atakan' Alıntı:Ustalara bir sorum daha olacak. Mission ve blanc'da havayı sağa ve sola yönlendiren kanatçıklar kumandadan ayarlanabiliyor mu?
Blanc Modellinde Bu Ozellik Mevcut ama Mission Icin Birsey Diyemicem
Katalogunda Göremedim
atakan' Alıntı:Ustalara bir sorum daha olacak. Mission ve blanc'da havayı sağa ve sola yönlendiren kanatçıklar kumandadan ayarlanabiliyor mu?
Sota' Alıntı:atakan' Alıntı:Ustalara bir sorum daha olacak. Mission ve blanc'da havayı sağa ve sola yönlendiren kanatçıklar kumandadan ayarlanabiliyor mu?
Blanc Modellinde Bu Ozellik Mevcut ama Mission Icin Birsey Diyemicem
Katalogunda Göremedim
Sayın @Sota, sizin ve @ghostkiller1 in tavsiyesi üzerine mission siparişini bugün vermiştim. Fakat iç ünite hava debisi hakkındaki yorumunuz aklımı karıştırdı.Sota' Alıntı:durbre' Alıntı:@sota ha bu arada panasonic i sürekli tavsiye etmişsin. o markanın alabileceğim sadece ULTRA EFFICIENCY serisi var. bunu da mundar edeceksin büyük ihtimal ama sorayım yine de. bu seri ile midea nın blanc / mission klimaları arasında kalite farkı nasıl?
Midea Blanc , Mission , Panasonic Effeciency Arasında Secım Yapılacak Olsa Ben Panasonıc Secerdım
Kagıt Ustunde Mıssıon Daha Verımlı, Daha Fazla Ozellıklı Gozuksede
Ic Unıte Hava Debısı Oldukca Dusuk Buda Ortamdaki Havayı Gerektıgı Kadar Surküle Edemıyecegı Anlamına Gelır
Sota' Alıntı:24lük Mission 46m2 Deli Eder :m26:
atakan' Alıntı:Sota' Alıntı:24lük Mission 46m2 Deli Eder :m26:
Soğutma için 18000'lik yeterli olur mu?
coderMX' Alıntı:Arkadaşlar, duvardaki buvattan yani ana sigortadan gelen elektrik kablosu klimanın iç ünitesine mi bağlanıyor yoksa dış ünitesinemi bağlanıyor?
emin_43' Alıntı:selamın aleyküm klima alacam da 18000 yada 24000 btu luk 3000 TL ye kadar fiyatı olan klima önerirmisiniz enerji tüketimi düşük olan tercihen 24 lük ama