S
saviorangel
Kayıtsız / Doğrulanmamış
https://tavsiyeforumu.com/konu-ahlaki-olmayan-bir-durum-lutfen-okuyunuz.html
cesar020' Alıntı:cesar020' Alıntı:forumu biraz daha kurcalayınca nasıl az tercih edilen ve sıkıntılı bir modele yoğunlaşmışım fark etmiş oldum midea modelleri için güzel yorumlar yapılmış genelde o halde yukarıdaki sorumu midea için değiştiriyorum. elegance 18'lik modeli mi yoksa blanc 18'lik modeli mi önerirsiniz arkadaşlar? ikisi arasında yaklaşık 700 lira fark var. bu fiyat farkına değecek kadar fark var mı iszce aralarında? ve benim kullanma koşullarım göz önüne alındığında hangisi daha mantıklı? şimdiden çok teşekkür ederim.
ben de bi tavsiye alırsam çok memnun olurum
Sota' Alıntı:cesar020' Alıntı:ben de bi tavsiye alırsam çok memnun olurum
Kusura bakmayınız evle uğraştığım için yetişemiyorum foruma. Arkadaşlarında işi var hastalıkları var giremiyorlar. Ben o susaklara bir haber edeyim baksınlar buralara.
Elegance midea modeli değil.
Mission demek istediniz herhalde. Misiison dediyseniz tabi öndedir.
Gree ve ürünlerinden uzak durun bir o foruma bir bu foruma savrulmayın aldığınız son cevap olabilir burada.
O kadar uyarıyoruz kimseninde uşaklığını yapacak değiliz bir oraya bir buraya gelipte aynı soruları sorup laf taşımaya karşıyız. Biz klimacı değiliz fakat klimadan anlamayanda değiliz kendisini profesör görenlerin yalanlarını çok rahat yakalayacak teknik bilgimizde vardır.
Vakit buldukmu doğruyu yazıyoruz bu işten çıkarımız yok işsiz klimacılar gibi pusuda beklemiyoruz. Siidik zoruyla insanlara iyi davranma yüzsüzlüğümüzde yok. Delileri ergenleride ne yazarsa yazsın diye forumda tutmuyoruz forum boş kalmasın diye. Kamuranalirızaya aliveli78 e derya78 e selamlar ;)
Göz göre göre sensör sorunlu gree üretimi york sigma lomo vb gazlanıyor.
Airfel gazlanıyor. Airfell midea üretimi olsada birçok özelliği çalınmış. Airfele daikin servis güvencesi kandırmacasına gidiliyor. Bunlara dikkat edin buraya gelip gelmesenizde biz insanlık görevimizi baştan yapalım gerisi size kalmış.
Bu forumun kuruluş amacınıda herkes biliyor insanları sahtekarlardan vaktimiz olduğunca kurtarmaktır.