Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,450
Uzak dur, görmezden gel.Vestel flora doğa serisi nasıldır? 12000 btu
Uzak dur, görmezden gel.Vestel flora doğa serisi nasıldır? 12000 btu
Bosch climate CL2000U 12 BTU da var baymak elegant 12 deUzak dur, görmezden gel.
Her halükarda servis kuracağı için iki durumda da sıkıntı olmaz gibi geliyor. Ben kutu içinden çıkıyor diye hatırlıyorum ama net değil. Kurulum esnasında kontrol edilecekleri not aldınız değil mi?Merhaba.Babamın evini taşıdım şimdi de klima alacağım. LG klimalarda montaj kiti kutunun içinden mi çıkıyor yoksa servis mi getiriyor?
Aynen baymakta yorumlar iyi lakin o kasanın o kadar slim olması benim hoşuma gitmiyor.Bosch climate CL2000U 12 BTU da var baymak elegant 12 de
Salona kurduracağız 12 yeter sanırım 18e bütçe çıkmaz
Baymakın yorumları çok iyi
3 tane 12lik klima ayda ne kadar tüketim yapıyor sadece klimaevin tüm odalarının kapıları açık evde suan 3 adet klima 12 klima çalışıyor.
tüm klimalar 25 dereceye ayarli.
istenilen derece ve ortam arasındaki stabilite
Bosch mm de 17 bin şu anda baymak ise 17.680Aynen baymakta yorumlar iyi lakin o kasanın o kadar slim olması benim hoşuma gitmiyor.
Ayrıca Üretici piyasanın en fason mallarını üreten Aux
Bosch grubuda Midea Fason ürettiriyor.
Bu makinalar için ne kadar fiyat aldınız.
Aktif olarak 2 makina çalışıyor.3 tane 12lik klima ayda ne kadar tüketim yapıyor sadece klima
Al usta şu makinayı çatır çatır kullan.Bosch mm de 17 bin şu anda baymak ise 17.680
Lg servis ağı kötü değil mi?Al usta şu makinayı çatır çatır kullan.
enazından yıllardır huyunu suyunu öğrendik.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
LG servis ağının genel olarak kötü olduğu bilgisini nereden edindiniz?Lg servis ağı kötü değil mi?
Yedek parçası bulunur mu kolaylıkla yerli markalara göre?LG servis ağının genel olarak kötü olduğu bilgisini nereden edindiniz?
Arçelik-Beko-LG aynı bantta Türkiyede üretiliyor.Yedek parçası bulunur mu kolaylıkla yerli markalara göre?
Aktif olarak 2 makina çalışıyor.
Misafir gelince konforu biraz daha arttırmak için 3. makinayı devreye alıyorum.
Evde 3. dolap + termosifon aktif şekilde çalışıyor.
Kesin su kadar tüketiyor diyemem ama cihaz başı günlük 10kw civarında.
Bugün wattmetreyi sıfırlar yarın foto atarım.