fan hızını biraz arttirin.Arçelik ekolojik inverter 18'lik klima kullanıyorum. 26 derece ve 2. fan hızında çalışıyor. Tüketim değeri 0,8 ve 0,6 arasında değişiyor. Dışarısı 40-41 derece arası. Bu tüketim değeri doğru mudur?
Şimdi dediğiniz gibi ayarladım, ortam daha iyi soğudu. Ses fazla değil.fan hızını biraz arttirin.
gunduz vaktif sizi rahatsiz etmiyorsa
4-5 kademe fani kullanin
aksamlar duruma gore 3-4 arasini kullanin.
Şimdi dediğiniz gibi ayarladım, ortam daha iyi soğudu. Ses fazla değil.
26 derecede 0,8 / 0,6 çok tüketimi var nasıl oluyor bu sürekli 0,8 / 0,6 kw mı tüketiyorArçelik ekolojik inverter 18'lik klima kullanıyorum. 26 derece ve 2. fan hızında çalışıyor. Tüketim değeri 0,8 ve 0,6 arasında değişiyor. Dışarısı 40-41 derece arası. Bu tüketim değeri doğru mudur?
LG dual eco yada forumumuza özel indirimde olan Midea bakabilirsiniz.Aynen 4 oda bağlı oraya. Hangi modelleri tavsiye edersiniz. Sayın Sota?
Salon 38 metre kare. Akdeniz bölgesindeyim. Ev ara kat. Salon öğleden sonra çok güneş alıyor. Gün boyu kullanmıyoruz, öğleden sonra 3-4 saat kadar çalışıyor bir de akşamları 1-2 saat kadar.oda kaç m2
hangi ilde kullanıyorsunuz
ara kat mı
günlük tüketi,miniz ne kadar
bende beko 18,000 btu kullanıyorum çatı katı açık mutfak 30 m2 odada dış sıcaklık 35 / 40 derece de genelde günlük tüektim 11 kw oluyor bende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
26 derecede 0,8 / 0,6 çok tüketimi var nasıl oluyor bu sürekli 0,8 / 0,6 kw mı tüketiyor
Salon 38 metre kare. Akdeniz bölgesindeyim. Ev ara kat. Salon öğleden sonra çok güneş alıyor. Gün boyu kullanmıyoruz, öğleden sonra 3-4 saat kadar çalışıyor bir de akşamları 1-2 saat kadar.
yeni sirius yanından inceleme şansım olmadi.Midea sanırım Hatay da yok. Fgeuropanın satış sayfasında göremedim. Lg ye baktım Sirius modeli çıkarmış. Fiyatı Midea ya göre daha uygun gözüküyor.
Ara sira dis uniteyi gozlemliyorum, oda sicakligi istenilen seviyede ve ic unite sogutmayi kesip sadece hava sirkulasyonu sagladiginda dis uniteyi gozlemliyorum. Eger dis uniteye gunes vurmuyorsa ve elinizle dokundugunuzda serinse fanda en düşük seviyede dönüyor kompresor sesi gelmiyor. Ama dis uniteye gunes vuruyorsa ve elinizle dokununca sicaksa kompresor sesi yine gelmiyor ama fan yuksek devirde dönüyor. Sanirim dis unitenin isinmasina musade etmiyor. Oda sıcaklığı istenilen seviyede olsa bile dış uniteye gunes vuruyorsa fani gazliyor.Sigma comfort klimam yaklasik 1 haftadir araliksiz yatak odasında calisiyor. Bu aralar denizlide hava asiri sicak dışarıya çıkılmıyor. Evin diger odalari 31 derece civarlarında iken klima 27 dereceye ayarli. Gece uyurken sesi rahatsiz etmiyor. Klimayi actigimdan beridir de odada hafızalı termometre var. En dusuk 26, en yuksek 27.3 derece olmus odanin ici. Odayi ara sira havalandirmak icin kisa sureli acip kapatma da dahil.
Bilgilerinizi paylaşır mısınız? direkt size bölge sorumlusu İlhan beyin ulaşmasını sağlayalım. Hatay da size yardımcı olabilir kendisiMidea sanırım Hatay da yok. Fgeuropanın satış sayfasında göremedim. Lg ye baktım Sirius modeli çıkarmış. Fiyatı Midea ya göre daha uygun gözüküyor.