An itibariyle iç hava sıcaklığıwarrior33' Alıntı:Yağmurlu ve soğuk bir Mersin akşamından sıcak bir merhaba arkadaşlar An itibariyle arkadaşlar
Bulunduğumuz yerden on km yukarıya kar yağıyor arkadaşlar.
![]()

An itibariyle iç hava sıcaklığıwarrior33' Alıntı:Yağmurlu ve soğuk bir Mersin akşamından sıcak bir merhaba arkadaşlar An itibariyle arkadaşlar
Bulunduğumuz yerden on km yukarıya kar yağıyor arkadaşlar.
![]()
Adanada soğutucu malzeme satan ve elektronik cilerde bulabilirsiniz proplu termometre derseniz 13tl 15 tl civarı alabilirsinizgakgom23' Alıntı:Bu cihaz nerir necidir. Tam olarak Ne işe yarar. Nerden nekadara temin ederiz. Adana
Kör satıcının , kör alıcısı olurmuş hemşerim. Güzel yurdumun renga renk desen desen insanları mevcut tabiki satıcısıda mevcut.Tok satıcı da var , aç satıcıda var. Neyi nerede aradığın önemli. Buyrun [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Hayrooo35' Alıntı:Proplu termometreye 13 15 arası demişsiniz ama n11 de baktım 108 lira yazmışlar.
Şiddetle Loobex öneririm masa üstü aksesuar olarak ta kullanabilirsiniz kablosuda var.Hayrooo35' Alıntı:Bende daha sonra baktım zaten gittigidiyora 9 tlye buldum. Verimli olur mu olmaz mı orasını bilemicem. Bi alıp deniyecegim