tarikk
Süper Üye
- 6 Ocak 2018
- 1,631
- 33
Durumlar nasıl var mı bir gelişmeah uyuyabılsem de uyusam keske...
Durumlar nasıl var mı bir gelişmeah uyuyabılsem de uyusam keske...
Sıkıntı yok hocam herşey normal ?Durumlar nasıl var mı bir gelişme
Daha iyi olman dileğiyle..Sıkıntı yok hocam herşey normal ?
Sadece evde ( tek başına odada ) kalmak bunaltıcı. Telefon pc ps3 döngüsünde gidip geliyorum ??
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca Adem Helvacı hocamada saygılar sunarım. Arayıp te oralardan istediğim ne varsa yerine getireceğini dile getirmesi bile onur verici.
iyiki gelmiş üye olmuşum bu foruma be
Yazdığı senaryolar doğru çıkıyor... İsteyen sallar geçer ancak öyle biri değil...yaw kim adam ya,zırt pırt bunu alıntılayıp çıkartıyorsunuz??
senaryocunun a ababası bu herif
sallayıp geçin bu tipleri
onun için sürekli yazıyorum TV lerin bu tip programlarını zinhar izlemeyiniz!
adamı asıl bu herifler virüs kaptırır
özellikle de bu adam ben tam sinir oluyorum açık ve net hiş diğerleri de aynı kafada olan adamlar
al birini çal ötekine
terör örgütü, bambaşka bir mecra, kimse sokmadı biz aldık içimize... Tam tersi olmuş olsaydı, "dön gel çok özledik, bitsin bu hasret" diyemezdik... ?abd deki küreselcilerle kapitalistlerin(ulusalcılar) savaşı bizlerde buna kurban ediliyoruz. terör örgütü de kapitalistlerin(ulusalcıların) içimize soktuğu virüslerden.
klimaya sarıldı, öptü neyse de, yaladı güzel olmuş. bilimsel ismi nedir acaba bunun?Temas ve öksürük ile bulaşan virüs için şimdi ne oldu da "arabada klima açmayın" uyarısına geldi??
Klima kanalı ile virüs nasıl bulaşır, virüs olan birisi arabanın klima sistemine mi sarıldı, öptü, yaladı??
Amazon'da yaşayan izole bir kabilye bulaşan virüs, sen ne yaparsan yap tüm dünyaya bulaşacak demektir...
Bu bir biyolojik savaş ve Çin bu savaşı önde götürüyor.
Herbokolog'lar biliyordur elbet...klimaya sarıldı, öptü neyse de, yaladı güzel olmuş. bilimsel ismi nedir acaba bunun?
Sence, ABD yi ele geçirenler buraları es mi geçer, açık açık söylüyorlar görünmez düşmanla savaşıyoruz diye. Dünyanın en büyük zenginleri açıklanır ilk 500 diye tamamının patronları ortada yok görünmez olmuşlar...abd deki küreselcilerle kapitalistlerin(ulusalcılar) savaşı bizlerde buna kurban ediliyoruz. terör örgütü de kapitalistlerin(ulusalcıların) içimize soktuğu virüslerden.
kaçak altın arayıcılarından şüpheleniyormuş brezilya'lı yetkililer.Herbokolog'lar biliyordur elbet...
Amerika'dan tv'ye bağlanan prof sallıyor... "Amazon'da yaşayan kabile mutlaka virüs taşıyan biriyle temas etmiştir"
Ne desek boş.