Sevgili
@Erinç Merhaba;
Henüz bilgiyi teyit edemedim zira güvendiğim ve direkt kontrol sağlayabilecek olan arkadaşım şu an bayram tatilinde lakin LG ile ilgili olarak bizim kitlenin yani klima konusunda bilinçli hareket eden insanların hoşuna gitmeyecek bir durum söz konusu olabilir.
Tekrar ediyorum bilgi halen teyite muhtaç durumda ancak ilgileneceğim konuyla.
Özellikle KONDANSER bölümünün ALÜMİNYUM olduğu ile ilgili söylemler mevcut. Hatta cümle aynen şu şekilde kuruldu. ''Nereye bakması gerektiğini bilen, Kondanserin ana unsurunun Alüminyum olduğunu görür''
Bu demek oluyor ki aynen bir zamanlar veysel efendide eleştirdiğimiz hani şu ucu 10cm bakır sonra gerisi alüminyum olan bağlantı borularında olduğu gibi, burada da görünen kısımları yani dönüş noktaları vs bakır olup da ana geçiş unsurlarının tamamen alüminyum olma durumu söz konusu olabilir.
Bunu anlamanın yolları var ve bayram tatili bittikten sonra bununla mutlaka ilgileneceğim.
Umuyorum ki bilgi hatalıdır veya kasıtlı olarak sahaya sürülmüş bir pazarlama taktiğidir lakin ne olursa olsun biz bu konuyu doğrudan teyit etmek zorundayız.
Eğer kondanser alm ise o durumda serpantin de alm olabilir mi?
Yani Kondanseri alm yapan düşünce serpantini neden bakır yapsın? Hmmm o daha kolay ulaşılabilir bir noktada olduğu için mi acaba?
Kafada deli sorular.