Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,472
Kompresörde kullanılan yağların tipleri farklı. R22 yağ, R410-R32 gazının bozulması, evap-kondenserin tıklanmasına neden olabilir.Çalışır ama verimli mi çalışmaz yoksa hiç mi çalışmaz
Kompresörde kullanılan yağların tipleri farklı. R22 yağ, R410-R32 gazının bozulması, evap-kondenserin tıklanmasına neden olabilir.Çalışır ama verimli mi çalışmaz yoksa hiç mi çalışmaz
Değerli üstad. İnanın ben bu kısmı anlamadım. Fan motoru ile klima performansına nasıl bir etkisi olabilir. Yani ben odayı istediğim sıcaklığa getirdim veKısık fanda kullanılırsa hele bu sıcaklarda, klimanın ciddi anlamda performansı düşüyor ve tüketimi artıyor.
Çok sıcak ve çok soğuk havalarda ben asla fanı kısmam.
Değerli üstad. İnanın ben bu kısmı anlamadım. Fan motoru ile klima performansına nasıl bir etkisi olabilir. Yani ben odayı istediğim sıcaklığa getirdim ve
biraz huzur için fanı düşürerek ( sessiz klima çırpınışları hep bunun için değil mi ) ortam sıcaklığını korumaya çalışacağım.
Eğer ısı girdisi çok yoğunsa tekrar fan devrini arttırıp ortam şartını dengeleme çalışırım.
Belki tam ifade edemedim ama gece huzur içinde kısık fan devrinde klima bize zarar mı yazacak şimdi, tam da ekonomi yapalım derken
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
GREEşota ustam dün mahallede komşu demirdöküm klima taktırdı.merak ettim bu klimayı kim üretiyor.teşekkürler.
Kağıt üzerinde aman aman bir farklılık yok kompresör yanılmıyorsam kompresör kodlarıda aynı.Merhaba arkadaşlar HepsiBurada sitesinden
LG Dual Eco S3-W12JA3AA A++ 12000 BTU Duvar Tipi. ürünü sipariş verdim ancak bana gelen ürün üzerinde ve faturada LG S3NW12JA2AA DUAL COOL. yazıyor bu klimaların farkları nedir geri iade etmelimiyim teşekkürler Sota
Sota ustamın başı pek yoğun bu aralar, ben cevap vereyim size.şota ustam dün mahallede komşu demirdöküm klima taktırdı.merak ettim bu klimayı kim üretiyor.teşekkürler.
Sota ustamın başı pek yoğun bu aralar, ben cevap vereyim size.
Demir döküm gree üretimidir, A5 performans serisi de gree üretimidir, hatta 6 yıl önce aldığım gree üretimi bir klimam vardı o klimamın kumandası bile demir döküm A5 performans serisi cihazların kumandası ile aynı kumanda.
Eyvallah fatih kardeşim, Oturduğum binada yöneticilik yapıyorum Binamızda tadilat-boyama işleri var.Sota ustamın başı pek yoğun bu aralar, ben cevap vereyim size.
Demir döküm gree üretimidir, A5 performans serisi de gree üretimidir, hatta 6 yıl önce aldığım gree üretimi bir klimam vardı o klimamın kumandası bile demir döküm A5 performans serisi cihazların kumandası ile aynı kumanda.
O seriyi bende anlayamadım İç unite kasasını arçelik-beko grubu bir ara kullanmıştı.Demirdöküm Kion serisi Gree üretimi değil diye biliyorum, yanlış mıyım?
Allah kolaylık versin ustam, en zor işlerden birisini gerçekleştiriyorsun şuan.Eyvallah fatih kardeşim, Oturduğum binada yöneticilik yapıyorum Binamızda tadilat-boyama işleri var.
Mesai saatinden geri kalan vakti ustaların başında beklemekle yada eksik malzemeleri temin etmekle geçiriyorum.
Allah razı olsun elimizden geldiğin en iyiyi en ucuza mal etmeye çalıyorum ama neden bazı tipleri memnun edemiyoruz.Allah kolaylık versin ustam, en zor işlerden birisini gerçekleştiriyorsun şuan.
Binandaki çalışan tadilat ve boya ustalardan daha çok yorulduğuna ve strese girdiğine eminim.
Hayatımızın her aşamasında bu tarz çıkıntılık yapan sivri insanlar hiç bitmiyor.Allah razı olsun elimizden geldiğin en iyiyi en ucuza mal etmeye çalıyorum ama neden bazı tipleri memnun edemiyoruz.
Çok merak ediyorum bu durum genetik bozukluk mu yoksa psiklojik sorun mu.
Benim aldığım teklif 65bin tl başkasının aldığı teklif 94bin tl
94bin olana niye yaptırmıyoruz diye gerzekçe tavır alanlar var.