S Çevrimdışı

sealed

Yeni Üye
19 Tem 2023
11
28
Merhaba. Klima almak istiyorum.

+12m² tek göz oda
+İl İzmir
+30.000TL bütçe
+Ay sonu faturam önemli

Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.

A Çevrimiçi

ANIL34

Yeni Üye
16 Tem 2024
18
32
Merhaba baymak elegant soft klima nasıldır ? İnternette sadece bir kac yorum var. Yeni bir ürün oldugundan sanırım.

Yaşlı insanlar kullanacak direkt yüzlerine vurmasın, esinti modu var diye ve elagant plus ile aynı özellikte olduğunu düşündüğümden bunu seçtim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,091
Merhaba baymak elegant soft klima nasıldır ? İnternette sadece bir kac yorum var. Yeni bir ürün oldugundan sanırım.

Yaşlı insanlar kullanacak direkt yüzlerine vurmasın, esinti modu var diye ve elagant plus ile aynı özellikte olduğunu düşündüğümden bunu seçtim.

Plus serisinin kırpılmış hali gibi duruyor. Plus serisi fiyatına göre başarılıydı bu seride de donanımsal kısmaya gitmedilerse sorun yaşayacağını sanmıyorum.
Esinti modu için Flapları bal peteği forumu verilmiş. :ok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,091
arkadaşlar alacağınız klimayı tavsiye edemem ama almayacağınız uzak duracağınız klimayı söyleyebilirim. samsung windfree. soğutmasında yakıtında hiç bir sorun yok tek sorun iç ünite dış ünite gürültü problemleri. iç ünite fanı garantiden değişti geçen yıl ama bu yıl yine o soğutmada modunda tıkırtı sesi geliyor.. garantiside bitti yapacak birşey yok.
tıkır motordan mı kasadan mı geliyor.? Fan hızıyla beraber ses artıyor mu.?

Geri
Üst Alt