Üç yıldır, para basıyorlar zaten ancak biraz daha fazla mesai yaparlar.83 milyon devletine bakıyor ama devlet 20 gün 83 milyon vatandaşına bakamıyor. neyse yakında para basmaya başlarlar durum onu gösteriyor.
Evde kal yerine #EvdeTut olmalıBize gönüllü değil de gönülsüz karantina lazım , yani sokağa çıkma yasağı , o kararı alacak gücü yok bu hükümetin. Çünkü para yok , ancak hikayeden evde kal derler , o da yersen.
Ula ula ula ulaaaaa ???Dünkü bu günkü, yarınki halka seslenişler...
Yesinler o ünlülerin riyakâr evde kal muhabbetlerini , her gün bir şey paylaşıyorlar evde şunu yaptık , bunu yaptık , yapacak bir şey bulamayan orasını , burasını açıp resim atar.Evde kal yerine #EvdeTut olmalı
Evde tutabilmeli halkı, bakabilecek güce sahip devlet.
Ammmmmaa başka işlere.
yazık bu milletede devletedeee.
gün gün insanlar ölüyor. Gün gün insanlar can çekişiyor. Gün gün birileri insanlara mikrop virüs bulaştırıyor
ünlüler cıkmış evde kal. Evde hayat var.
ulan bende isterim kalmayı evde
Faturalar takır takır gelıyor. Çocuklar evde durmuyor baba şunu alalım bunu alalım. Nasıl olucak bu işler aklım hayalim almıyor yaaa.
birileri tvye cıkıyo “ bugun şu kadar vakamız var. Şukadar kaybımız var “ ne kadar rahat kolay söylemler.
allahım sen bizlere sabır ver
Sitem ettiğiniz şeylerin muhatabı forumda konuşmaktan midenizin ara sıra bulandığı "siyasetçiler"dir hatırlatayım...Evde kal yerine #EvdeTut olmalı
Evde tutabilmeli halkı, bakabilecek güce sahip devlet.
Ammmmmaa başka işlere.
yazık bu milletede devletedeee.
gün gün insanlar ölüyor. Gün gün insanlar can çekişiyor. Gün gün birileri insanlara mikrop virüs bulaştırıyor
ünlüler cıkmış evde kal. Evde hayat var.
ulan bende isterim kalmayı evde
Faturalar takır takır gelıyor. Çocuklar evde durmuyor baba şunu alalım bunu alalım. Nasıl olucak bu işler aklım hayalim almıyor yaaa.
birileri tvye cıkıyo “ bugun şu kadar vakamız var. Şukadar kaybımız var “ ne kadar rahat kolay söylemler.
allahım sen bizlere sabır ver
Yazarken seni etiketliycektim. Bunu yazıcagını da tahmin ettimSitem ettiğiniz şeylerin muhatabı forumda konuşmaktan midenizin ara sıra bulandığı "siyasetçiler"dir hatırlatayım...
Böyle bi link geldi amaevde kal bol bol siyaset yap!
zaten hazretlere millet amma saydırıyor haa
Rus lar aşıyı bulmuş beyler!
yoksa sallama bir habermi bu??
abi petrol fiyatları yerlerde sürünüyor haliyle rus ekonomiside öyle yıkılmadık ayaktayız mesajı olabilir .faransızlar sıtma ilacının iyi geldiğini daha önce yazmışlardı bunlarınkide sıtma tedavisinde kullanılan bir ilaç ama kesin sonuçlar hastalar üzerinde denendiğinde belli olacak.evde kal bol bol siyaset yap!
zaten hazretlere millet amma saydırıyor haa
Bende diyorum ki, teknik konular haricindeki "gündem, sohbet muhabbet" gibi konularda forum kurallarına riayet etme şartıyla her şeyi konuşmak mümkün...Yazarken seni etiketliycektim. Bunu yazıcagını da tahmin ettim
Arasıra bende yapıyorum canım. O kadar da değilll yaani
“Her konuyu siyasete bağlamayalım “ derken bu tip konuları kast etmediğimi biliyosun diye tahmin ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Böyle bi link geldi ama
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Her konuyu siyasete bağlayanlar olduğu için ona tepkiliyidim bende. ??Bende diyorum ki, teknik konular haricindeki "gündem, sohbet muhabbet" gibi konularda forum kurallarına riayet etme şartıyla her şeyi konuşmak mümkün...