İtalyayı geçme gayretiyle hızlı adımlarla yürüyoruz.
ben valla evde kalmaya gönüllüyümde işe çağırıyorlar be aga. Nası olcak. Müdüre söyleyim bari “ gönüllü karantinadayım “
Allah sonumuzu hayır etsin insallah.
Italya hastalığın neden bukadar yayıldığını biliyor musunuz.
Kabul etmediler, edemediler. (Halktan bahsediyorum)
Sosyal hayatlarına devam etmenin ceremesini çekiyorlar.
Bunun yanında okulların tatil edilmesi birlikte genç nüfus sokaklara aktı.
karantina ilan edilecek bölgenin adı sağda solda konuşulunca o bölgede ki halk başka yerlerlere akın edince.
is çığrından çıktı.
paylaştığım görsele bakınca ,başkasının düştüğü hataya düşecek misiz gibi geliyor.
Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur. Demiş Atalarımız.Umarım İstatistikler beni yanıltır.
Ethem Sancak'ın yeğeni Murat Sancak'ın evine 125 adet koronavirüs testi aldığı ortaya çıktı.
Başından beri bunu söylüyoruz.Yapılan test sayısı arttıkça vaka sayısında ki ivmelenmeye dikkat edin.
tek adam uygulaması bize uygun değil diye yırtındık zamanında. dinleyen olmadı. ceremesini hep beraber çekiyoruz.Eee hani sağlık bakanı bu kitleri kimse alamaz , satamaz edemez diyordu ? İşte bu adamlar dokunulmaz adamlar , bu adamlarla halk eşit değil , daha kimler de ne kadar kit var Allah bilir.
Şimdi görüntüler olmasına rağmen bunlara bir Allah'ın kulu hesap sorabilir mi ? Sağlık bakanı bunlara ağzını açabilir mi ? Bir tane savcı soruşturma başlatabilir mi ? Haber kanallarında bile konuşulmuyor , sıkıysa biri konuşsun.
Her şeyi geçtim, burada bile konuşturmak istemiyor kendini bilmez gafiller.Eee hani sağlık bakanı bu kitleri kimse alamaz , satamaz edemez diyordu ? İşte bu adamlar dokunulmaz adamlar , bu adamlarla halk eşit değil , daha kimler de ne kadar kit var Allah bilir.
Şimdi görüntüler olmasına rağmen bunlara bir Allah'ın kulu hesap sorabilir mi ? Sağlık bakanı bunlara ağzını açabilir mi ? Bir tane savcı soruşturma başlatabilir mi ? Haber kanallarında bile konuşulmuyor , sıkıysa biri konuşsun.