Aslında bi iki değil Türkiye geneli artmakta, ve en çok kızdığım olay çarşıdan gelen kolu komşu diyor "ya çok kalabalık çarşı" diyorum senin ne işin var çarşıda , tur attım. Arkadaş sen atarsan o atarsa bu virüs kaybolmaz. İnanın pandemiden beri e-bebek haricinde AVM ye, alışveriş haricinde markete girmedim. Hiç bir yerde oturup ne çay ne kahve ne yemek yemedim. Allah yardımcımız olsun, aşı da olsan çift maske takıyorum ben desende bulaşıyor bulaşmaya devam edecek, bence bı iki sene sürecek buNerdeyse tüm ülkede haftasonu yasaklar başladı!
Her kim benim özgürlüğümü kısıtladı dikkatsizce kalabalıklara girdi bu virüsün yayılmasına yardımcı oldu Allah şahit hakkımı helal etmiyorum! Ankara ve çok şehir sorumsuzlar yüzünden kırmızıya döndü!
Bu virüsü kimin yaydığını canlı yayında gördük ama pişkin pişkin açıklama yaptılar. Hiçbir ideolojik görüş (parti ayırt etmiyorum) insan hayatından öte değildir ama malesef bizim insanımız fanatik şekilde parti destekliyor. İşin birde umursamaz avm&cafe tayfası var. Hangi birine laf yetiştireyim bilemedim cidden şöyle bir yerde yaşayasım var!Aslında bi iki değil Türkiye geneli artmakta, ve en çok kızdığım olay çarşıdan gelen kolu komşu diyor "ya çok kalabalık çarşı" diyorum senin ne işin var çarşıda , tur attım. Arkadaş sen atarsan o atarsa bu virüs kaybolmaz. İnanın pandemiden beri e-bebek haricinde AVM ye, alışveriş haricinde markete girmedim. Hiç bir yerde oturup ne çay ne kahve ne yemek yemedim. Allah yardımcımız olsun, aşı da olsan çift maske takıyorum ben desende bulaşıyor bulaşmaya devam edecek, bence bı iki sene sürecek bu
Hadi gel gidelim? ben böyle yerlere dünden razıyımBu virüsü kimin yaydığını canlı yayında gördük ama pişkin pişkin açıklama yaptılar. Hiçbir ideolojik görüş (parti ayırt etmiyorum) insan hayatından öte değildir ama malesef bizim insanımız fanatik şekilde parti destekliyor. İşin birde umursamaz avm&cafe tayfası var. Hangi birine laf yetiştireyim bilemedim cidden şöyle bir yerde yaşayasım var!
33 yıldır burada yaşamanın hayalı ile yaşıyorum. zira komşu köyüm burasıBu virüsü kimin yaydığını canlı yayında gördük ama pişkin pişkin açıklama yaptılar. Hiçbir ideolojik görüş (parti ayırt etmiyorum) insan hayatından öte değildir ama malesef bizim insanımız fanatik şekilde parti destekliyor. İşin birde umursamaz avm&cafe tayfası var. Hangi birine laf yetiştireyim bilemedim cidden şöyle bir yerde yaşayasım var!
Neresi diye sorsam ?33 yıldır burada yaşamanın hayalı ile yaşıyorum. zira komşu köyüm burası
Burası Kastamonu Pınarbaşı Ilıca köyüdür. bende buraya yakın bir köydenim. çokta meşhur bir yerdir zira bu evin önünden dümdüz yürüdüğünüz zaman bu fotoğrafta ki yere çıkarNeresi diye sorsam ?
Gerçekten muhteşem. To do list’e alındıBurası Kastamonu Pınarbaşı Ilıca köyüdür. bende buraya yakın bir köydenim. çokta meşhur bir yerdir zira bu evin önünden dümdüz yürüdüğünüz zaman bu fotoğrafta ki yere çıkar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.