Allah rahmet eylesin. Bugüne kadar bir çok öğrenci yetiştirmiş değerli bir insan. Mekanı cennet olsun inşallah.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Yapma bunu yapma... Cümlemizi Allah korusun.tabiki değil seviliyorsunuz
resim geçen hafta aynı şikayet ile gittiğimde verilen serumdu.
allahıma hamd olsun bi sıkıntı yok biraz atroksyon yapaılımda kafalar dağılsın dedim
1 nisan
bu doğru mu acaba
Lağım medyası izlemeyin, izletmeyin...ülkemizdeki siyasetin acayip ama çok acayip ciddiyeti ve demohraasi anlayışı: şaka gibi.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
abd batıyor, batı medeniyeti çöküyordu değil mi ahaber kitlesini oluşturan kitle? abd de kanda da 2000 er dolar veriyor vatandaşlarına, bizimkiler bizden istiyor. yıllarca insanları nasıl kandırdınız ama...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
oda varda usta. asıl mesele kendimizi sürekli abalının bin sırtına hissiyatı altında görüyor olmamız vatandaş olarak koyuyor be usta...bakıyorsun, görüyorsun, duyuyorsun, lakın hiç bir şey yapamıyorsun bu nasıl bir dünya düzeni ki?Fakir doğduk fakir öleceğiz elhamdülillah ?
oda varda usta. asıl mesele kendimizi sürekli abalının bin sırtına hissiyatı altında görüyor olmamız vatandaş olarak koyuyor be usta...bakıyorsun, görüyorsun, duyuyorsun, lakın hiç bir şey yapamıyorsun bu nasıl bir dünya düzeni ki?
Enteresan olan şu aslında. Biz yapıyoruz, sen yapıyorsun, o yapıyor çünkü yapanlar zaten hep şikayet eden kesim.
Yahu bu kadar şikayet eden ve yapan var da düzen nasıl değişmiyor ona şaşırıyorum ben
Gerçi, büyük usta Şener Şen bunu zaten çok iyi hicvetmiş, üstüne ne söylesek boş