Koronavirüs maalesef Türkiye'de de tespit edildi.

@Umut Barış, bu kadın tarih ansiklopedi gibi. ama sayfaları çevirirken elinde kalabilir :hihi

95 yıllık bir ansiklopedi bende istemem sayfalarını çevirmeyi :hihi

şunu net olarak öğrenmiş bulunuyoruz ki ; bu ülkenin "acil eylem planı" yok.
acil "kanal istanbul planı" var. yazıklar olsun!

@rambo3434, birkuşak bir yol projesi için olmazsa olmazı kanal istanbul. kanala nikaragu da yavaş yavaş ilerliyor.

İnternet çıktı çıkalı aksiklopediye gerek kalmadı yıl 95 :deli1

ne söylenebilir daha bilmiyorum, lakin işimiz bu memleketim insanımız ile çokkkkkkkkkkkkkkkkkk ama çok zor.
günde en az bir defa mahallede bildiri dağıtıyorum. sosyal ağlarda ona keza paylaşım yapıyoruz velhasılı kelam, valla nafile.

Bizim buralardaki 60 70 li dedeler neneler cirit atıyor dışarda:slap

Etkili oluyor mu?
Doğru bildiğimi, düşüncelerimi her şartta yazdım çizdim çok şükür. Allah'tan başka korkum da yok... Bana, o tipteki kişi ve düşünceleri ancak "yok say" diyene kadar etkilidir hocam.

Fikir tartışmaları olur, anlaşmazlıklar olur ama seviye düşerse işim olmaz.

Doğru bildiğimi, düşüncelerimi her şartta yazdım çizdim çok şükür. Allah'tan başka korkum da yok... Bana, o tipteki kişi ve düşünceleri ancak "yok say" diyene kadar etkilidir hocam.

Fikir tartışmaları olur, anlaşmazlıklar olur ama seviye düşerse işim olmaz.
Yine buluştuk demek ki aynı noktada.

Malesef vaka sayısı 7402 , ölüm sayısı 108 olarak güncellendi sağlık bakanlığı tarafından. Yoğun bakımda 445 , entübe durumda 309 hasta var.

Malesef vaka sayısı 7402 , ölüm sayısı 108 olarak güncellendi sağlık bakanlığı tarafından. Yoğun bakımda 445 , entübe durumda 309 hasta var.

"GÖNÜLLÜ" olarak kendimizi karantinaya almadığımız her geçen gün sayı arttıkça artacaktır !

"GÖNÜLLÜ" olarak kendimizi karantinaya almadığımız her geçen gün sayı arttıkça artacaktır !
Bize gönüllü değil de gönülsüz karantina lazım , yani sokağa çıkma yasağı , o kararı alacak gücü yok bu hükümetin. Çünkü para yok , ancak hikayeden evde kal derler , o da yersen.

Geri
Üst Alt