An itibariyle iç hava sıcaklığıwarrior33' Alıntı:Yağmurlu ve soğuk bir Mersin akşamından sıcak bir merhaba arkadaşlar An itibariyle arkadaşlar
Bulunduğumuz yerden on km yukarıya kar yağıyor arkadaşlar.
An itibariyle iç hava sıcaklığıwarrior33' Alıntı:Yağmurlu ve soğuk bir Mersin akşamından sıcak bir merhaba arkadaşlar An itibariyle arkadaşlar
Bulunduğumuz yerden on km yukarıya kar yağıyor arkadaşlar.
Adanada soğutucu malzeme satan ve elektronik cilerde bulabilirsiniz proplu termometre derseniz 13tl 15 tl civarı alabilirsinizgakgom23' Alıntı:Bu cihaz nerir necidir. Tam olarak Ne işe yarar. Nerden nekadara temin ederiz. Adana
Kör satıcının , kör alıcısı olurmuş hemşerim. Güzel yurdumun renga renk desen desen insanları mevcut tabiki satıcısıda mevcut.Tok satıcı da var , aç satıcıda var. Neyi nerede aradığın önemli. Buyrun [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Hayrooo35' Alıntı:Proplu termometreye 13 15 arası demişsiniz ama n11 de baktım 108 lira yazmışlar.
Şiddetle Loobex öneririm masa üstü aksesuar olarak ta kullanabilirsiniz kablosuda var.Hayrooo35' Alıntı:Bende daha sonra baktım zaten gittigidiyora 9 tlye buldum. Verimli olur mu olmaz mı orasını bilemicem. Bi alıp deniyecegim