meebbe
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,463
- 32
bu link videoyu seyrettim
paslanmaz dayanılıklı ( özel ) metal niye kullanmamışlar dedim !!!
sonra düşündüm orjinal parçası değildir dedim .
sormak gerek orjinal parçası plastik mi acaba ?
belkide lastik olması gerekli ( özel durum )
yorumlarınız ?
ALLAH'ın izni ile şimdiden hayırlı olsun .
tavsiyelerim
basınç takınız ,
diğer pahalı bir ürünler ( bu fiyatlara deymez )
kazanlı istemlerde kullanılır .
tortu ayırıcı , filtreli , mıknatıslı çok fonkiyonlu .
otomatik hava purjörü ( hava ayırıcı )
çok pahalı
sağolun hocam teşekkürler.Bende çok para vermemek istiyorum zira 10 yıl ekonomik ömrü olan bir cihaz için mantıklı gelmiyor.Marka diyelim Bosch ,buderus , Demirdöküm ,baymak,eca için dünya kadar şikayet var bayilerde doğruluyor müşteri kaynaklı büyük kısmı diyorlar.Neticeye bakacak olursak evet ünlü markalarda kalitesiz parçalar kullanabiliyor , müşteri memnuniyeti olmayabiliyor,servis politikaları iyi olmayabiliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
vardır hocam ama kurumsallık adına yolun başındalar 10 dk da müşteri hizmetleri ne bağlandım ürünleriniz firmanız hakkında bilgi almak istiyorum dedim.Müşteri temsilcisi ben teknik bilgiye sahip değilim buradna sadece şikayet kaydı oluşturabiliyoruz ,isterseniz bölge bayi ve servisi irtibat numarasını paylaşabilirim dedi.Yarın bir ara servise gideceğim orda çalışan abi zaten tanıdık.Whatsapp dan görüştüğümde alabilirsin iyi cihazlar dedi.Öncesinde nitromix iyidir dedi ama Edirne de bayiler 4000 den aşağıya inmiyorlar Internette de 3700 falan zaten.Warmhaus'ta ek garanti uygulaması var mı?