M
m.menguc
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Türkiye'de salgın için devletin duruşu anlık...
☹Geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifa versindün akşam ateş öksürük ve halsizlik nedeni ile hastaneye başvurdum yapılan teste covid 19 şüphesi nedeni ile karantinaya alındım, 14 gün hastanede tedavi sürecinde kalacağım, şu an için nefes darlığım yok??
Nisan 1 veya sosyal mecrada bu aralar sikca paylasilan farkindalik olusturma mesajlarindan degilse;gecmis olsun,allah sifa versin .tedavi sürecinde kalacağım
aman Allah korusun. tez zamanda sağlığınıza kavuşmak dileği iledün akşam ateş öksürük ve halsizlik nedeni ile hastaneye başvurdum yapılan teste covid 19 şüphesi nedeni ile karantinaya alındım, 14 gün hastanede tedavi sürecinde kalacağım, şu an için nefes darlığım yok??
Nisan 1 veya sosyal mecrada bu aralar sikca paylasilan farkindalik olusturma mesajlarindan degilse;gecmis olsun,allah sifa versin .
Karantinada kalanlara da 10 gb bedava internet hizmeti var mi?
Nisan 1 veya sosyal mecrada bu aralar sikca paylasilan farkindalik olusturma mesajlarindan degilse;gecmis olsun,allah sifa versin .
Karantinada kalanlara da 10 gb bedava internet hizmeti var mi?
acil şifalar.dün akşam ateş öksürük ve halsizlik nedeni ile hastaneye başvurdum yapılan teste covid 19 şüphesi nedeni ile karantinaya alındım, 14 gün hastanede tedavi sürecinde kalacağım, şu an için nefes darlığım yok??
Parmaklar kalin, teknisyen parmagina benzemiyor .Ayrica serum takili iken eliniz kullanirsaniz sisebilir dikkat edin .sag eliniz üstelik.
tabiki değil seviliyorsunuzacil şifalar.
umarım gerçek değildir tabi.
vay be analizi bile yaptı , başka neler gördün abiParmaklar kalin, teknisyen parmagina benzemiyor .Ayrica serum takili iken parmaklarinizi kullanirsani siser dikkat edin .sag eliniz üstelik.
Ben kafamda acaba sorusuyla ,ama gün ici paylasimlariniza bakarak karantinada olamayacaginiz düsüncesine bagli senaryo yazmaya devam edecektim.Gecmis olsun dileklerimle dikkat edin kendinize,saka olduguna sevindim bu arada.resim geçen hafta aynı şikayet ile gittiğimde verilen serumdu.
Sağol abi işin şakası bir yana Allah herkesi korusun çok kötü bir illetBen kafamda acaba sorusuyla ,ama gün ici paylasimlariniza bakarak karantinada olamayacaginiz düsüncesine bagli senaryo yazmaya devam edecektim.Gecmis olsun dileklerimle dikkat edin kendinize,saka olduguna sevindim bu arada.