H
hasancan
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Cvp: Klima Tavsiyesi 2016
Bence al bir mission bak keyfine aylarca araştırma yaptım en iyisi o haftaya bende taktırıyorum izmir buca yetkli servisiyle görüşmem sonucu artık şüphemde kalmadı adamlar malının arkasında zaten kötü bir ürün olsa şimdi onlarca kişi formlara dolardı bir tane şikayet yok hergün şikayetim.com a girip inceliyorum formları geziyorum 1 tanesi çıkıp kötü dememiş üstelik servisin söylediğide abi ben belki 50 tane taktım hepsi teşşekür ediyor dedi zaten bende şikayet görmediğim için kesin emin oldum yeni ürün değil neredeyse 2 senedir piyasada
warrior33' Alıntı:İyi akşamlar beyler. Aksilik aksilik aksilik 2100 fiyat veren herife güvenim olmayınca 27 Ekimde görüştüğüm Me bayisini aradım bugün kampanya dahilinde ürünüm kalmadı dedi ve Aralığın 10 gibi gelecek dedi. 27 Ekimde Sf 25'e peşin 2900 diyen adam şimdi 3100. Sf 35' e de 3550 diyor. 20 gün önce iskonto yaptım dedi Aradan 20 gün geçti , her yeni gelen mal zamlı olabiliyor dedi. Şimdi kiracilik ıvır zıvır böyle olur mu şöyle olur mu demiyorum Sf 35 alacam 3100 veren 450 daha ekler okadar . Yarın başka Me bayilerinde de fiyat alıcam hangisi peşin paraya iskonto yaparsa ondan alacam yeter usandım artık.
Bence al bir mission bak keyfine aylarca araştırma yaptım en iyisi o haftaya bende taktırıyorum izmir buca yetkli servisiyle görüşmem sonucu artık şüphemde kalmadı adamlar malının arkasında zaten kötü bir ürün olsa şimdi onlarca kişi formlara dolardı bir tane şikayet yok hergün şikayetim.com a girip inceliyorum formları geziyorum 1 tanesi çıkıp kötü dememiş üstelik servisin söylediğide abi ben belki 50 tane taktım hepsi teşşekür ediyor dedi zaten bende şikayet görmediğim için kesin emin oldum yeni ürün değil neredeyse 2 senedir piyasada