Daikin Shira yada Mitsubishi KrigamineDaikin ya da mitsubishi önere bileceğiniz bir model var mı daikin sensira modeli var tavsiye ettiğiniz sayin hocam çok teşekür ederim kandiliniz mübarek olsun
iki modelde sizi üzmez.
Daikin Shira yada Mitsubishi KrigamineDaikin ya da mitsubishi önere bileceğiniz bir model var mı daikin sensira modeli var tavsiye ettiğiniz sayin hocam çok teşekür ederim kandiliniz mübarek olsun
Merhaba Vesteli listeden çıkarın (diş ünite zırıltısı başınızı arıtmasın)Altus, airfel yada vestel 12 lik klima alacağız kaç metre boru hakkımız olduğunu bilen bilgilendirebilir mi?
Airfel 3-4 yıl önce 4 metreydi şuan aynıdır herhalde

Merhaba Vesteli listeden çıkarın (diş ünite zırıltısı başınızı arıtmasın)
ses sorun değil fiyatı uygun aldım derseniz ayrı konu.
airfel montaj borusu 4mt![]()
Eyvallah teşekkür ederim.sota hocam adanalı olduğunuz için tebrik ediyorum
adana demirspor süper lige yükseldi tebrikler .
Eyvallah teşekkür ederim.
Futbolla aram neredeyse hiç yok ama Adana Klubünün Süper liğe çıkması sevindirici.
Mobil klimadan uzak dur bence hocam. Duvar tipi klimaya taşınırken sök tak 250 lira verirsin olur biter.Merhaba,
Mobil klimalar nasıl.
Kiracıyım montaj sök tak yaptıramam.
85 metrekare evim acaba hangi modele yönelmeliyim.
Bütçe 3000-4000
hocam vesteli borusu uzun diye duyduğum için yazmıştım. adanalıyım bende mutfak için alacaz yemek yerken bile suyu çıkıyor insanın adanada.Merhaba Vesteli listeden çıkarın (diş ünite zırıltısı başınızı arıtmasın)
ses sorun değil fiyatı uygun aldım derseniz ayrı konu.
airfel montaj borusu 4mt![]()
şimdiden hayırlı olsun.hocam vesteli borusu uzun diye duyduğum için yazmıştım. adanalıyım bende mutfak için alacaz yemek yerken bile suyu çıkıyor insanın adanada.
9 luk da yeter diye altus alk 9020 sipariş ettik memnun kalırız umarım.
1,5 aşağı doğru 5,5 da yatay boru gider gibi mutfak balkonun yarısı içeri alınmış şekilde balkonun köşesine kurduralım diyoruz hem pencere önünde olmasın diye hemde hafif titreme filan yaparsa ses gelmesin diye balkon demiri krom vidalı onu söküp dış üniteyi taktırmayı düşünüyoruz dış ünite takılınca geri takacaz demirişimdiden hayırlı olsun.
klimanın yatay - dikey boru uzunluğu tahmini nekadar olacak.
Ege ticaret birçok markanın bayiliğini yapmakta. ( 2.el olarak yardımcı olabilirler mi bilmiyorum)İzmir'de güvenilir 2. el klima nereden alabiliriz?
Ege Ticaret sadece sıfır ürün mü satıyor?