S Çevrimdışı

sealed

Yeni Üye
19 Tem 2023
11
28
Merhaba. Klima almak istiyorum.

+12m² tek göz oda
+İl İzmir
+30.000TL bütçe
+Ay sonu faturam önemli

Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.

A Çevrimdışı

ANIL34

Yeni Üye
16 Tem 2024
20
32
Merhaba baymak elegant soft klima nasıldır ? İnternette sadece bir kac yorum var. Yeni bir ürün oldugundan sanırım.

Yaşlı insanlar kullanacak direkt yüzlerine vurmasın, esinti modu var diye ve elagant plus ile aynı özellikte olduğunu düşündüğümden bunu seçtim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,120
Merhaba baymak elegant soft klima nasıldır ? İnternette sadece bir kac yorum var. Yeni bir ürün oldugundan sanırım.

Yaşlı insanlar kullanacak direkt yüzlerine vurmasın, esinti modu var diye ve elagant plus ile aynı özellikte olduğunu düşündüğümden bunu seçtim.

Plus serisinin kırpılmış hali gibi duruyor. Plus serisi fiyatına göre başarılıydı bu seride de donanımsal kısmaya gitmedilerse sorun yaşayacağını sanmıyorum.
Esinti modu için Flapları bal peteği forumu verilmiş. :ok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,120
arkadaşlar alacağınız klimayı tavsiye edemem ama almayacağınız uzak duracağınız klimayı söyleyebilirim. samsung windfree. soğutmasında yakıtında hiç bir sorun yok tek sorun iç ünite dış ünite gürültü problemleri. iç ünite fanı garantiden değişti geçen yıl ama bu yıl yine o soğutmada modunda tıkırtı sesi geliyor.. garantiside bitti yapacak birşey yok.
tıkır motordan mı kasadan mı geliyor.? Fan hızıyla beraber ses artıyor mu.?

A Çevrimdışı

ANIL34

Yeni Üye
16 Tem 2024
20
32
Plus serisinin kırpılmış hali gibi duruyor. Plus serisi fiyatına göre başarılıydı bu seride de donanımsal kısmaya gitmedilerse sorun yaşayacağını sanmıyorum.
Esinti modu için Flapları bal peteği forumu verilmiş. :ok

IMG-20250622-WA0014.jpg

Yaşlı insanlar kullanacağı için:
-Esinti modu
-Basit kumanda

Bu sebeple bu ürünü seçtim.

Ürün geldi, servis kurunca deneyimlerimi paylaşırım.

Ürün 2024 Aralık üretimi fakat çok az yorum var. Herkes elegant plus almış. Binlerce yorum olduğundan sanırım.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,120
IMG-20250622-WA0014.jpg

-Esinti modu
-Basit kumanda

Ürün 2024 Aralık üretimi fakat çok az yorum var. Herkes elegant plus almış. Binlerce yorum olduğundan sanırım.
kurulumda vakumlama yapılması iste. Fabrikadan vakumlu geliyor vb laflara itibar etme.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,120
IMG-20250622-WA0014.jpg

-Esinti modu
-Basit kumanda

60gr fazladan gaz, 2kg dış ünite ağırlığı artışıyla Seer değeri 7 olmuş :hmm(Ölçülere bakarak kondenser yüzey alanı aynı gibi, acaba boru sıklığı ne kadar değişti.)
UV ve Wifi kaldırılmış.

C Çevrimdışı

c4gLayan

Yeni Üye
5 Mar 2024
6
34
tıkır motordan mı kasadan mı geliyor.? Fan hızıyla beraber ses artıyor mu.?
Yok hocam iç üniteden geliyor . Özellikle uzun süre soğutma modunda çalıştıktan sonra. Gündüz ev içi gürültüyle pek farkedilir değil fakat gece uykuya dalarken / uyurken ortam çok sessiz olduğu için insanın kulağını tırmalıyor resmen çok gıcık bir ses . Fan hızı düşükken çok belirgin , hızı kademe kademe arttırıp test ettiğimde ise tıkırtı kademe arttırmamla hızlanıyor. Klimanın sol tarafından geliyor. Geçen yaz bu tıkırtı probleminden dolayı teknik servis iç ünite fan motoronu değiştirmişti ve düzelmişti ama bu yaz yine aynı. Aynı bölgeden aynı ses. Geçen yıl değişmeden önce tıkırtı çok fazlalaşmıştı çok rahatsız ediciydi düzelmişti ama şimdi geçen seneki kadar tıkırdamıyor umarım ilerki günlerde yine fazlalaşmaz çünkü cihazın garantisi bu haziranda bitti...

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,120
Yok hocam iç üniteden geliyor . Özellikle uzun süre soğutma modunda çalıştıktan sonra. Gündüz ev içi gürültüyle pek farkedilir değil fakat gece uykuya dalarken / uyurken ortam çok sessiz olduğu için insanın kulağını tırmalıyor resmen çok gıcık bir ses . Fan hızı düşükken çok belirgin , hızı kademe kademe arttırıp test ettiğimde ise tıkırtı kademe arttırmamla hızlanıyor. Klimanın sol tarafından geliyor. Geçen yaz bu tıkırtı probleminden dolayı teknik servis iç ünite fan motoronu değiştirmişti ve düzelmişti ama bu yaz yine aynı. Aynı bölgeden aynı ses. Geçen yıl değişmeden önce tıkırtı çok fazlalaşmıştı çok rahatsız ediciydi düzelmişti ama şimdi geçen seneki kadar tıkırdamıyor umarım ilerki günlerde yine fazlalaşmaz çünkü cihazın garantisi bu haziranda bitti...
klima panjurlarını söküp sesin kaynağı iyice dinlenmeli. Normal iç üniteler sol kısımda cross fan rulmanı hariç hiçbirşey olmaz ama windfree iç aksamını görmedim :bilmiyom

M Çevrimdışı

Memory42

Yeni Üye
16 Nis 2019
46
36
Merhabalar, 20mt veya max 25 mt toki odası için 12000’lik klima arayışındayım. Yer Diyarbakır yaşayan kişi sayısı 3 sadece soğutma amaçlı yaz döneminde kullanılacak. Bütçe maksimum 30bin önceki sayfaları okuduğumda Lg pc12 tavsiye edilmiş baktım fakat fiyatını biraz arttırmışlar. Güncel fiyatlarda sizce ne almalıyım.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,120
Merhabalar, 20mt veya max 25 mt toki odası için 12000’lik klima arayışındayım. Yer Diyarbakır yaşayan kişi sayısı 3 sadece soğutma amaçlı yaz döneminde kullanılacak. Bütçe maksimum 30bin önceki sayfaları okuduğumda Lg pc12 tavsiye edilmiş baktım fakat fiyatını biraz arttırmışlar. Güncel fiyatlarda sizce ne almalıyım.
hayırlı olsun. Satıcı güvenilir :ok

M Çevrimdışı

Memory42

Yeni Üye
16 Nis 2019
46
36
Hayırlı olması dileğiyle. Servis inşallah vakum noktasında sorun çıkarmaz. Var mı servis önerisi Diyarbakır merkez için.

Geri
Üst Alt