TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
Umut Barış, bu kadın tarih ansiklopedi gibi. ama sayfaları çevirirken elinde kalabilir
Umut Barış, bu kadın tarih ansiklopedi gibi. ama sayfaları çevirirken elinde kalabilir
ne söylenebilir daha bilmiyorum, lakin işimiz bu memleketim insanımız ile çokkkkkkkkkkkkkkkkkk ama çok zor.
günde en az bir defa mahallede bildiri dağıtıyorum. sosyal ağlarda ona keza paylaşım yapıyoruz velhasılı kelam, valla nafile.
Doğru bildiğimi, düşüncelerimi her şartta yazdım çizdim çok şükür. Allah'tan başka korkum da yok... Bana, o tipteki kişi ve düşünceleri ancak "yok say" diyene kadar etkilidir hocam.Etkili oluyor mu?
Yine buluştuk demek ki aynı noktada.Doğru bildiğimi, düşüncelerimi her şartta yazdım çizdim çok şükür. Allah'tan başka korkum da yok... Bana, o tipteki kişi ve düşünceleri ancak "yok say" diyene kadar etkilidir hocam.
Fikir tartışmaları olur, anlaşmazlıklar olur ama seviye düşerse işim olmaz.
Malesef vaka sayısı 7402 , ölüm sayısı 108 olarak güncellendi sağlık bakanlığı tarafından. Yoğun bakımda 445 , entübe durumda 309 hasta var.
Bize gönüllü değil de gönülsüz karantina lazım , yani sokağa çıkma yasağı , o kararı alacak gücü yok bu hükümetin. Çünkü para yok , ancak hikayeden evde kal derler , o da yersen."GÖNÜLLÜ" olarak kendimizi karantinaya almadığımız her geçen gün sayı arttıkça artacaktır !