Koronavirüs aşısı yaptırmak zorunlu mu? Aşı zorunlu mu olacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pitbull
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mrna aşısı virüsün dnasındaki en tehlikeli hücreden üretilip insana enjekte edilecek .vücüdumuzda virüs üretilecek. ölen ölecek kalan sağlar bizimdir hesabı olacak. bu arada
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ve bill gates vakfı bizim aşı üretecek labratuvarlara hatırı sayılır bağışlar yapıyormuş. türk aşısınada güvenmiyorum artık

zorunlu olura kötü. Olmak istemeyen kişiler var neden olsunlar ki

vaybe küreselci biden bile aşı yaptırmış demek ki alayımız aşılanacağız demektir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan Sinovac aşısı uyarısı: Hiçbir veri yok, 60 yaşın üstüne aşıyı yapmak açıkçası bir kumar.

* * *

Tam bizlik bu aşı... Hayatımız kumar üzerine kurulu... :gul

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan Sinovac aşısı uyarısı: Hiçbir veri yok, 60 yaşın üstüne aşıyı yapmak açıkçası bir kumar.

* * *

Tam bizlik bu aşı... Hayatımız kumar üzerine kurulu... :gul
Ben 60 altındayım desem,aşıyı kandırabilir miyim acaba :hihi

Çinli şirket Sinovac'ın Brezilya'daki ortağı Butantan Enstitüsü'nün paylaştığı Faz-3 sonuçlarına göre; aşının etkinlik oranı yüzde 50.4. (Euronews)

* * *

Hadi bakalım kolay gelsin. :bye

Yani aşı sonrası devletin emeklilerine ödediği aylık sayısında bir düşüş olacak :kiskis

Yani aşı sonrası devletin emeklilerine ödediği aylık sayısında bir düşüş olacak :kiskis
Aynen öyle... Hatta, "aşı olduk ya anasını satayım bize bir şey olmaz gari" rehavetine kapılanlar daha erken diskalifiye olabilir... Allah'ım iyileri korusun...
Bak ,geliyorum Buca'ya ,karışmam ona göre :haha1
Abi, üzerine alınma hemen, bilinçli insanlar olması gereken şekilde yaşıyor, ecelimiz yine de oradan olursa da mukadderat... :krokop

MHRS sisteminde aile hekimi kısmına covid 19 aşı randevusu eklenmiş. Öncelik sıranız varsa orada görünüyor ve randevuyu alabiliyorsunuz.

Büyük konuşmuş gibi olmayayım ama zorunlu kılınsa bile ben aşı olmak istemiyorum. Ne Çin ne Almanya'daki ikisinede güvenmiyorum. Ama yerli aşı olurum. Tabi yerli diye gidip ne vururlar bilemiyorum :sirit

Geri
Üst Alt