gercekrambo
Süper Üye
- 2 Şub 2020
- 1,778
çiftçi tarlaya inmezse, önümüzdeki dönemler yan bastık demektir. (argo için kusura bakmayın ama durumu daha net anlatmak imkansız.)
Daha önce yazmıştım, kıtlık ve yağmanın ilk ve fark edilmeyen evresindeyiz... İnşallah, yanılırım.çiftçi tarlaya inmezse, önümüzdeki dönemler yan bastık demektir. (argo için kusura bakmayın ama durumu daha net anlatmak imkansız.)
Yönetenler şimdiden kilerleri doldurduğu için onlara zaten sorun yok, millet açlıktan ölürken onlar bu kötü süreci atlatacak tüm donanım ve erzaka sahip olduklarından dolayı memlekette de sorun yok o halde.Bu corana davasını çabuk atlatamazsak,önümüzdeki günlerde üretim ve tüketimde sıkıntı çıkacak.Yönetenlerin şimdiden o günler için tedbir alıp,çözüm üretmesi lazım.
Duyarlı ve saygılı bir insan olmak zor zanaat bu devirdeTek salak ben miyim bu arkadaşlar akıllı?
Yönetenler şimdiden kilerleri doldurduğu için onlara zaten sorun yok, millet açlıktan ölürken onlar bu kötü süreci atlatacak tüm donanım ve erzaka sahip olduklarından dolayı memlekette de sorun yok o halde.
Yedek kilerli ve Havuzlu evlerinden foto paylaşıp millete "Evde Kal" diyenlere selam olsun.
Hay ağzın bal yesin hocam. ?Adem üstad ben yönetenlerin kendileri için değil,vatandaş için çözüm üretmesini istiyorum.
Ailem çiftçi nasıl tarlaya inmesin nasıl üretmesin her yer borç.Çalışırken böyle.çiftçi tarlaya inmezse, önümüzdeki dönemler yan bastık demektir. (argo için kusura bakmayın ama durumu daha net anlatmak imkansız.)
işte dilemma diyor buna yabancılar. yani iki ucu pis değnek durumu. Allah vatandaşların yardımcısı olsun. iktidarın yardımından umudum yok.Ailem çiftçi nasıl tarlaya inmesin nasıl üretmesin her yer borç.Çalışırken böyle.
Ailem çiftçi nasıl tarlaya inmesin nasıl üretmesin her yer borç.Çalışırken böyle.
Ülkemizden bir haber üzüntüye kapılmayın. Bu ülke çifçisi evinden çıkmadan bu coğrafyadaki tüm insanları besler. Bu topraklı tarım videolarından biri, daha yapılan topraksız tarımdan bahsetmiyorum bile.
Üç yıl öncesinden örnek video, elektrikli traktörüde yaptı bu ülke...
Çiftçi kan ağlıyor ve siz reklamları izletiyorsunuz...