Abi yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler.
En sevdiğimiz tarafımız, bir TARAF olmayışımız.
MİDEA satış müdürü ile görüşürken kendisine dedim ki ''Bakın bu klima şu an günlük ortalamada ağırlıklı 130watt değerini veriyor bana. Tamam arada 60 90 gibi değerler görsem de 500 600 de görüyorum duruma göre ama ağırlıklı ortalama hep 130 u görüyorum, yarın ağırlıklı ortalaması 50 watt olan başka klima gelirse satarım sizi ve o malı överim bilginiz olsun''
Gerçekten de öyle abi.
Bu 1-2 gün içerisinde artık MİDEA PRİME tanıtım videosu yapacağım sevgili Ahmet. Orada da anlatacağım lakin geçen gün hatunla eve gelirken aklıma geldi. Dedim ki ''Hatun ev şimdi yanıyordur, ver şu telefonu''
Aldım abi telefonu, Açtım MİDEA AİR uygulamasını, girdim ve 26 derecede çalıştırdım klimayı YOLDAN ?
Eve bir geldik abi, mutfak kapısı açıkmış meğer, bırak mutfağı, koridor bile buz olmuş 15 dakikada, monitöre gidip baktım 240 watt ?
Ne diyelim abi şimdi biz bu klimaya?
3 yıl iç/dış ünite, 5 yıl da kompresör garantisi veriyor adamlar.
Yani velhasıl kelam, gururunun okşanması gayet doğal, yıllardır savunduğun klimanın verileri ortada
Şimdi ben düşünüyorum, Yatak odasındaki hotpoint ve çalışma odamdaki vestel klimaları ACİLEN satıp bu teknolojiye geçmeliyim.