Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
Aynen sota kardeşim doğru zincirleme işi bir halka koptumu ne olur?
Aynen sota kardeşim doğru zincirleme işi bir halka koptumu ne olur?
Söz burda ilk seni çağıracam sonra teraspy daha sonralarda Adem Helvacı Umut Barış Domestos TEKNOWESTSözüm söz davet edersen
Adminden çeyrek çalışır.
işi şakaya getirirsem,bazı olaylar vardır bazı ülkeler için ki böyle olan ülke sayısı da çok fazladır!
bir olay olur,özellikle Hükümetler bunu çok sever,çünkü vatandaş onlarla uğraşmayı bırakıp o olayla ilgilenirler!
bunun adına "Güney Amerika Taktiği" deniyor,çünkü en çok Brezilya,Arjantin gibi ülkeler de bu yapılıyor!
özellikle "Futbol maçların" da gündeme geliyor!
Taktik şu,maçlar çok önemliyse tatil oluyor veya çoğu insanlar işi filan sallıyor! her yer de kutlamalar
başlıyor! devlet işleri bile aksıyor! sankim ülkenin tek olayı bu Maç filan oluyor,bu günlerce devam ediyor
Hükümet rahat,aman bize gelmesinler de ne haltları varsa yapsınlar.....
Biz de buna genel de "gündem değiştirme" dense de benzer bir Güney Amerika taktiğinin farklı bir versiyonudur!
Medya denen illet kesim bunu tertipliyor ve veriyor Gazı bolca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bak olay böyle değil şöyle oluyor;bu zaten hep vardır hem bizde hem de İran da veya diğer
tüm Alkolün yasak olduğu ülkeler de! hatta biz de eskiden neredeyse hiç yoktu(Metil alkol olayı)
ama o dediğim ülkeler de ise hep vardı! o ülkelerin ben bir çoğunda bulundum ve çalıştım uzun yıllar!
Ben içki içmem ama bulunduğum/şahit olduğum bir dünyada olay olmuştur yani biliyorum
ne haltlar olduğunu diyeyim üstelik oralarda kullanılan metil veya etil alkol oranları da acaip yüksekdir!
içmesi bile zordur! herifler bunları içiyor,zehir bile daha boş kalır bunların yanında!
İrandaki rakam 145 olarak hepsi metil den değildir sallama haber bu yaw! inanmayın buna
bilincsizce hareket etmek ve cahillik sonucu maalesef bu durumlarla karsılaşıcaz gibi
Bu nasıl bişeydir inanın anlamak zor , hani yani örnekte var saf alkol içen İran'lıların öldüğü , bunu duymayan yoktur heralde. Bunu bile bile içmek neyin kafası , alkolün kafası heralde.Bu günde 20 kişi alkolden gitti ☺?
Bu nasıl bişeydir inanın anlamak zor , hani yani örnekte var saf alkol içen İran'lıların öldüğü , bunu duymayan yoktur heralde. Bunu bile bile içmek neyin kafası , alkolün kafası heralde.
Oysa; Her mümin kişi bilir ki, haramdan şifa olmaz.
baboli var mı birşeyler kafamız yerine gelsin beYaşama sevinci?
Sevdiklerinden ayrılmak istememe insanlık güdüsü?
Çocuklarından ayrılmak istememesi?
Annesi babasını çok sevmesi ve üzülmelerini istememesi?
Başarı azmi?
İdealizm?
Sadece aklıma gelen birkaç madde.
Hiç birisi senin için bir anlam ifade etmiyor mu? Bunu sadece KORKU olarak mı değerlendiriyorsun?
Evet korkarım ben, Sevgili eşimin saçını bir daha okşayamayacak olmaktan korkarım, gözlerine bir daha bakamayacak olmaktan. Canım oğullarıma doyasıya sarılamamaktan, Aile fertlerim ile neşeli sohbetleri bir daha edemeyecek olmaktan. Forumda sizlerle artık sohbet edemeyecek olmaktan vs.
Saçmalık neresinde bunun?
Bu mevzu CAN korkusundan ziyade bir durum.
Olaya mistik açı ile yaklaşırsak sorun yok o zaman zaten diğer tarafta Annem beni bekliyor. Peki bunun garantisini sen verebiliyormusun ?
Orada kimsenin sana garanti edemediği ama belli inançlar doğrultusunda VAAT ettiği bir şey, Bu tarafta zaten elinde olan bir şey.
Ben buradakini tercih ediyorum, Ya sen?!
Bak olayı yine inanç konusuna getirmiş ve günahı çok olan korkarmış diye yazmışsın.
Ne biliyorsun belkide asıl cehennem burasıdır? Senin bu güne kadar açtığın konulara bakarsak zaten sen bu hayatta cehennemi yaşıyorsun, demek ki aslında zaten cehennemdesin. Senin işveren de seni sınayan zebani oluyor bu durumda. Bir de böyle bak konuya ;)
Derin mevzu, anlatırdım ama anlamayanlarla uğraşamam...Alkol tıpta kullanılıyor onu ne yapacağız?