Koronavirüs maalesef Türkiye'de de tespit edildi.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
bu virüsler öldürür,işin "fıtratı" budur beyler!
yani doğru tabir bu olur bunlar için!

işi fıtrata havale edersin geçer gidersin:ara
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu virüs ayrıca insanı felaket bozuyor psikolojk olarak!
öldürmese bile ileride çok fena süründürecek haberiniz olsun:hmm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forum bile değişti!
kimse TV almayı filan düşünemiyor yaw:kiskis

Ben bir cesaret kulaklık aldım bugün kargodan. Umarım kapmamışımdır, gelen eleman elinden geldiğince uzak durmaya gayret etti yine sağolsun. :kiskis

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
yaw kim bu adam külliyen sallıyor:hayir
bir cümlesini dinledim notumu verdim;...güyya biz kendimize tarım-gıda olarak yetiyormuşuz..
bunu aslın da CB söylemiş!
ülen çek git sallamacı adam,nerede yetiyoruz o işler 50 sene veya 100 sene önceydi,yavaş yavaş
bittik Tarım da Hayvancılık da,yapmayın ayıptır günahdır sallamayın beyler!
Hani sen AKP lisin biliyorum ama bu kadar da boş ve sallama teoriler sunma hocam,hergün bir demeç
ama hepsi komple teorisi,yaw sen otur dersini iyi çalış da o tenkit ettiğin ülkeleri yakala ve geç!
yok Amarika yok Çin yok İsrail sürekli ona buna mok atma işleri,abi yakalayacaksın geçeceksin ve sen
ezeceksin,bunu da yapamıyorsun ama suçlamak kısmında bol bol sallıyorsun
böyle adamlar o kadar çoğaldıki memleket de,al sana yeni bir "meslek" işte:haha

Öyle adamların çoğalmasının nedeni de ona inanacak insanların çoğalmasından abi.
Kafa yorma derdi yok, üret teoriyi gitsin.
Her teori gerçek olsaydı ohooo. :kop

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
Bazı insanlar ABD, Avrupa çöktü diye seviniyor ama ben öyle düşünmüyorum.
ABD'de fast food yaygın, orada ölümlerin yüksek oranda olmasını anlarım ama avrupa çöktü diyecek kadar da cahil olmamak gerek diye düşünüyorum. :bilmiyom

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Bazı insanlar ABD, Avrupa çöktü diye seviniyor ama ben öyle düşünmüyorum.
ABD'de fast food yaygın, orada ölümlerin yüksek oranda olmasını anlarım ama avrupa çöktü diyecek kadar da cahil olmamak gerek diye düşünüyorum. :bilmiyom

asıl asya kıtasında virüsün çok aktif olduğu ve yeni bir dalgaya karşı hazır olmak gerektiğini söylüyor batılı bilim insanları.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
:hihi
bende bu gün multimetre teslim aldım. bolca dezenfekte sıktım uzerıne açmadım bile paketi
eve gidince bir kat daha gecıcem :kas:kas

Baktın kutu öksürüyor, benzin döküp yak hocam. Haddini bildir virüse. :kiskis
Ben kutuyu çamaşır suyu+su ile yaptığım dezenfektan ile sildim güzelcene, seri numarası siliniyordu az kalsın. Ucundan gitti azıcık. :kop

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
asıl asya kıtasında virüsün çok aktif olduğu ve yeni bir dalgaya karşı hazır olmak gerektiğini söylüyor batılı bilim insanları.

Şu an tüm dünya alarmda açıkçası. İşin komedi yanı iklim de düzelmeye başlamış diyorlar. :kop
Belki bu sayede insanlık biraz olsun doğaya saygılı olur diyeceğim ama virüsten kurtulduğumuz ilk dakika herkes akın edecek bir yerlere, adım gibi eminim. :kiskis

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Baktın kutu öksürüyor, benzin döküp yak hocam. Haddini bildir virüse. :kiskis
Ben kutuyu çamaşır suyu+su ile yaptığım dezenfektan ile sildim güzelcene, seri numarası siliniyordu az kalsın. Ucundan gitti azıcık. :kop
:hihi :hihi
bu kadar da üstüne gitmek olmaz. ölmüştür zaten diye tahmin ediyorum.
sende cılkını cıkartmışsın heee. ne kir ne pas kalmış :)

A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
647
Bu işin aslına bir bakış partizan olmadan müslüman milliyetçi görüşle bakış açısından tarihsel ve bilimsel tahlil.
Takdir ettiğim düzene mualif milliyetçi bir gazeteci eski televiyon program paımcısı. Çok güzel bir program yapmışlar...

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
Bilim kurulu üyesi

S00331-215334.jpg

Geri
Üst Alt