Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Amerika’da en fazla vaka New York’ta var; an itibariyle 30 Bin civarında...
Ve daha da artacak.
Türk Hava Yolları hala İstanbul-New York uçuşlarını sürdürüyor.
Alınan risk çok fazla."
Doğrulamak için THY'nin sayfasına girdim bir kaç gün sonrasını seçtim uçakların çoğu dolu geliyor. Tam da anlatmak istediğim buydu. Kaç gündür devam ediyor bu durum ve neden gündem olmuyor? Oradan gelenler karantinaya alınsın kampanyası neden yapılmıyor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu konuyla ilgili yeterince gevezelik yaptım. Kusuruma bakmayın. Artık bu konuyla ilgili yazmayacağım.
Bugün farkettim,benim kullandığım IPTV de "Coronavirus Pandemic" diye bir kanal koymuşlar kimindir veya
neyin nesidir bilmiyorum! sürekli bir sayfa var ekranda ve sürekli hareketli bir istatistik tablosu veriyorlar!
bir süre izledim,sizler de bir şekilde böyle bir kanal varmıdır,ben bunu ilk defa bugün açtım ama sanırım
1 hafta oldu bunun verilmeye başlanması ben yeni farkettim+bayağı kapsamlı ciddi bir çalışma olduğu belli
Bugün farkettim,benim kullandığım IPTV de "Coronavirus Pandemic" diye bir kanal koymuşlar kimindir veya
neyin nesidir bilmiyorum! sürekli bir sayfa var ekranda ve sürekli hareketli bir istatistik tablosu veriyorlar!
bir süre izledim,sizler de bir şekilde böyle bir kanal varmıdır,ben bunu ilk defa bugün açtım ama sanırım
1 hafta oldu bunun verilmeye başlanması ben yeni farkettim+bayağı kapsamlı ciddi bir çalışma olduğu belli
yaw beyler sakin olun,panik de yapmayın gaza da gelmeyin!
özellikle "TV" lerde ki(her görüşten) hiç bir hacı-hoca-üstad veya bilmem kimmiş
yaw alayını sallayın geçin,bunları dinlemekle boşuna gözleriniz kulaklarınız yorulur
dün akşam ilk defa yerel kanalları gezeyim dedim,hemen hepsine zap yaptım,yaw abi ben
bunları izlesem gerçekten sinir hastası olup tımarhaneye girecek hale gelirim!
iş olacağına varacaktır! mötünü neden yırtıyorsun! milletinde kafasını ambele ediyorsun
ülen biraz susun oturun yerinize,3-5 gün izin filan yapın çıkmayın TV lere filan zaten
alayınız saçmalıyor!
laf aramızda ben en çok "Cübbeli Ahmet Beyi" izliyorum dersem sakın ha bana gülmeyin
açıyorum "Lalegül" TV yi ara sıra,ilaç gibi geliyor bana,ara sıra hanım arada arka odaya geliyor
bana bakıyor ne yapıyorum diye "Ahmet Beyi" görüyor,yaw senin bu adamla ne işin var
sürekli bunu izliyorsun diyor
yoksa banada mı virüs bulaştı ne???
evde oturmak artık beni acaip gerdi,düşünsenize hergün 15KM yürüyen adam evde tıkıldı yaw
ya sabıriin ya sabıriin,ya tevekkel Allah sayıp duruyorum gari
hoş dışarı çıksan da herkes bir tuhaf bakıyor birbirlerine,genci-yaşlısı,her an silahlar çekilecek gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Amerikalıların bulduğu slogan gibi "stay at home"
bir çok yabancı görüştüğüm insanlar var çoğu da Amerikalı
bazıları hiç "iplemiyor" bile! bazıları kaçmış,herifleri göremiyorum yaw
kaç gündür
ben de işi gırgıra vuruyorum,zira belirli tedbirler dışın da yapacak bir şeyimiz de yoktur!
onu da abartmıyorum tabiki,yaw bu iş 1 ay filan uzarsa asıl bunun yarattığı sendrom vuracak
insanları,rabbim her bir şeye kadir dir,bize düşen vazife de alabileceğimiz tedbirleri alıp
gerisini fazla kurcalamamak, oturup haybeye boş senaryolar yazmak da bana göre ayıp dahi günah
zira herkes farklı telden çalıyor kakofoni yapmayın ülen bunları odunla dövmek lazım
sözüm ona bilim? adamı ilimi? adamı bunlar çıkıp böyle konuşuyor ya aslında
topluma şunun yapıyorlar bak halinize şükür edin sesinizi de çıkarmayın
bakın büyük planlamalar var dünyayı kapitalist güçler değiştirecek aman
ha ekmek aş sağlık vs, sakın düşünmeyin boş verin tüm buları, hayatta kalırsanız
ne mutlu düşüncesini toplumun zihnine yerleştirmek isteyen bir tarafın yandaşı bunlar?
