P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
229
44
güzel makina güle güle kullan. Montajda vakumlatmayı unutma.
Montajda vakum yapıldı gelen servis temiz iş çıkardı memnun kaldık,klima dış unite oldukca sessiz ic unite de sessiz calisiyor 👍

IMG_20250609_115812.jpg

P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
229
44
yakışıklı durmuş :ok 20 derece kullanımda rahatsız edebilir 24-25 aralığına setle haftalık filtre temizliğine özen göster :ok
Tesekkur ederim denemek icin 20 dereceye almistim ,elimde proplu termometre var merak edip olceyim dedim 18 derecede dusuk fan hizinda 6.5 dereceye kadar dustu ufleme ısısı sogutmasi baya iyi sasirdim acikcası .

H Çevrimdışı

hakankoc431

Yeni Üye
19 Haz 2024
37
38
elle tutulur modeller 38k başlıyor.

KLİMA ALACAĞIM. KIŞIN KASIM GİBİ 1 AYLIK HAFİF ISITMA İÇİN KULLANABİLİRİM. AMACIM SOĞUTMA. KROKİ AŞAĞIDA VAR. kONYA DA YAŞIYORUM
EVİM TEK CEPHE.....
GÜNEŞ ÖĞLEDEN SONRA EVİN İÇİNDE 17MT BALKON TÜM ODALAR BALKONA ÇIKIYOR. YAZIN ÇOK SICAK OLUYOR . BUNALTICI OLUYOR. TEK CEPHE OLUNCA CEYRAN YAPAMIYORUZ. KROKİDE X İLE İŞARETLEDİĞİM SALON KISMINA DUVARA MONTE EDECEĞİM. ORDAN DİĞER ODALARA DA SERİNLİK GELİRMİ? X İLE İŞARETLENEN YERE DUVARA MONTE EDİP KAPIDAN DİĞER ODALARA DA SERİNLİK GELMESİNİ HEDEFLİYORUM.
HANGİ MARKA ALMALIYIM? GÜCÜ NE OLMALI ? 18000 ?24000?
DEDİĞİM YERDEN DIŞ PERVANE KISMI OLUYOR DIŞ DUVARA ASILAN KISMI BALKONA MI KONULACAK?
BAŞKA ALIRKEN DİKKAT ETMREM GEREKEN ŞEYLER NELERDİR? İNVERTIR ÖZELLİĞİ NEDİR ÖNEMLİ MİDİR?

EVKROKI.png

Sota Sota

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

elturco8

Yeni Üye
1 May 2021
49
37
Arkadaşlar evin krokisi bu şekilde.

klimayı mutfak ve wc arasındaki kırmızı ok işaretli yere koyayım diyorum ama 12 ve 18 mi daha iyi olur acaba .

eğer orası uygun olmaz ise riske girmeyip sadece salona koysam 12 lik yeter mi.

güneş alan cephe cadde üzeri olduğu için daire , yazın yatak odası da çok sıcak oluyor.

bu işlerde amatör olduğum için bilmiyorum dış ünite nereye konur , boru bağlantı vs.

yardımcı olabilir misiniz.

aklımda LG DualCool Plus var ama iyi midir.

mutlaka wifi olsun istiyorum

12 ler için 30 k , 18 ler için 40 k bandında tavsiye edebileceğiniz başka f/p ürünü var mıdır .

926e2a54-c323-4067-989c-a3b7b164967e.png

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,120
Arkadaşlar evin krokisi bu şekilde.

klimayı mutfak ve wc arasındaki kırmızı ok işaretli yere koyayım diyorum ama 12 ve 18 mi daha iyi olur acaba .

eğer orası uygun olmaz ise riske girmeyip sadece salona koysam 12 lik yeter mi.

güneş alan cephe cadde üzeri olduğu için daire , yazın yatak odası da çok sıcak oluyor.

bu işlerde amatör olduğum için bilmiyorum dış ünite nereye konur , boru bağlantı vs.

yardımcı olabilir misiniz.

aklımda LG DualCool Plus var ama iyi midir.

mutlaka wifi olsun istiyorum

12 ler için 30 k , 18 ler için 40 k bandında tavsiye edebileceğiniz başka f/p ürünü var mıdır .

926e2a54-c323-4067-989c-a3b7b164967e.png
hole enlemesine (işaretlediğin yere) koyarsan klima randımanlı çalışmaz. Üflediği soğuk hava hızlıca kendine geri gelir ve termostat yapmaya zorlar.
hangi odaları soğutmayı düşünüyorsunuz.?

E Çevrimdışı

elturco8

Yeni Üye
1 May 2021
49
37
hole enlemesine (işaretlediğin yere) koyarsan klima randımanlı çalışmaz. Üflediği soğuk hava hızlıca kendine geri gelir ve termostat yapmaya zorlar.
hangi odaları soğutmayı düşünüyorsunuz.?
Salon öncelikli olmak üzere ek olarak yatak odasına üflese yeter. Diğer odalar pek kullanılmıyor günlük yaşam olarak dostum

Geri
Üst Alt