Uzun bir aradan sonra aramıza hoş geldin @momentemorey kardeşim. Cihazdan memnun kalman şahsımı sevindirdi. Umuyorum ki tavsiyede bulunan ghostkiller 1 kardeşim de memnun olacaktır. Yalnız belirtmekte fayda var Aralık, Ocak, Şubat ve Mart aylarında ki kullanımlarda fatura farklı gelecektir. Aşırı Soğuklarda farklılık olacaktır elektrik tüketimi ve faturalarda. Dikkat edilmesi gereken evden çıkarken klimanın şartelini indirin. Elektrik kesintisinden sonra verilen elektrik eğer yüksek voltaj gelirse cihaz yanar gerçi zararı Tedaş karşılıyormuşta ne lüzumu var. Güle güle kullan kardeşim, hayır duacı ol forumumuza bizlere kafi.[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]momentomorey' Alıntı:Herkese merhabalar iyi akşamlar. Uzun bir aradan sonra evime döndüm. Ve hoşgeldin hediyesi olarak hemen elektrik faturası geldi. Bir önceki ay 53 günlük fatura tutarı63 tl idi. Şimdi 33 günlük fatura geldi.10 gün boyunca klima minimum günde 5 saat , flaplar aşağıda, 3.kademede (4 kademeli sf42) çalıştı. Yeri geldi 25 mtkareyi yeri geldi kağı açık 40 mtrkareyi ısıttı. Velhasıl 33 günlük fatura 65 tl geldi. şaka gibi. Bu klimayı almamda öncelikle @warrior33 e @ghostkiller1 e ve forumdaki herkese çok teşekkür ederim. Klimadan hiçbir şikayetimiz yok. Tek kafama takılan @warrior33 hocam elektrik kesilmesi çok yaşanmış. Bu bir sorun yaratır mı? Alınacak bir önlem var mı? Sevgiler saygılar...
@momentomorey [emoji2] [emoji2] [emoji2]warrior33' Alıntı:Uzun bir aradan sonra aramıza hoş geldin @momentemorey kardeşim. Cihazdan memnun kalman şahsımı sevindirdi. Umuyorum ki tavsiyede bulunan ghostkiller 1 kardeşim de memnun olacaktır. Yalnız belirtmekte fayda var Aralık, Ocak, Şubat ve Mart aylarında ki kullanımlarda fatura farklı gelecektir. Aşırı Soğuklarda farklılık olacaktır elektrik tüketimi ve faturalarda. Dikkat edilmesi gereken evden çıkarken klimanın şartelini indirin. Elektrik kesintisinden sonra verilen elektrik eğer yüksek voltaj gelirse cihaz yanar gerçi zararı Tedaş karşılıyormuşta ne lüzumu var. Güle güle kullan kardeşim, hayır duacı ol forumumuza bizlere kafi.[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]momentomorey' Alıntı:Herkese merhabalar iyi akşamlar. Uzun bir aradan sonra evime döndüm. Ve hoşgeldin hediyesi olarak hemen elektrik faturası geldi. Bir önceki ay 53 günlük fatura tutarı63 tl idi. Şimdi 33 günlük fatura geldi.10 gün boyunca klima minimum günde 5 saat , flaplar aşağıda, 3.kademede (4 kademeli sf42) çalıştı. Yeri geldi 25 mtkareyi yeri geldi kağı açık 40 mtrkareyi ısıttı. Velhasıl 33 günlük fatura 65 tl geldi. şaka gibi. Bu klimayı almamda öncelikle @warrior33 e @ghostkiller1 e ve forumdaki herkese çok teşekkür ederim. Klimadan hiçbir şikayetimiz yok. Tek kafama takılan @warrior33 hocam elektrik kesilmesi çok yaşanmış. Bu bir sorun yaratır mı? Alınacak bir önlem var mı? Sevgiler saygılar...
Günaydın arkadaşım günaydın. [emoji22] [emoji22] [emoji22]erkut303' Alıntı:Günaydın arkadaşlar Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Rabbim, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Amin, hayırlı cumalar dilerim
niceali24' Alıntı:arkadaşlar merhaba.bugün itibariyle elektrik faturam gelmiştir.400 tl.Geçen yılla kıyaslarsam 200 tl az geldi.Geçen yıl salon kapalı küçük odada geçeirdik kışı üstelik şuanki kadar ısınamamıştı ve faturam en yüksek 600 tl gelmişti.Bu sene hem ısındım hemde salonu rahatlıkla kullandım.Klimayı 23-24 yeri geldi 26 derece kullandım tam anlamıyla soğuklar 1 aydır bayağı hissedilir derecede,bende klimayı 24 saat çalıştırıyorum.Yazın elektrik sarfiyatım 100-120 tl arasında.Kışın çocukların odasında Nobo denen sobayı gece boyunca yakıyorum,elektrikli termosifon yaz kış açık bunun yanı sıra ç.makinesi bulaşık makinesi vs.
(400-120:280 ) 280 tl ısınmaya harcanan para.9-10 saat nobo ısıtıcı çalışıyor 24 saat ise klima çalışıyor.olay bundan ibaret selamlar saygılar..