çünkü düne kadar çin i yok etmek için ABD ve iş birlikçileri bu virüsü yaydı diyen" yine sözüm ona bu akademik tayfa idi peki ne
oldu birleşik devletler halık da bu virüsten en çok zarar göreceği anlaşılınca!
şimdi de bizden gibi %50 halkı fakir fukaranın yönünü birilerinin talimatları ile başka tarafa çekiyorlar
peki niye çekildiğini hepimiz biliyoruz. olan güzelim memleketimize ve dolayısı ile
altında kalacak ezilecek kitle de belli garibim bizden gibi günü birlik geçinenler ne olacak?
evde kal, demekle ne kadar dayanacağız? beslenme, ekmek, aş. iş, ne olacak?
Gerekli önlemler zamanında ve yeterince alınmadığı için bence şu an ülkenin %50 sinde bu virüs var , çoğu kişi hafif olarak geçiriyor bu hastalığı farkında değiliz , ilk veri boğaz ağrısıymış zaten , kime sorsam boğazında ağrı var , genizde akıntı tükürük birikmesi , işte bu hafif seyredenlerde bundan öteye gitmiyor hastalık , vücud devamlı savaşıyor virüsle , boğaz ağrısı , yutkunmada zorlanma bir an yok oluyor , bir an geri geliyor. Eğer virüs galip gelirse diğer evrelere geçiyor zaten , sonrası sırasıyla baş ağrısı >> halsizlik >> öksürük >> ateş.
Sokağa çıkma yasağı alınmaması malesef vaka sayısını ve ölümleri gün geçtikce daha da arttıracak. Bu saat ten sonra sokağa çıkma yasağı alsan da bir işe yaramaz " Atı alan Üsküdar'ı geçti " , ülkemizdeki ölüm oranı 4 haneli rakamlara çıkacak malesef.
iş olacağına varacaktır! mötünü neden yırtıyorsun! milletinde kafasını ambele ediyorsun
ülen biraz susun oturun yerinize,3-5 gün izin filan yapın çıkmayın TV lere filan zaten
alayınız saçmalıyor!
laf aramızda ben en çok "Cübbeli Ahmet Beyi" izliyorum dersem sakın ha bana gülmeyin
açıyorum "Lalegül" TV yi ara sıra,ilaç gibi geliyor bana,ara sıra hanım arada arka odaya geliyor
bana bakıyor ne yapıyorum diye "Ahmet Beyi" görüyor,yaw senin bu adamla ne işin var
sürekli bunu izliyorsun diyor
Gerekli önlemler zamanında ve yeterince alınmadığı için bence şu an ülkenin %50 sinde bu virüs var , çoğu kişi hafif olarak geçiriyor bu hastalığı farkında değiliz , ilk veri boğaz ağrısıymış zaten , kime sorsam boğazında ağrı var , genizde akıntı tükürük birikmesi , işte bu hafif seyredenlerde bundan öteye gitmiyor hastalık , vücud devamlı savaşıyor virüsle , boğaz ağrısı , yutkunmada zorlanma bir an yok oluyor , bir an geri geliyor. Eğer virüs galip gelirse diğer evrelere geçiyor zaten , sonrası sırasıyla baş ağrısı >> halsizlik >> öksürük >> ateş.
Sokağa çıkma yasağı alınmaması malesef vaka sayısını ve ölümleri gün geçtikce daha da arttıracak. Bu saat ten sonra sokağa çıkma yasağı alsan da bir işe yaramaz " Atı alan Üsküdar'ı geçti " , ülkemizdeki ölüm oranı 4 haneli rakamlara çıkacak malesef.
yapma hocam hafta sonu berbere gittim kapanmadan saç traşı olayım dedim.Giderken dr biraz terlemişim önümde de küçük çocuğun traşı vardı 15 dk kadar bekledim.Terim soğudu o sırada.
Neyse hafta başındna beridir baştan bir boğaz ağrısı, bademçiğim şişti gibi, sonra bşr göğüs ağrısı gibi kulunç tutulması başladı dedim heralde çarptırdım.Sonraları ara ara ateş basar gibi oldu.Şimdi de hafif halsizlik gibi falan.??
acaba bende mi korono oldum?Berber de yeni evlenmiş almanyadan bir kızla evlenecekti .
Zaten değilsem bile psikolojik olarak oldum bile.Tıp fakülte sinde onkoloji servisinde birini kapatmışlar komple, teknik servisten bir abinin eşi özel hastanede çalışıyor sözde birinde pozitif çıkmış karantina ya almışlar.