Herkese merhabalar,
Öncelikle forumu sanırım yaklaşık 1aydır okuyorum ve öğrendiğim bilgilerin haddi hesabı yok. İzmirde yaşıyorum ara kat ev eski fakat izolasyonu iki tarafı da bina olduğu için kışın ısıtmada bir sorun yaşamadık. Son bir kaç gündür malumunuz sıcak havaların gelmesi ile beraber evin içi dün gece 12de ölçtüğümde 33 dereceydi. Geçen sene aldığımız portatif bekonun 12lik kliması var ama tabi benim 9m2 lik odamı 3saatte dün 28derece yapabildi. (çokta fazla bir şey beklemiyorum,bütçe doğrultusunda evdeki havayı biraz kırsın diye almıştık). Evin krokisini çizdim aşağıda siz değerli arkadaşlarla da paylaşacağım. Aklımdan geçen yine bütçe kısıtlı olduğu için 24lük media blanc'i salona koymak 12lik portatif ilede arka odalara destek olmak. Sizlerinde değerli fikrini öğrenmek istiyorum,24lük fazla mı olur veya nasıl bir şey yapalım her türlü görüşe açığım. Klima sadece soğutma için kullanılacak salonda güney cepheye bakan kısım sol taraf normal çift cam komple ve sağ taraf boydan çift cam ve açık mutfak var.
Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
Bu arada 9koy geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.