niceali24' Alıntı:arkadaşlar merhaba.Klima tavsiyesi aldıktan sonra siteye uğrayamadım dostlardan özür diliyorum.klimayı (ME mzs 42)kullnamaya başlayayım yorumları göndereyim.herkese sağlıklı günler diliyorum
ahmed' Alıntı:Hepinize teşekkürler komşum sf 50 peşin 4800 tl olarak sf 42 9 katsit 4350 tl ye aldı hadi hayırlısı
excil35' Alıntı:iyi akşamlar izmirde ikamet ediyorum lojman çıktı doğalgaz yok. önceliğim ısıtma olacak LG Sirius İnverter Klima AS-W126J1R0 12000BTU modelini fiyatından dolayı tercih etmek istiyorum. 85 m2 iki adet alacağım tavsiye eder misiniz. teşekkür ederim.
İbrahim' Alıntı:Selamun Aleyküm.
Cümlenize işlerinizde kolaylıklar dilerim. Sonbahar geldi, çocukların hastalığı başladı.Negatif iyon meselesine bağlı Tuz lambası aldık neticeye bakalım. Hani şu klimalarda negatif iyon meselesi var ya biz onu direk alalım dedik
Rabbim dermansız dertlerden korusun, cümlenizi muhabbetle selamlarım
excil35' Alıntı:
bu kadar becerebildim yıldızlar klima yerleri.
ahmed' Alıntı:Teşekkür ederim hocam sf 42 peşin olunca 4100 e aldık perşembe kurulum olacak şimdiden hepinize çok teşekkür ederim Sağolun
coderMX' Alıntı:Pazar akşamı gittigidiyor üzerinden Baymak Elegant Plus 12000 sipariş ettim. 1669 TL. 85 TL indirim, 1585 TL kredi kartına tek çekim aldım, 100 TL parapuanıda düşersek 1485 TL'ye almış oldum.
Uzun zaman klima araştırdım, ailem Arçelik almayı istiyordu. Fiyatı uyguna denk geldi ve daha önce gelen arçelik servisi biraz tipsiz yere montaj yapılabileceğini söylediği için mecburen ucuzunu aldım. Yani evin ve balkonun kullanışlılığı biraz kötü. Bu durumda iyi klima almak istemedim, bu ilk klimamız olacak, Media Mission modeli hala aklımda, Arçelik'ten daha iyi olduğunu düşünüyorum. Siparişi verdikten sonra hata mı yaptım dedim ama bakalım hayırlısı, inaşallah üzmez bizi.
Kargocular iki paket getirdiler, ayrıca montaj paketinin olması gerekmiyor muydu? Boru ve dış ünite ayakları vs, üçüncü pakette gelmiyor mu?