Koronavirüs maalesef Türkiye'de de tespit edildi.

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
hatta bir süre şu nalet "program" diye veya açık bilmem ne diye yapılan şeylerin de yasaklanması
ne bu yaw milletin moralini asıl bunlar bozdu/bozuyor:hayir
sadece devlet yetkilileri çıkıp açıklama yapsınlar ve olayı getirip tartışma programına veya benzer
bir şeye müsaade etmesinler,ülen TV leri bu insanlar adeta basmışlar her biri sürekli ahkam kesip
bir şeyler zırvalıyor,sonra adam "Hocaymış" abi neyin hocası bunlar! gitsinler kendi işlerini yapsınlar
çıkıp TV lere milletin moralini bozmasınlar!+

Ben çıkan kişi virolog mu değil mi ona bakıyorum açıkçası. :hihi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
hatta bir süre şu nalet "program" diye veya açık bilmem ne diye yapılan şeylerin de yasaklanması
ne bu yaw milletin moralini asıl bunlar bozdu/bozuyor:hayir
sadece devlet yetkilileri çıkıp açıklama yapsınlar ve olayı getirip tartışma programına veya benzer
bir şeye müsaade etmesinler,ülen TV leri bu insanlar adeta basmışlar her biri sürekli ahkam kesip
bir şeyler zırvalıyor,sonra adam "Hocaymış" abi neyin hocası bunlar! gitsinler kendi işlerini yapsınlar
çıkıp TV lere milletin moralini bozmasınlar!+
Can abi devlet içerisinde İŞTEN ANLAYAN kişi mi var ki çıksın konuşsun. Liyakat mı kaldı ki devletin içinde bilim adamı kalsın, prof kalsın, doç kalsın. Nerede eş dost akraba var ise ali babanın çiftliği misali onlar var. Kim hangi bilgi birikimi ile çıkıp bu bilimsel konuda açıklama yapabilir ki?

Daha dün, yerli tohum için çırpınan bir Profesör kendisini dozerlerin önüne attı bu ülkede. yakındır onun da açığa alınması. Böyle böyle bu hale gelmedik mi zaten?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Devletimiz gerekeni yapıyor ve yapmaya da devam ediyor.. .. Telaşa gerek yok..Her kafadan ses çıkarsa sonuç ne olur ?... Herkes aklını başına toplamalı ve devlet ne diyorsa onu yapmalı.. başka ?
Hangi gereken yapılmış mesela?

Gerektiği şekilde elektrik su doğalgaz faturaları ve ev kiralarına DEVLET güvencesi verilerek ödemeler İPTAL edilmiş ve sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş mi?
Gerektiği şekilde Liyakat esas alınarak, geçmiş hatalardan ders alınarak kişisel egolar nedeniyle görevden el çektirilmiş binlerce bilim insanına itibarları ve görevleri bu süreçte iade edilmiş mi?
Gerektiği şekilde zamanında yandaş müteahhitlere peşkeş çekilen ve geçiş+ödeme garabtisi verilen otoyollar ile köprüler kamulaştırılmış ve EVDE KAL çağrıları yapılan bu dönemde o köprü ve yollardan geçemeyenlerin de parasını bizim cebimizden ödenmesine engel olunmuş mu?

Her kafadan ses çıkmasın, hatta mümkünse hiç kimseden ses çıkmasın ama devletimiz, ülke virüs ile mücadele ederken, para yok diye yasal bir sokağa çıkma yasağı ilan edilmezken öte yandan kanal İstanbul ihalesi yapılsın diye mi ses çıkartılmasın mesela?

Yapmayın lütfen, gerçek gerekenler yapılsın ki bizler de ''Devletimiz işini bilir ve gereğini yapar'' diyebilelim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
şu anda sizlerin yapacağı iki eylem vardır

1-Tıbbi olarak tavsiye edilen öncelikle hijyen kuralları+risk gurubun da iseniz mümkünse dışarı çıkmamak
2-TV ler deki küfür ettiğim açık "moturum" filan pragramlarını zinhar izlememek!

hatta ikinci şıkta yazdığım olayı siz öncelikle yapın!

Can abi üzülerek yazıyorum ki benim haber kaynağım yurt dışı. Ben gerekli ve DOĞRU haberleri o mecralardan takip edip sonrasında Netflix açıyor ve kendi medyamızdan mümkün olduğunca uzak duruyorum.

Aynı zamanda Yurt dışı dahil olmak üzere hiç bir mecraya %100 güvenmeyerek kendi araştırmalarımı yapıyor, kendi aklımı kullanıyor ve en önemlisi MİŞ MUŞ ile hareket ederek saçma ve asparagas haberlerin yayılmasına vesile olmuyorum.

