tesekkur ederim .plus serisinde wifi ve dört yöne salınım özelliği var.
tesekkur ederim .plus serisinde wifi ve dört yöne salınım özelliği var.
PC09SQ alındıplus serisinde wifi ve dört yöne salınım özelliği var.
güzel makina güle güle kullan. Montajda vakumlatmayı unutma.PC09SQ alındı![]()
Montajda vakum yapıldı gelen servis temiz iş çıkardı memnun kaldık,klima dış unite oldukca sessiz ic unite de sessiz calisiyorgüzel makina güle güle kullan. Montajda vakumlatmayı unutma.
yakışıklı durmuşMontajda vakum yapıldı gelen servis temiz iş çıkardı memnun kaldık,klima dış unite oldukca sessiz ic unite de sessiz calisiyor
![]()
o hacme kabaca 18lik yeterli gelir. 18lik makinalar için bütçeniz biraz düşük, yükseltemem derseniz. Altus ALK 1840Arkadaşlar 30000 tl bütçeye ne önerirsiniz 30-35m2 arası salon
şimdiden teşekkürler
Tesekkur ederim denemek icin 20 dereceye almistim ,elimde proplu termometre var merak edip olceyim dedim 18 derecede dusuk fan hizinda 6.5 dereceye kadar dustu ufleme ısısı sogutmasi baya iyi sasirdim acikcası .yakışıklı durmuş20 derece kullanımda rahatsız edebilir 24-25 aralığına setle haftalık filtre temizliğine özen göster
![]()
Kaç bütçe lazım hocamo hacme kabaca 18lik yeterli gelir. 18lik makinalar için bütçeniz biraz düşük, yükseltemem derseniz. Altus ALK 1840![]()
elle tutulur modeller 38k başlıyor.Kaç bütçe lazım hocam
elle tutulur modeller 38k başlıyor.
hole enlemesine (işaretlediğin yere) koyarsan klima randımanlı çalışmaz. Üflediği soğuk hava hızlıca kendine geri gelir ve termostat yapmaya zorlar.Arkadaşlar evin krokisi bu şekilde.
klimayı mutfak ve wc arasındaki kırmızı ok işaretli yere koyayım diyorum ama 12 ve 18 mi daha iyi olur acaba .
eğer orası uygun olmaz ise riske girmeyip sadece salona koysam 12 lik yeter mi.
güneş alan cephe cadde üzeri olduğu için daire , yazın yatak odası da çok sıcak oluyor.
bu işlerde amatör olduğum için bilmiyorum dış ünite nereye konur , boru bağlantı vs.
yardımcı olabilir misiniz.
aklımda LG DualCool Plus var ama iyi midir.
mutlaka wifi olsun istiyorum
12 ler için 30 k , 18 ler için 40 k bandında tavsiye edebileceğiniz başka f/p ürünü var mıdır .
![]()
Salon öncelikli olmak üzere ek olarak yatak odasına üflese yeter. Diğer odalar pek kullanılmıyor günlük yaşam olarak dostumhole enlemesine (işaretlediğin yere) koyarsan klima randımanlı çalışmaz. Üflediği soğuk hava hızlıca kendine geri gelir ve termostat yapmaya zorlar.
hangi odaları soğutmayı düşünüyorsunuz.?