ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Vaka sayısı 359 , ölü sayısı 4 olarak açıklandı az önce bakan Koca tarafından.
Bu hızla katlanarak giderse 1 hafta içinde vaka sayısı 20 binleri bulabilir
Vaka sayısı 359 , ölü sayısı 4 olarak açıklandı az önce bakan Koca tarafından.
doğa da kendi kendine oluşmuyor alkol kank madem doğa da oluşuyor biz jagermestire 296 tl niye veriyoruz mary jane desen neyse diyeceğim ama alkolün doğası yok. alkolü insan üretiyor caiz değildirsorun hiç bir zaman alkolde değildir. insandadır. alkolü zorla içiren de yok. insan kendini bilirse, alkol ne yapabilir ki? üstelik doğada kendi kendine oluşan bir maddedir alkol. meyvede oluşur. hadi buna ne diyeceksiniz?
doğa da kendi kendine oluşmuyor alkol kank madem doğa da oluşuyor biz jagermestire 296 tl niye veriyoruz mary jane desen neyse diyeceğim ama alkolün doğası yok. alkolü insan üretiyor caiz değildir
Üzümde de belirli bir miktar vardı diye hatırlıyorum ama.Marula meyvesi içerisindeki %17 alkolu oraya birisi mi enjekte ediyor o zaman?
2 hafta bekleyen bir muz içerisinde 100 gramında 1 gram kendiliğinden oluştuğunu bildiğimiz alkolü de içine cinler yerleştiriyor o halde.
Yeryüzündeki herşey doğanın ta kendisindendir. Başka kaynak yoktur.
Korona olmayalım derken, orta ve uzun vadede kansere yol açacak derecede kimyasallara da maruz kalmayalım lütfen.Korona virüs testi yapmak isteyenler aşağıdaki bağlantıya tıklayabilir;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Konunun ilk mesajına da ekleyeceğim.
Üzümde de belirli bir miktar vardı diye hatırlıyorum ama.
yanlış biliyorsunuz. ayrıca ağaçta johhny walker yetişiyor dememişim. küçücük miktarda , olgunlaşan meyvede oluşuyor yazdım. şişeye gelmez yani.doğa da kendi kendine oluşmuyor alkol kank madem doğa da oluşuyor biz jagermestire 296 tl niye veriyoruz mary jane desen neyse diyeceğim ama alkolün doğası yok. alkolü insan üretiyor caiz değildir