G
ghostkiller1
Aktif Üye
- 8 Tem 2016
- 941
İbrahim' Alıntı:ghostkiller1' Alıntı:aleyküm selam ibrahim kardeşim.evt malesef hastalık ayları başladı çocuklar için özellikle.tuz lambasının faydasını çok gören ve olduğunu söyleyen insanlar var.şahsen bende çok merak edenlerden biriyim gerçekten bir olumlu etkisi varmı.bu merakıma nazaran henüz alıp deneyebilmiş değilim.inşallah söylenenler gibi olumlu etki olur sizler için.amin kardeşim cümlemizi korusun rabbim dermansız dert verip derman aratmasın .bu konudaki fikirlerinizi ilerleyen günlerde paylaşırsanız sevinirim.
Selamun Aleyüm. Cümlenizi muhabbetle selamlarım,Rabbim işlerinizde kolaylıklar versin. Sevgili kardeşim negatif iyon meselesine baktık tuz lambasını aldık.Yatak odasına ki oda ufak sayılır oraya taktık ve 6-7 -kiloluk tuz lambası. Kendimde yattım,çocukları da yatırdım, hanıma da denettim hiç bir değişiklik göremedim. Yani tamamen psikolejik bir durum. O kadar yorum yazmışlar övmüşler falan filan. Bizde dedik herhalde faide sağlar. Yok kardeşim değişen birşey yok. Anlamadım ya bizde bir arıza var millet normal ya ben normalim millette sürü psikoljisi var. Viks e devam, zencefilli bala devam, gerisi hikaye. O kadar övmüşlerki bu kadar bağımsız yorumlar olunca insanda alıyor ve ŞEHİR efsanesi başlıyor Allah c.c. işlerinizde kolaylıklar versin,Rabbime emanet olunuz
ve aleyküm selam ibrahim kardeşim.bende merak ediyordsum bu konuyu bilginiz için çok teşekkür ederim.bende ortada kalımştım bu tuz lambası işi için demekki neymiş psikolejikmiş anlaşılan.o yüzden sizin ve warrior hocamın dediği gibi doğal yollara devam