuştum, bu test satan insanların oradan aldıkları söyleniyordu.
umarım şuankı halımden degısıklık olmaz ve gecer gıder dıye umut edıyorumDevlet ise güvenilirlik yüksektir diye düşünüyorum.
İnternette okumuştum, bu test satan insanların oradan aldıkları söyleniyordu.
Sana mesaj yazdıktan sonra cümbür cemaat iki gün yanındayızcok tesekkurler... valla ınsallah gecer tez zamanda. yoksa tek odanın ıcerısınde patlayabılırım yakın zamanda
Eee nolcaktı tabii yalnız ınsanın canı sıkılıyorSana mesaj yazdıktan sonra cümbür cemaat iki gün yanındayız
Yanındayız ?Eee nolcaktı tabii yalnız ınsanın canı sıkılıyor
EyvallahhhYanındayız ?
Sertaç ,geçmiş olsun ,umarım tez zamanda iyi olursun.evet
maalesef yapılan test sonucu "POZİTİF" çıktı ?
pozitif cıkınca
- işe gelme sen evde DİNLEN denilebildi (ŞAKA GİBİ )
ulan millet g.tünü yırtıyodu personeli asgari sayıya ındırın dıye. o zaman nerdeydiniz
şimdi ilçe sağlığın aramasını beklıycez bakalım.
Allah razı olsun. Tez zamanda inşallah ?Sertaç ,geçmiş olsun ,umarım tez zamanda iyi olursun.
arayarak halimi ve hatırımı sormanda ayrı bi incelik abi saolasın?Sertaç ,geçmiş olsun ,umarım tez zamanda iyi olursun.
çok tesekkur ederım. Allah razı olsunSn@catres geçmiş olsun,acil şifalar temenni ederim.Moralini yüksek tut,kendine iyi bak çabuk geçer bu günler.
güzel mesajınız ve dilekleriniz icin tesekkur ederım.catres Allah sana ve tüm hastalarımıza acil şifalar versin,
Evde kal, kahraman ol. Bilmeden sana bulaştıran gibi başkalarına bulaştırmayarak gerçek bir kahraman olabilecek sansın oldu. Bence sıkılma her saniye sen beni değil ben seni izole olarak esir alıp yokediyorum diyerek kendinle, bizim seninle duyduğumuz gibi gurur duy. Herkes senin ve çevren gibi bilinçli olup bulaşı izole edebilse çok daha az hasarla atlatabiliriz...
Toplum olarak bir kördöğüşü halindeyiz, bir şekilde testle yakalanabilinenler çok şanslı, farkında oluyor tedbir alma, tedavi olma şansları oluyor. Bir de toplum içinde serseri mayın gibi çok sayıda taşıyıcıların dolaştığı gerçeğini kabullenmek zorundayız. Bize veya bir yakınımıza er veya geç bulaştırabilirler...
Lafı bile olmaz ,ama dua et seni kandırmadım,birde genelde bana "kimsiniz" denildiğinde "ben spy , teraspy" derimarayarak halimi ve hatırımı sormanda ayrı bi incelik abi saolasın?
Allah razı olsun