Alüminyum üretim olan makinaları kullanmamanızı tavsiye ederim.samsung klimalar nasıldır genel olarak? tavsiye ediyor musunuz?
özellik olarak hiçbir farkları yok lakinSota ,servis yaygınlığı (servis de tanıdık) ve garanti süresinden dolayı Arçelik / Beko klima almayı düşünüyorum, LG'yi de bu grubun ürettiği biliniyor, örneğin Dual Eco'nun muadili olan Arçelik / Beko klimaların ne gibi farklılıkları var? LG yerine bu markaları alırsam pişman mı olurum sizce?
özellik olarak hiçbir farkları yok lakin
doğruluğunu teyit edemedigim bir duyum aldim.
Arcelik-Beko kullanilan kompresor LG farkli olduğu yönünde.
Arcelik-Beko-LG üretimi cihazlardan genel memnuniyet çok yüksek.Cevap için teşekkür ederim, Beko 41205 modeli ile ilgili bilginiz var mı peki?
Merhaba, oda kaç m2Hatay Reyhanlı da bulunan evim için, resimde görünen salonda bulunan 18.000 lik klimanın yerine yeni 24.000 lik klima almayı düşünüyorum.
Adem beyin Midea klima test videolarını da izledim. Test değerleri harika gözüküyor. Öncelik elektrik tüketiminde cimri modeller olacak şekilde, benim gibi hiç klimadan anlamayan birine ne tavsiye edebilirsiniz. ( Bütçe en fazla 9-10 bin TL ) Şimdiden teşekkürler.
![]()
İyi geceler salon3x8 metre. Tavan yüksekliği de 3 metre.Merhaba, oda kaç m2
görseledeki odanın uzunluğu 20mt.?İyi geceler salon3x20 metre. Tavan yüksekliği de 3 metre.
3x20 yi yanlışlıkla yazdım. düzeltme yaptım. Doğrusu 3x8 metre.görseledeki odanın uzunluğu 20mt.?
180m3 hacmi 24luk bile kesmeyebilir.
24luk oraya fazla gelir.3x20 yi yanlışlıkla yazdım. düzeltme yaptım. Doğrusu 3x8 metre.