Koronavirüs maalesef Türkiye'de de tespit edildi.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Yayılıyor mu onu bilemem ama bu noktada bir ayrımın farkına varılmalı diye düşünüyorum.
Paniğe kapılmamak adına.

Test yapılan insan sayısı arttıkça, tanı konulan insan sayısı artıyor ve bu doğrudan bir yayılmaya da işaret olmayabilir.

İş biraz bireysel farkındalıkla ilgili bu süreçte bence. İnsanlarımızın biraz empati kurması ve sorgulaması lazım.
yayılma mı kötü, test yapıldıkça sayının artıyor olması mı? bilemedim. demek ki sağımız solumuz potansiyel ile dolu olabilir, gibi bir anlam çıkabilir. bence daha fena bir olasılık.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Evden çıkmayın ama sizi uçakla seyahate teşvik için kdvyi yüzde 1 e indirdik!
Evi olmayanlara da ev alıp dışarı çıkmasınlar diye 500 bin lira altındaki evlere kredi tahsis etme oranını %90'a çıkardılar... :kas

Bu maddeyi corona virüs tedbirleri listesine ekleten müteahhit bey, Allah senin de tez elden belanı versin. :ciks

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
yayılma mı kötü, test yapıldıkça sayının artıyor olması mı? bilemedim. demek ki sağımız solumuz potansiyel ile dolu olabilir, gibi bir anlam çıkabilir. bence daha fena bir olasılık.

Hocam şöyle düşünün derim, kimde olup olmadığını kendi gözümüzle anlayamayız ki.
Ancak vücudumuzda ters giden bir şeyler olmaya başladığında şüphelenebiliriz.

Sokaktan mümkün mertebe izole olmalısınız, önemli ihtiyaçlar dışında çıkmayın.
Hatta önemli ihtiyaçları bile kendi içerisinde önem sırasına koyabilirsiniz.

Örneğin evde makarna biter gidip alın tabi ama şeker veya sigara bittiyse gidip almayabilirsiniz. :bilmiyom

tarikk Çevrimdışı

tarikk 

Süper Üye
6 Ocak 2018
1,631
33
Keşke hatay valisi çıkıp konuşsaydı. Önlem olarak Allaha emanetiz. Vatandaşa hiçbişi yok şu anda yapılan.Kalabalıktan uzak temizliğe devam.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Hocam şöyle düşünün derim, kimde olup olmadığını kendi gözümüzle anlayamayız ki.
Ancak vücudumuzda ters giden bir şeyler olmaya başladığında şüphelenebiliriz.

Sokaktan mümkün mertebe izole olmalısınız, önemli ihtiyaçlar dışında çıkmayın.
Hatta önemli ihtiyaçları bile kendi içerisinde önem sırasına koyabilirsiniz.

Örneğin evde makarna biter gidip alın tabi ama şeker veya sigara bittiyse gidip almayabilirsiniz. :bilmiyom
benim dikkat çekmek istediğim konu berbat ikilemdi hocam. olasılıkların ikisi de berbat. iki ucu şeyli değnek yani.

stone Çevrimdışı

stone

Aktif Üye
14 Eki 2019
269
Johns Hopkins University Corona MAP

buyrun:

Avrupada hayat durdu, evlere kapandik

benzin34226e9850381337.jpg

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
Sokağa çıkma yasağı gelmesi lazım , öyle 3 hafta evden çıkmayın demekle olmaz bu işler , ben çıkmayın dedim mi dedim , gerisi beni bağlamaz deniyor resmen.
Yarın sabah 15 milyon özel sektör çalışanı işe gitmek için sokağa çıkacak , nasıl olacak bu iş ?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
sanırım frekanslarımız uyuşmadı sizinle şu an. sanki başka şeylerden bahsediyoruz. ciddiye almadığımı neden düşündünüz ki?

Hayır, ben sizin dediğinizi anladım.
Üzücü ve gerici bir durum, yapabilecek bir şeyimiz yok.
İş bilim insanlarının, yönetimlerin elinde daha çok.
Bizim bireysel olarak yapabileceklerimiz belli, kendi payımıza düşeni yapmaktan başka çaremiz yok.

Geri
Üst Alt