O nedenle o (afedersiniz) GERZEK programları da zinhar izlemiyor, bu doğrultuda tespitinizin altına imzamı da atıveriyorum şuraya.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
İngiltere Başbakanı Boris Johnson koronavirüs'e yakalandı. (BBC)

Rize'de Kendirli beldesi ile 4 köy 2565 sayılı Askerî Yasak Bölgeler kanunu'nun 32/A maddesi gereğince karantina altına alındı. Belde ve bağlı köylere giriş çıkışlar durdurulurken, sokağa çıkma yasağı da ikinci bir emre kadar sınırlandırıldı.

Mısır'da hastanelerdeki doktorlar, hemşireler ve hastalar hastanelerden kaçtı. Büyükşehirler dışındaki hastanelerdeki tedbir ve ekipman eksikliği panik oluşturuyor.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
İngiltere Başbakanı Boris Johnson koronavirüs'e yakalandı. (BBC)

Rize'de Kendirli beldesi ile 4 köy 2565 sayılı Askerî Yasak Bölgeler kanunu'nun 32/A maddesi gereğince karantina altına alındı. Belde ve bağlı köylere giriş çıkışlar durdurulurken, sokağa çıkma yasağı da ikinci bir emre kadar sınırlandırıldı.

Mısır'da hastanelerdeki doktorlar, hemşireler ve hastalar hastanelerden kaçtı. Büyükşehirler dışındaki hastanelerdeki tedbir ve ekipman eksikliği panik oluşturuyor.
Evet memlekette ki akrabalarla konuştuk , Rize'de virüsü umreden gelen hacıların yaydığını söylediler.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Evet memlekette ki akrabalarla konuştuk , Rize'de virüsü umreden gelen hacıların yaydığını söylediler.
pandemik nedir bilmeyenler çok. başka bir forumda bu umrecilerin konusu vardı. bazıları "din elden gidiyor" benzeri şeyler yazdılar. anlatamadı insanlar, bulaşıcı salgının ne olduğunu. bu umreciler gereken şekilde karantinaya alınsalardı risk azalacaktı örneğin.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
-sıtma ilacını koronavirüs tedavisinde işe yaradığı sonucuna ulaşan doktor ölüm tehditleri alıyormuş
-netflix almanyada dışarı çıkanları cezalandırmak için kendi popüler dizilerinin en kritik sahnelerini sokak panolarına astığını ilanlarla açıklıyor.
(spoiler yememek için evde kal) hosbulduk hosbulduk böyle bir şey varmı?
-an itibariyle abd italyayı geçerek en fazla korona virüs vakası bulunan ülke konumuna yükseldi.
-Bill Gates:ciddi biçimde sokağa çıkma yasağı ilan edilmeyen her yerde vaka sayısı artmaya devam edecek açıklamasını yaptı
(corona virüs aşı patentleri Bill Melinda Gates vakfında olması ve wuhan da biyoloji labratuvarı olması biraz garip)
-KKTC de corona virüsü salgının önüne geçmek için hükümet sokağa çıkma yasağı kararı aldı.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
-sıtma ilacını koronavirüs tedavisinde işe yaradığı sonucuna ulaşan doktor ölüm tehditleri alıyormuş
-netflix almanyada dışarı çıkanları cezalandırmak için kendi popüler dizilerinin en kritik sahnelerini sokak panolarına astığını ilanlarla açıklıyor.
(spoiler yememek için evde kal) hosbulduk hosbulduk böyle bir şey varmı?
-an itibariyle abd italyayı geçerek en fazla korona virüs vakası bulunan ülke konumuna yükseldi.
-Bill Gates:ciddi biçimde sokağa çıkma yasağı ilan edilmeyen her yerde vaka sayısı artmaya devam edecek açıklamasını yaptı
(corona virüs aşı patentleri Bill Melinda Gates vakfında olması ve wuhan da biyoloji labratuvarı olması biraz garip)
-KKTC de corona virüsü salgının önüne geçmek için hükümet sokağa çıkma yasağı kararı aldı.
Ölüm tehdit sebebi ne olabilir ki ?:alala

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
böyle bir şey varmı?
Ilk sizden duydum ,10 gündür sokaga cikmadigim icin ne oldugunu netten kontrol ettigimde, sali gününden itibaren bu tip haberlerin sosyal mecralarda paylasildigi haberini okudum.Netflix böyle bir uygulamasi olmadigi savunmasini yapmis. Hamburg da bir okulun reklam calismasi oldugu hakkinda iddia var!?
Büyük ihtimalle netflix böyle bir olayin icinde olmadigini savunsa da iyi bir reklam kampanyasi yapmis/olmus gibi görünüyor.

Geri
Üst Alt