Koronavirüs maalesef Türkiye'de de tespit edildi.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,472
İtalyayı geçme gayretiyle hızlı adımlarla yürüyoruz.
ben valla evde kalmaya gönüllüyümde işe çağırıyorlar be aga. Nası olcak. Müdüre söyleyim bari “ gönüllü karantinadayım “
Allah sonumuzu hayır etsin insallah.
Italya hastalığın neden bukadar yayıldığını biliyor musunuz.

Kabul etmediler, edemediler. (Halktan bahsediyorum)

Sosyal hayatlarına devam etmenin ceremesini çekiyorlar.

Bunun yanında okulların tatil edilmesi birlikte genç nüfus sokaklara aktı.

karantina ilan edilecek bölgenin adı sağda solda konuşulunca o bölgede ki halk başka yerlerlere akın edince.
is çığrından çıktı.

paylaştığım görsele bakınca ,başkasının düştüğü hataya düşecek misiz gibi geliyor.
Umarım İstatistikler beni yanıltır.

Ekran-Alintisi41825fcbe592891e.png
Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur. Demiş Atalarımız.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Hiç bir amaç güdülmeden cb forslu yüzük kamera aracılığı ile halkın gözüne sokulmuştur

Hiç bir amaç güdülmeden üstünler ırkı olduğumuz gözlere sokulmak istenmiştir

Hiç bir amaç güdülmeden halka tepeden bakmaya ve modaya uyuşmaya devam edilmiştir

Kendi bekamız dışında ülke yararına hiçbir amaç güdülmemiştir

sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
38
Uyardığım kişiler umarım bugün ki durumu görünce olayı anlar diyeceğim ama nerede. İşe gitmek zorundayım gidiyorum da ama sohbet goy goy yapmadan sosyal mesafeyi koruyup uzaktan elimden geldiğince bilgilendirme yaparak geçiriyorum süreyi.Çalışmadan da olmaz ev, aile hepsi nakit bekliyor.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295

Eee hani sağlık bakanı bu kitleri kimse alamaz , satamaz edemez diyordu ? İşte bu adamlar dokunulmaz adamlar , bu adamlarla halk eşit değil , daha kimler de ne kadar kit var Allah bilir.
Şimdi görüntüler olmasına rağmen bunlara bir Allah'ın kulu hesap sorabilir mi ? Sağlık bakanı bunlara ağzını açabilir mi ? Bir tane savcı soruşturma başlatabilir mi ? Haber kanallarında bile konuşulmuyor , sıkıysa biri konuşsun.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Eee hani sağlık bakanı bu kitleri kimse alamaz , satamaz edemez diyordu ? İşte bu adamlar dokunulmaz adamlar , bu adamlarla halk eşit değil , daha kimler de ne kadar kit var Allah bilir.
Şimdi görüntüler olmasına rağmen bunlara bir Allah'ın kulu hesap sorabilir mi ? Sağlık bakanı bunlara ağzını açabilir mi ? Bir tane savcı soruşturma başlatabilir mi ? Haber kanallarında bile konuşulmuyor , sıkıysa biri konuşsun.
tek adam uygulaması bize uygun değil diye yırtındık zamanında. dinleyen olmadı. ceremesini hep beraber çekiyoruz.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Her şeyi geçtim, burada bile konuşturmak istemiyor kendini bilmez gafiller.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
wuhan a komşu 5 eyalet var ve çevre eyaletler le başkent pekin ve ticaret merkezi şangay da vaka sayılarının düşük olması .günlük 250000 yolcunun ulaşım ağını kullanması ölümlerin se tek haneli olması ve çinin 80000 vaka ile bu işten azda olsa sıyrılması. ya gerçek veriler paylaşılmıyor yada bu işte bir bit yeniği var

Geri
Üst Alt