Koronavirüs maalesef Türkiye'de de tespit edildi.

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Durumlar nasıl var mı bir gelişme
Sıkıntı yok hocam herşey normal ?
Sadece evde ( tek başına odada ) kalmak bunaltıcı. Telefon pc ps3 döngüsünde gidip geliyorum ??
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Adem Helvacı Adem Helvacı hocamada saygılar sunarım. Arayıp te oralardan istediğim ne varsa yerine getireceğini dile getirmesi bile onur verici.
iyiki gelmiş üye olmuşum bu foruma be:kas

tarikk Çevrimdışı

tarikk 

Süper Üye
6 Ocak 2018
1,631
33
Sıkıntı yok hocam herşey normal ?
Sadece evde ( tek başına odada ) kalmak bunaltıcı. Telefon pc ps3 döngüsünde gidip geliyorum ??
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Adem Helvacı Adem Helvacı hocamada saygılar sunarım. Arayıp te oralardan istediğim ne varsa yerine getireceğini dile getirmesi bile onur verici.
iyiki gelmiş üye olmuşum bu foruma be:kas
Daha iyi olman dileğiyle..

Adem abii :rock

A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
647
Çok uyanık olmak lazım, bu virüsün normal bir yanı yok. Karantinaya uyup yakalanmamak ve bulaştırmamak lazım,
İş adım adım bir yere gidiyor...

Son düzenleme:
albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
yaw kim adam ya,zırt pırt bunu alıntılayıp çıkartıyorsunuz??
senaryocunun a ababası bu herif
sallayıp geçin bu tipleri

onun için sürekli yazıyorum TV lerin bu tip programlarını zinhar izlemeyiniz!
adamı asıl bu herifler virüs kaptırır:polis

özellikle de bu adam ben tam sinir oluyorum açık ve net hiş diğerleri de aynı kafada olan adamlar
al birini çal ötekine

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
yaw kim adam ya,zırt pırt bunu alıntılayıp çıkartıyorsunuz??
senaryocunun a ababası bu herif
sallayıp geçin bu tipleri

onun için sürekli yazıyorum TV lerin bu tip programlarını zinhar izlemeyiniz!
adamı asıl bu herifler virüs kaptırır:polis

özellikle de bu adam ben tam sinir oluyorum açık ve net hiş diğerleri de aynı kafada olan adamlar
al birini çal ötekine
Yazdığı senaryolar doğru çıkıyor... İsteyen sallar geçer ancak öyle biri değil...

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Temas ve öksürük ile bulaşan virüs için şimdi ne oldu da "arabada klima açmayın" uyarısına geldi??

Klima kanalı ile virüs nasıl bulaşır, virüs olan birisi arabanın klima sistemine mi sarıldı, öptü, yaladı??

Amazon'da yaşayan izole bir kabilye bulaşan virüs, sen ne yaparsan yap tüm dünyaya bulaşacak demektir...

Bu bir biyolojik savaş ve Çin bu savaşı önde götürüyor. :cigara

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
abd deki küreselcilerle kapitalistlerin(ulusalcılar) savaşı bizlerde buna kurban ediliyoruz. terör örgütü de kapitalistlerin(ulusalcıların) içimize soktuğu virüslerden.
terör örgütü, bambaşka bir mecra, kimse sokmadı biz aldık içimize... Tam tersi olmuş olsaydı, "dön gel çok özledik, bitsin bu hasret" diyemezdik... ?

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Temas ve öksürük ile bulaşan virüs için şimdi ne oldu da "arabada klima açmayın" uyarısına geldi??

Klima kanalı ile virüs nasıl bulaşır, virüs olan birisi arabanın klima sistemine mi sarıldı, öptü, yaladı??

Amazon'da yaşayan izole bir kabilye bulaşan virüs, sen ne yaparsan yap tüm dünyaya bulaşacak demektir...

Bu bir biyolojik savaş ve Çin bu savaşı önde götürüyor. :cigara
klimaya sarıldı, öptü neyse de, yaladı güzel olmuş. bilimsel ismi nedir acaba bunun? :mutlu

A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
647
abd deki küreselcilerle kapitalistlerin(ulusalcılar) savaşı bizlerde buna kurban ediliyoruz. terör örgütü de kapitalistlerin(ulusalcıların) içimize soktuğu virüslerden.
Sence, ABD yi ele geçirenler buraları es mi geçer, açık açık söylüyorlar görünmez düşmanla savaşıyoruz diye. Dünyanın en büyük zenginleri açıklanır ilk 500 diye tamamının patronları ortada yok görünmez olmuşlar...

Dünyadaki GSH %80 elinde tutan 13 aile yaklaşık 300 kişi ve bunların 22000 den fala büyük şirketleri ve bunları emanet ettikleri büyük bir ailedir. En tepede 13 aile onların altında onların kurdukları hizmetkarı olan aileler...
Yani bunlar vatansız, ihtiyacı yok bir devlete, devletleri bunlar yönetiyordu. Gelene de gidene de bunlar karar veriyordu TÜSİAD bakın sesi soluğu kesildi. Bu ailelere terör örgütü üzerinde ilk müdahaleyi devetimiz yaptı cerahatı söküp attı, artık eskisi gibi etkileri yok. Şimdi ABD başladı, ellerinden FED i aldı millileştirdi, dünyada ekonomiyi sıfırlayarak, şirketlerin değerini düşürüyor, kurtarılmasına gerek duyduklarını kamulaştırıp kurtaracaklar. Almanyada başladı benzer açıklamalara ABD yi takip ediyor. Yani kısaca devletler ülkelerine sahip çıkacak yada bu aileler millete çip takıp yapay zekayla RA olacaklar. Yapay zekaya bunlar hükmediyor çünki.
Ben terör örgütücülerin gittiği yolda ne yaptıklarını düşünemediklerine bilmediklerine inanıyorum, bilselerdi firavunluğa soyunanlara onlarda ilk saflarda savaş açarladı. terör örgütü dediğmizde bu ailelerin kurduğu yönetimde uluslararası önlerini açıp paraya boğarak korudukları kullandıkları yapı küçük bir aile yani. Çünkü bu tip yapılar kendilerinden olanlara kardeş der kendilerinden olmayanlara kardeşi bile olsa kardeş demezler deditmezler, çünkü bağlı oldukları aile yapısı dedirtmez.
İnsanlar fikren uyanınca zaten çip de taktırmaz, takanlar da keser atar alt tarafı üç beş dikişe bakar. Allah 'ın dediği gibi kalpler ancak Allahı anınca tadmin olur.

Adamlardan sadece biri bak neymiş, senoryomu diyeceğiz anlamaya mı çalışacağız. Gazeteci bas bas bağırıyor... 21 Mart 2017 de. 2. dakikadan sonra.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Ben, durmadan ağzıma çöp, kürdan sokarak dişlerimi kurcalıyorum... Diş hekimi ve bilinçli insanlar "yapma bunu dişeti apse (cerahat olur) yapar" diye beni her fırsatta uyarıyor, dinlemiyorum ve cerahat oluşuyor ama benden başka herkes bu cerahatın sorumlusu di mi?

:tara

Geri
Üst Alt