blaki
Süper Üye
- 18 Eyl 2018
- 510
Zamanı olanlar şu yazıyı okusun bakalım ne düşünüyorsunuz.. Farklı bir bakış açısı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Zamanı olanlar şu yazıyı okusun bakalım ne düşünüyorsunuz.. Farklı bir bakış açısı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
sokağa çıkma yasağı son çare olur, dün bu açıklanmış olsaydı marketler yağma edilmişti Allah korusun.Sokağa çıkma yasağı gelmesi lazım , öyle 3 hafta evden çıkmayın demekle olmaz bu işler , ben çıkmayın dedim mi dedim , gerisi beni bağlamaz deniyor resmen.
Yarın sabah 15 milyon özel sektör çalışanı işe gitmek için sokağa çıkacak , nasıl olacak bu iş ?
sokağa çıkma yasağı son çare olur, dün bu açıklanmış olsaydı marketler yağma edilmişti Allah korusun.
İkinci maddedeki insanlar, bırak mesafeyi allem edip kalem edip bir birini vurur...Çıkma yasağı şöyle uygulanabilir;
1) Market ve eczaneler hariç her dükkan kapatılır, çalışanlar ücretli izine çıkarılır.
2) Market ve eczanelere giderken dükkanlara insanlar teker teker alınır.
3) Market ve eczanelere giden insanlar arasında birer metre mesafe zorunlu tutulur.
Ben açıkçası TV'de bol bol bilgilendirici kamu spotu yayınlanması gerektiğini düşünüyorum. Televizyon hala toplum üzerinde etkisi olan bir iletişim aracı.
Daha da ciddiye almalıyız bu işi.
Dipnot : Saydığım maddeler şu an İtalya'da yapılıyor bildiğim kadarıyla.
İkinci maddedeki insanlar, bırak mesafeyi allem edip kalem edip bir birini vurur...
Tek korkum bu benim de... Allah korusun.böyle devam ederse,bu sefer de "panik sendromu" ciddi bir sorun olarak karşımıza çıkacaktır!
sadece ülkemiz de değil,dışarıda da durum benzer şekilde!
Hayırlısıyla en az hasarla atlatırız bu illeti de
Sen genç adamsın sana bir şey olmaz. Takılma böyle şeylere...Bıktık bu koronadan milletin derdi korona oldu heryer karantinaya alınmış kimileri şerit çekmiş.
4 kişi bu panikten nasibini aldı abi dün, kaçak alkol içmisler, içi temizlensin mantığı ile 2 kişi de komadaydı. Uzmanlar uyarıyor ?.böyle devam ederse,bu sefer de "panik sendromu" ciddi bir sorun olarak karşımıza çıkacaktır!
sadece ülkemiz de değil,dışarıda da durum benzer şekilde!
Hayırlısıyla en az hasarla atlatırız bu illeti de
4 kişi bu panikten nasibini aldı abi dün, kaçak alkol içmisler, içi temizlensin mantığı ile 2 kişi de komadaydı. Uzmanlar uyarıyor ?.
İran'da alkol içerek kendini korumak isteyen 145 kişi hayatını kaybetti
Haha takılan kimki abi ben allahtan başka hiçbirşeyden korkmam coronamı gelsin azrailmi gelsin hatta varsa numarası azrailin koronanın bana atın önce beni alsınSen genç adamsın sana bir şey olmaz. Takılma böyle şeylere...